wiLQ Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV California w sezonie 2016/17. Po zeszlorocznych wynikach, losowaniu w grupach wg miejsc oraz uzupelnieniach z nowych zapisow w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] kwaball - wanish's Team tmac1_81 - OBLIVION Tocheck [komisz] - Bad Madafakas wojtas1989 - Gawron24 - LAGawronLakers eLJot - Uncle Drew Team karl - klekoty gramek - Bone Collectors Raven - Raging Ravens 123 - Phx Basketball [transfer za p4tryk] iglo13 - Dragon Balle Falki - Spot-On airmax - FCB Jeszka - Ankle Breakers clinic - Chip On The Shoulder W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest Tocheck bo jest aktywny na forum i zgodzil sie pelnic ta funkcje ;-) Planowany termin draftu - 24 października o godzinie 20:30 Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/40111 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 10 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Witam! Skład ligi prezentuję się następująco (pogrubioną czcionką osoby, które już są w lidze na Yahoo): kwaball - wanish's Teamtmac1_81 - OBLIVIONKapitanPlaneta - Planetarianiebyme - CKGawron24 - LAGawronLakerseLJot - Uncle Drew Teamkarl - klekotygramek - Bone CollectorsRaven - Raging Ravens123 - Mvphx#13 (transfer za p4tryk)iglo13 - Dragon BalleFalki - Spot-Onairmax - FCBJeszka - Ankle Breakersclinic - Chip On The Shoulder Będę powyższą listę uzupełniał na bieżąco o nazwy drużyn. Oto jak wygląda plan tego co każdy musi zrobić aby organizacja przebiegła sprawnie i szybko: Dołączyć do ligi na Yahoo (stosowny link otrzymaliście w prywatnej wiadomości). Wypełnić ankietę dotyczącą terminu draftu: http://doodle.com/poll/iiyv9nd2eik9yh48 (proszę z tym nie zwlekać i zrobić to rzetelnie, osoby którym wszystko jedno proszone są o zaznaczenie wszystkich dat lub ogłoszenie tutaj, że się dostosują do każdego terminu). Podać nazwę drużyny w odpowiedzi na tego posta (ułatwi to identyfikację). Mam nadzieję, że wszystko jest jasne i szybko się z tym uwiniemy. W razie wątpliwości proszę pytać tutaj lub wysłać prywatną wiadomość. Podglądać to co dzieje się w lidze można pod tym adresem: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/40111 Edytowane 7 Października 2016 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dołączyłem do ligi, moja nazwa to FCB. Co do terminu draftu to w tej chwili pasują mi wszystkie terminy. Jeśli coś się zmieni to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 moja drużyna to Dragon Balle terminy zaznaczyłem wszystkie, dajcie znać który wybraliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byme Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Moja drużyna CK na yahoo mam nik Dawid Łebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Moja drużyna CK na yahoo mam nik Dawid Łebek W porządku, tylko zaznacz w ankiecie jakieś daty, bo zostawiłeś wszystkie pola puste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Moja drużyna to LAGawronLakers Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramek Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam, Moja drużyna to Bone Collectors. Co do draftu to na dzień dzisiejszy pasują mi takie terminy jak zaznaczyłem w ankiecie ale mogą się one jeszcze trochę zmienić. Jakby co będę informował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Niestety część osób nie ustosunkowała się do mojej wyraźnej prośby i nie ogłosiła tutaj nazw drużyn, przez co zaczyna robić się bałagan. Trójkę, którą oznaczyłem pytajnikami udało mi się przyporządkować na własną rękę, ponieważ nazwa użytkownika na forum pokrywała się z adresem email. Proszę te osoby mimo wszystko o potwierdzenie czy na pewno wszystko się zgadza. Jeśli chodzi o wybór terminu draftu to wygląda to całkiem obiecująco. Osiem osób, które do tej chwili oddały głos (nie liczę Byme, który pewnie przez pomyłkę nie zaznaczył nic) wytypowało 4 pasujące daty: 10, 12, 20 i 24 października i to pewnie spośród nich wybierzemy ostateczny termin. Edytowane 28 Września 2016 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 klekoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Cześć, p4tryk - Texas Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) cześć, wybaczcie zwłokę, nazwa drużyny to Chip On The Shoulder, a w ankiecie zaznaczyłem terminy, pozdróweczki! btw. na aplikacji yahoo chyba da radę draftować w razie czego? Edytowane 28 Września 2016 przez clinic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramek Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Aplikacja daje radę.W zeszłym sezonie musiałem się na nią przełączyć w trakcie draftu i działała dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Z tych 4 terminów, które podałem w poprzednim poście Falki zablokował aż 3, ale na szczęście zaznaczył niech będzie przy najlepszym z nich, a więc 24 października . Czyli skoro nikt z głosujących się nie wyłamał to z prawie stuprocentową pewnością można przyjąć, że wtedy będzie draft. Jeśli ktoś bierze udział w innych ligach to proszę mieć to na uwadze i traktować ten termin jako zajęty. Prośba tylko do Jeszki żeby się zameldował w końcu w lidze i ewentualnie do kwaballa i tmac1_81 o potwierdzenie czy data na pewno im odpowiada (nie oddali głosu w ankiecie). Edytowane 30 Września 2016 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Z tych 3 terminów, które podałem w poprzednim poście Falki zablokował aż 3, ale na szczęście zaznaczył niech będzie przy najlepszym z nich, a więc 24 października . Czyli skoro nikt z głosujących się nie wyłamał to z prawie stuprocentową pewnością można przyjąć, że wtedy będzie draft. Jeśli ktoś bierze udział w innych ligach to proszę mieć to na uwadze i traktować ten termin jako zajęty. Prośba tylko do Jeszki żeby się zameldował w końcu w lidze i ewentualnie do kwaballa i tmac1_81 o potwierdzenie czy data na pewno im odpowiada (nie oddali głosu w ankiecie). O proszę jaki popularny termin. Już trzy ligi go wybrały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Przepraszam za zwłokę, mój zespół nazywa się "Ankle Breakers". Termin draftu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Świetnie, że tak szybko udało się zebrać komplet graczy w lidze i ustalić wiążącą datę draftu. Nie uzyskałem jedynie potwierdzenia od kwaballa, ale mam nadzieję że stanie się to wkrótce. Jeśli mu nie będzie pasować, to wydaje mi się że z transferem jednej osoby nie będzie kłopotu. Ogłaszam, więc oficjalnie że Liga IV California draftuje w poniedziałek 24 października o godzinie 20:30. Do zobaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam, poszukuję transferu do ligi IV Florida ze względu na termin draftu - 18.10 godz. 21.00, jeżeli komuś pasuje to dajcie mi znac, bo mam akurat drugi draft tego dnia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szukam kogoś chętnego na transfer do ligi IV New York. Tam draft prawdopodobnie w sobotę 22.10, dlatego wolałbym się z kimś zamienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 123 - jeżeli do ligi IV New York to ja mogę się zamienić - mam tam znajomego to zawsze ciekawiej się tak gra ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi