Szulim Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witajcie mamy komplet - odnowiłem ligę na Y! więc większość osób z automatu zapisało do ligi - jedynie Bulek ma jakies ograniczenia i wysłałem mu osobny link Niezależnie od tego - Link do ligi : http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/38422 Ankieta Doodle co do draftu : http://doodle.com/poll/ndrf9hxqkugvdczq Później wrzucę tutaj listę uczestników i nazwy zespołów DRAFT 20.10 - GODZINA 20.00 Edytowane 22 Października 2016 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 ankieta wypelniona, mam nadzieje ze bedzie to ktorys z tych dni bo inaczej bedzie ciezko, a jak nie bedzie mnie na drafcie to nie widze sensu gry pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Myśle że uda się połączyć wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 dolaczylem-ankieta wypelniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dołączyłem do ligi - te moje ograniczenia wynikały z kompletu 8 lig na koncie - już założyłem nowe. W każdym razie Korsarze to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Panowie mam problem z weryfikacją 2 zespołów - Team Overhyped (Michał ) - czy to Raven ? i Yellowblue Team ( Yellowblue ? ) Dajcie znać kto jest kim bo resztę sobie ogarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja jestem Yellowblue's Team - po prostu nie zdążyłem zmienić wczoraj nazwy. Dlaczego wyrzuciłeś mnie z ligi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Sorry - po prostu ktoś zapisał sie 2 razy i twoj team był jedyny podejrzany xD To teraz pytanie - kto zapisał sie z linka poza Bulkiem, Ravenem i jordanem ?? Bo mamy 1 nadprogramową osobę i kolega Regis nie moze wejść do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Z listy zapisanych osób wynika, że dołączyło jedynie 3 nowych graczy - Jordan, Regis i ja. Identyfikacja menagos 13 drużyn z zeszłego roku nie powinna być problemem. Nazwa drużyny Jordana również jest jasna, a co do Regisa to mogę tylko zgadywać, ale przypuszczam, że może będzie to Emiel's Primo Team? Moja to usunięte Yellowblue. Drużyna, która dołączyła bez uprzedniej deklaracji gry powinna być w tym momencie łatwa do określenia. Nie znam stażu poszczególnych graczy, ale przeglądając drużyny w tej lidze, można zauważyć, że nie licząc drużyny Bulka jedynie Team Overhyped został zarejestrowany dopiero w 2016 roku. Po Twoich poprzednich postach widać, że nie byłeś pewny kto gra jako Yellowblue i właśnie Overhyped, także typowałbym, że to będzie ta nadprogramowa drużyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Emiel's Primo Team to była nazwa mojego teamu, już zmieniłem na The Big Ticket. Miałem problemy z dołączeniem do ligi, ale już wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 okey , mamy wlasciwy komplet brakuje 5 uczestników w głosie ankiety, wiem że Qooniu dostosuje się do każdego to zostawia 4 osoby oddajcie swoje głosy w sprawie draftu albo napiszcie że bierzecie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Do terminu draftu sie dostosuje. Narazie 13.10 mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 wiadomo juz kiedy draftujemy - 17 czy 19.10 (nie pasuje zarowno mj jak i falcao) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zedytowałem doodla, bo wspomniany wyżej 17-sty piździernik już ponoć zaklepany w innej lidze... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czyli wychodzi na to że najwięcej osób pasuje 19 - czy ktoś zgłasza bardzo mocny przeciw czy jest się w stanie dostosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czyli wychodzi na to że najwięcej osób pasuje 19 - czy ktoś zgłasza bardzo mocny przeciw czy jest się w stanie dostosować? chyba 20.10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja bym sie dostosował jakby był w miarę wcześnie? Bo nie wiem jaka tam jest godzina, nie mam dostępu do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 17 mam draft w LM, 18 w I lidze, a 23 w h2h. reszta terminów na razie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak 19.10 skoro w rozpice widać, że 5/11 nie pasuje? Chyba że coś mi nie gra z tym linkiem z main posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mea culpa - 20.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi