mikrofalowka Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeśli Furtak nie da oznak życia, to ja chętnie wymienię się zamiast niego, z kimś z tej ligi, gdyż w 9.10 mam obecnie zaplanowane drafty w dwóch różnych ligach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeśli Furtak nie da oznak życia, to ja chętnie wymienię się zamiast niego, z kimś z tej ligi, gdyż w 9.10 mam obecnie zaplanowane drafty w dwóch różnych ligach.Chwila, chwila, nie mozna dac lidze draftujacej w ten weekend nieobecnego... i wlasnie dlatego zostal przetransferowany tutaj zeby byl czas na ogarniecie ewentualnego zastepstwa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W takim razie czy jest ktoś jeszcze oprócz jacobsmana13 chętny na wymianę lig na Pacific gdzie draftujemy 9.10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A my w końcu kiedy draftujemy? W ankiecie 21 już dwóm osobom nie pasuje, ale za to 14 teraz lepiej wygląda. Póki nie zatwierdzimy jakiejś daty to te transfery między ligami będą trwać w nieskończoność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 true.. Mack widzę wczoraj wykreślił 21.10, bez ogłoszenia na forum, trochę niepoważnie IMAO.. może on jest więc chętny na transfer za mikrofalówkę? faktycznie 14.10 wysunął się nagle na prowadzenie ale nie mamy w jego sprawie głosów od 5 GMów.. ustalimy już ostatecznie datę draftu w wątku ligowym na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 true.. Mack widzę wczoraj wykreślił 21.10, bez ogłoszenia na forum, trochę niepoważnie IMAO.. może on jest więc chętny na transfer za mikrofalówkę? Jeśli zakładający ankietę sobie zaznaczył taką opcję, to dostał info na maila. Ja już zdążyłem się przyzwyczaić, że nie możemy wymagać od każdego, by był mega aktywny na każdej platformie i po prostu musimy sobie z tym poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 co innego oznaczanie jakiejś tam daty - co innego daty przewidywanej na draft. parę słów na forum, byłoby w dobrym guście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja generalnie się dostosuję ale jakby miał to być 14 to byłoby miło gdybyśmy zaklepali tę datę najpóźniej do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Niech już będzie ten 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak dla mnie może być ten 14.10, to też piątek i mi to nie przeszkadza Ważne, żeby wszystkim pasował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Termin 14.10 mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Po co tak wcześnie ... 14 to przecież praktycznie 2 tygodnie przed sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Po co tak wcześnie ... 14 to przecież praktycznie 2 tygodnie przed sezonem szczerze też wolałbym draftować bliżej startu sezonu - dlatego 21.10 wydawał się idealną opcją. niestety Mack zaznaczył, że mu ta data nie pasuje i do tej pory nie raczył napisać dlaczego.. 14.10 potwierdziło w tej chwili 12 Gmów, tylko Ty zaznaczyłeś w ankiecie godzinę temu na nie - w taki sposób nigdy nie dojdziemy do konsensusu.. przecież wszyscy będziemy mieli ten sam poziom wiedzy w tym momencie, więc jeśli wczesna pora wględem startu sezonu to jedyny powód Twojego głosu na nie to nie mam pytań.. Edytowane 8 Października 2016 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 szczerze 21.10 jest mi duzo bardziej na reke, 14-tego mam juz cos zaplanowane a nie chce sie wstawiac. Myslalem ze date mamy juz dogadana i bylem przygotowany na 21. Poczekajmy na Macka niech to wyjasni, jesli tak zostaje to ja chyba wole dostac transfer, ktos tam nadal szuka wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 dobra koniec lizania się po c***ach. Mack dalej nic tu nie pisze a w ankiecie właśnie skreślił też 14.10. zgłaszam go do transferu, a my wracamy do pierwotnie przewidywanej daty draftu tj. 21.10 g. 21. dla mnie to ostateczny termin. jak coś komuś wypadnie jedzie na Pre-Draft Values Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mack w końcu sie pojawił na forum i po niezwykle elokwentnej wymianie argumentów w wątku ligowym na privie doszliśmy do porozumienia i OFICJALNIE DATA DRAFTU U NAS TO 21.10. g. 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czyli draftujemy 21.10 . Mi ten termin pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byme Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam wszystkich mi także pasuje na yahoo mój nick to dawid łebek a zespół toCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mam problem z draftem bo wyskoczyła mi impreza rodzinna przez którą nie będę mógł draftować w dniach 21-23 lub będzie to mocno utrudnione. Jak wygląda sprawa draftowania na telefonie? Najlepszy byłby transfer do ligi South, ale może być z tym problem i jak się nie uda to będę skazany na próby mobilnego draftowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mam problem z draftem bo wyskoczyła mi impreza rodzinna przez którą nie będę mógł draftować w dniach 21-23 lub będzie to mocno utrudnione. Jak wygląda sprawa draftowania na telefonie?Spokojnie mozna draftowac, wiec przetestuj na mockach [w razie gdyby sie nie znalazl chetny na transfer]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi