obi Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 West to pozostalosc po zbiegach ze zlikwidowanej kilka lat temu strony e-basket. Suicide Squad 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Miałem sobie już odpuścić FB'ka ale po taaaaakim spadku nie mogę... Gram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Zagrałbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rango Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 oczywiście,że gram-jaki draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Forma draftu będzie ustalona przez każdą ligę osobno. Ja niczego GM-om nie narzucam odgórnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 to gramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A co tam, miałem rezygnować. Jeden rok jeszcze zagram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pierwszy raz w FB#1? Gram ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ronnie, pewnie, że gramy, niebawem będą oficjalne składy lig, ale krótkie podsumowanie na teraz. Liga 1 i 2 nam się wykrystalizowały. Buu wchodzi do 1 ligi, Obi do 2. Tutaj nie ma problemu. Gorzej z trzecią. Na razie jest 6 osób. VinsCarter i Przem raczej wątpliwe, żeby jeszcze zagrali. Pytanie co z cvbe i K4sztanem. Odezwę się do nich na PW, ale dobrze byłoby, żeby jeszcze jacyś nowi dołączyli, no na razie szału nie ma delikatnie mówiąc. Jak ktoś ma jakieś pomysły, gdzie można zamieśćić info, niechaj czyni tą powinność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Kiedys grałem u was jak brakuje ludzi mogę pyknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Liga 1 i 2 nam się wykrystalizowały. Buu wchodzi do 1 ligi, Obi do 2. Tutaj nie ma problemu. Wszystko wróciło na swoje miejsce, rok temu zapomniałem o drafcie i rzutem na taśmie znalazłem miejsce w trójce. Teraz pomimo braku awansu z 1 i 2 miejsca los oddaje to co zabrał rok temu! Piękna historia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Gram! Dzięki za PMkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 No i co tam panowie? Gramy? Nie gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Chyba musieli by się wyłonić chętni do prowadzenia lig. Ja bym się zgłosił Ale siedzę we francji w delegacji, mam kiepsko z netem i czasem. Praktycznie od 6 do 20 poza domem bo jeszcze w c*** dojeżdżam do pracy. Edytowane 9 Października 2016 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi