letallec Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Grizz zrezygnowali z 2 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jednak dzisiaj się nie wyrobilem i wyniki drugiej rundy wrzuce jutro także możecie wysyłać mi jeszcze listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mam nadzieję że nie dostanę w prezencie autopicka i pamiętacie że zrezygnowałem z II rundy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 ruszajcie z tym fa. powiedzcie mi jak to jest miedzy komisarzami, przeciez jest ich paru, a tu co chwile teksty w stylu: "sorry, nie moglem....cos tam bedzie jutro", spoko zdarza sie, ale przeciez sa inni, ktora dana rzecz moga zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Jak widać nie mogą. Edytowane 26 Września 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 FA ruszy dzisiaj, nie spinaj się tak. Draft dopiero wczoraj się skończył. A poza z tego co wiem to miałeś propozycje zostania komiszem, wtedy mialbyś wszystko zrobione tak jak Ty chcesz, ale oczywiście odmówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 ruszajcie z tym fa. powiedzcie mi jak to jest miedzy komisarzami, przeciez jest ich paru, a tu co chwile teksty w stylu: "sorry, nie moglem....cos tam bedzie jutro", spoko zdarza sie, ale przeciez sa inni, ktora dana rzecz moga zrobic. Co prawda jestem na wakacjach simbowych, ale w każdej chwili Ice masz mój głos na komisza, a na Koordynatora ds. Koordynacji SImBasketu to prawie jestem gotów Ci płacić ! Go Ice Go ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nie to, ze sie czepiam, tylko pytalem jak to dziala, bo mnie to ciekawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Eeeej to nie ma szans żebyś objął jakieś kierownicze stanowisko w naszej lidze? Przemyśl to jeszcze. Lansik - jest Dobry wpis do CV - jest Wszystkie tajemnice SImBy -> autostrada do miszcza - jest Wdzięczność i zrozumienie od wszystkich graczy - jest Obowiązki - max 2 minuty roboty co trzeci dzień Jak dla mnie same plusy. Go Ice Go ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 ja sie nie nadaje na kierownicze stanowiska, za nerwowy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Przy składaniu ofert sugerujcie się salary podanym w temacie, na stronie jest salary bez cutów i bez birdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 zaczynamy coroczny festiwal przepłacania ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jak bidujecie to wpisujcie salary zespołów !!! Oznaczajcie oferty BR ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 sory, pisze z telefonu i ciezko mi to tak ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Koniec. szybko poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 chcialem zlozyc jeszcze jedna oferte a fajka mi sie przedluzyla, przyszedlem o 21.00 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wyniki jutro? Czy jeszcze szansa dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 poznamy wyniki 1 etapu w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 My z Krzemem walczymy o Mourninga więc średnio wypada nam simowac, dlatego czekamy aż letallec będzie miał chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jeśli nie będzie sprzeciwu to w ramach starej znajomości, mogę zrobić dziś simkę 1 etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi