Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zacytowałem tylko założyciela tematu, ale jeżeli zraniło to Twoje delikatne uszy to przepraszam. Czy mi się wydaje, czy szukasz jakiejś zaczepki? Jak tak to znajdź sobie inny temat i nie zaśmiecaj tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie przeczytałem tekstu Boguta, teraz wszystko ułożyło się w logiczną całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) takie coś mi wyszło na szybko (łatwo zobaczyć, że moim zdaniem: na transferze KD do GSW najwięcej straci Klay + wierzę w duo Pop+Pau + nigdy nie skreślać Dirka! + LBJ raczej będzie się oszczędzał w regularze - a rozumiem, że tu chodzi o RS i PO + wskoczyłem na bandwagon Bucks!) 1 - Stephen Curry 2 - LeBron James 3 - Russell Westbrook 4 - Kevin Durant 5 - Kawhi Leonard 6 - Paul George 7 - Chris Paul 8 - Draymond Green 9 - Anthony Davis 10 - James Harden 11 - Damian Lillard 12 - Paul Millsap 13 - LaMarcus Aldridge 14 - Karl-Anthony Towns 15 - Kyrie Irving 16 - Al Horford 17 - Giannis Antetokounmpo 18 - DeMarcus Cousins 19 - Carmelo Anthony 20 - John Wall 21 - Blake Griffin 22 - Jimmy Butler 23 - Kyle Lowry 24 - Marc Gasol 25 - Kristaps Porzingis 26 - DeAndre Jordan 27 - Andre Drummond 28 - Mike Conley 29 - Rudy Gobert 30 - Khris Middleton 31 - Klay Thompson 32 - Gordon Hayward 33 - Brook Lopez 34 - Steven Adams 35 - Pau Gasol 36 - Nicolas Batum 37 - Dwight Howard 38 - C.J. McCollum 39 - Derrick Favors 40 - Danilo Gallinari 41 - Serge Ibaka 42 - Nikola Vucevic 43 - Kemba Walker 44 - Dirk Nowitzki 45 - Andrew Wiggins 46 - Aaron Gordon 47 - Kentavious Caldwell-Pope 48 - Kevin Love 49 - Jabari Parker 50 - Isaiah Thomas Edytowane 20 Września 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 1. LeBron James2. Stephen Curry3. James Harden4. Kevin Durant 5. Paul George6. Russel Westbrook7. Kawhi Leonard8. Draymond Green9. Chris Paul10. Anthony Davis11. DeMarcus Cousins12. Klay Thompson13. Damien Lillard14. Kyrie Irving15. LaMarcus Aldridge 16. Blake Griffin17. Al Horford18. Kyle Lowry19. Paul Millsap20. Mike Conley21. John Wall22. Kristaps Porzingis23. Karl-Anthony Towns24. Jimmy Butler25. DeAndre Jordan26. Dirk Nowitzki27. Giannis Antetokounmpo28. Carmelo Anthony29. Kemba Walker30. Ben Simmons31. CJ McCollum32. Kevin Love33. Marc Gasol34. DeMar DeRozan35. Gordon Hayward36. Derrick Favors37. Hassan Whiteside38. Dwyane Wade39. Chris Bosh40. Dwight Howard41. D'Angelo Russel42. Isaiah Thomas43. Nicolas Batum44. Brandon Ingram45. Danilo Gallinari46. Steven Adams47. Brook Lopez48. Marcin Gortat49. JR Smith50. Andrew Wiggins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) 1. LeBron James 2. Stephen Curry 3. James Harden 4. Kevin Durant 5. Paul George 6. Russel Westbrook 7. Kawhi Leonard 8. Draymond Green 9. Chris Paul 10. Anthony Davis 11. DeMarcus Cousins 12. Klay Thompson 13. Damien Lillard 14. Kyrie Irving 15. LaMarcus Aldridge 16. Blake Griffin 17. Al Horford 18. Kyle Lowry 19. Paul Millsap 20. Mike Conley 21. John Wall 22. Kristaps Porzingis 23. Karl-Anthony Towns 24. Jimmy Butler 25. DeAndre Jordan 26. Dirk Nowitzki 27. Giannis Antetokounmpo 28. Carmelo Anthony 29. Kemba Walker 30. Ben Simmons 31. CJ McCollum 32. Kevin Love 33. Marc Gasol 34. DeMar DeRozan 35. Gordon Hayward 36. Derrick Favors 37. Hassan Whiteside 38. Dwyane Wade 39. Chris Bosh 40. Dwight Howard 41. D'Angelo Russel 42. Isaiah Thomas 43. Nicolas Batum 44. Brandon Ingram 45. Danilo Gallinari 46. Steven Adams 47. Brook Lopez 48. Marcin Gortat 49. JR Smith 50. Andrew Wiggins moja niewiara w łotysza jest znana ogólnie, ale za takie posty zacznę go niedługo jawnie hejtowac! Choć to nie jest szczyt Ale Harden przed Dursntem, Westbrookiem czy Georgiem powinien skutkować z automatu banem Podobnie jak Green przed Brewka, Leonardem czy cousinsem! Edytowane 21 Września 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 moja niewiara w łotysza jest znana ogólnie, ale za takie posty zacznę go niedługo jawnie hejtowac! Choć to nie jest szczyt Ale Harden przed Dursntem, Westbrookiem czy Georgiem powinien skutkować z automatu banem Podobnie jak Green przed Brewka, Leonardem czy cousinsem! Sam mam Hardena przed Georgem i Westbrookiem, czy Greena przed Cousinsem. To nie są rankingi na teraz, tylko typy na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Poza tym, łatwiej będzie błyszczeć Hardenowi mając obok Arizę i Andersona niż Durantowi w otoczeniu 2,5 men. Więcej piłki w łapach, więcej okazji do kończenia meczu. Easy call Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 eee co dziwnego jest w Green > Cousins? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) No właśnie Green to w ogóle jest chyba niedoceniony bo to jest gracz w top 7. Chyba trollujesz ze Davis czy Cousins są przed nim. Garden przed Georgem tez nic dziwnego w tym nie widzę. Dla mnie w h*j zaskakujące jest to ze nikt nie dał Irvinga w top 10 po takich finałach. Koleś wymiatal, pokazał ze w PO potrafi wskoczyć na wyższy level, dla większości super starow nieosiągalny (przynajmniej w PO) a przed nim są Davisy Cousinsy jakies Townsy, Porzingis czy inne Millsapy które w PO albo jeszcze nie zagrali albo nic w nich nie pokazali. Wezcie sie ludziska ogarnijcie bo dawanie przed Irvingiem: Batuma, Lowryego, Walla, DAJa, McColluma, Bledsoe czy Whitesidea to juz wstyd Edytowane 21 Września 2016 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 1. Lebron James 2. Anthony Davis 3. S. Curry 4. K. Leonard 5. R.Westbrook 6. Paul George 7. Kevin Durant 8. James Harden 9. C. Paul 10. Jimmy Buttler 11. Damian Lillard 12. D. Cousins 13. C. Melo 14. John Wall 15. Dr. Green 16. DeAndre Jordan 17. Kyrie Irving 18. Gianis Antetokounmpo 19. B. Griffin 20. LM Aldridge 21. Andre Drummond 22. A. Towns 23. Hassan Whiteside 24. Andrew Wiggins 25. Klay Thompson 26. Kristaps Porizingis 27. Victor Oladipo 28. R. Gobert 29. Kyle Lowry 30. DeMar DeRozan 31. Ben Simmons 32. Al Horford 33. McCollum 34. Paul Millsap 35. Gordon Hayward 36. Marc Gasol 37. Kemba Walker 38. Serge Ibaka 39. Eric Bledsoe 40. D. Favors 41. Mike Conley 42. Brook Lopez 43. Booker 44. P. Gasol 45. R. Jackson 46. Jahill Okafor 47. D. Howard 48. Bradley Beal 49. Isaiah Thomas 50. Goran Dragić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Przecież to jest ranking zawodników na nadchodzący sezon i przewidywania jak mogą zagrać, a nie ogólnie ustawienie ich w rządku za lata gry i zasługi. Chyba, że się mylę Dlatego właśnie pisałem, że lepiej by było dodać linijkę tekstu z uzasadnieniem. Np: Westbrooka mam na pierwszym miejscu ponieważ: Curry + Durant + Thomspon będą musieli podzielić się piłką i tu może być zgrzyt. LBJ pewnie zluzuje w RS i dlatego Russell może być nr 1 kręcąc kosmiczne staty, chociaż opalający się w blasku ofensywnego systemu Mike'a (no)D Harden też może zaorać konkurencję... Edytowane 21 Września 2016 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tak czy srak, stawianie w jakimkolwiek rankingu Batuma czy Whitesidea przed Irvingiem jest nieuzasadnione. Bo równie dobrze mogę napisać ze liczę na eksplozje Buddy Hielda i dlatego stawiam go wyżej niż Irvinga. W ogóle w takich zestawieniach tez powinno się brać pod uwagę jakieś czynniki Oprócz czynnika losowego i tego ze liczę na czyjąś eksplozję. Powinno to być podparte ostatnia forma gracza plus jego potencjałem. No po prostu mi się nie mieści jak można dać Whitesidea czy Batuma nad Irvingiem. Ktoś ma na to jakieś logiczne wytłumaczenie oprócz : liczę że wystrzeli w słabych Hornets? No bo serio nic za tym nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) No jeśli Harden ma zaorac Georga, który w ataku wczle mu wiele nie ustępuje, a o D nie wspomnę to ja chyba oglądam inne nba Nba gdzie każdy myśli tylko o all starach jako dostarczycielach PTS Harden może sobie być przed Jimmym Butlerem czy nawet tym Cousinsem, ale nie przed Durantem czy Paulem! A z tym Greenem to jakiś trolling! Green przed Davisem Edytowane 21 Września 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Davis póki co jest slaby w obronie, słaby rim protector wiec jeśli widzisz to u Hardena to powinieneś to widzieć tym bardziej u Davisa( ma większy wpływ na obronę zespołu niż Harden). Tak więc za całokształt Green jest lepszy od Davisa bo jest dużo lepszy w obronie plus ma trójkę w ataku i latwiej go wpasowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Brewka jest słaby w obronie? Przerzuć sie na bierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A z tym Greenem to jakiś trolling! Green przed Davisem Przecież Green to najlepszy możliwy 'big man' (jeśli liczymy LBJ jak SF a nie PF) na obecne czasy... Jasne - Davis to obietnica MVP-kaliber / full package grajka po obu stronach...i tak już będzie 5 rok (w moim rankingu dzieli ich co prawda tylko jedna pozycja....ale ja jestem łatwowierny :>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 nie twierdze ze Green jest złym graczem, tylko ze są pewne standardy! takie jakby np Davis elitarny defensor itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ale to, że Davis jest przeciętnym obrońcą to przecież żadna tajemnica, poza help D niczym się w tym względzie nie wyróżnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 nie twierdze ze Green jest złym graczem, tylko ze są pewne standardy! takie jakby np Davis elitarny defensor itd Nie standardy, a oklepane banały. Davis wchodził z łatką elitarnego defensora, ale nba to mocno zweryfikowało. Jeśli uważasz, że D Green 15-16 < D Davisa 15-16 to samo powinieneś zastanowić się nad bierkami, albo oglądać więcej meczów poza Chicago. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Brewka jest słaby w obronie? Przerzuć sie na bierki vice versa. Sam zarzucasz innym opieranie się na utartych banalach a robisz to samo. obejrzyj trochę spotkań, popatrz w statystyki i się przekonasz ze słowo przeciętny to max odnośnie obrony Davisa. Słaby rim protector, średni obrońca pickow teksty w stylu elitarny defensor Davis czy Davis> Green w obronie to jest poziom łapu capu, jawny śmiech Edytowane 21 Września 2016 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi