Gość Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jasne że gram. Potwierdzam obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nie wiem, czy zgodzicie się dopuścić mnie w związku z moją świeżą rejestracją, ale jeśli chodzi o FB, to można mi zaufać. Co do mojej forumowej aktywności, to zapraszam do odszukania mojego profilu na realgm.com. Jeśli nie ma przeszkód, to count me in!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ja też chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitaly Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Oczywiście potwierdzam swój udział w kolejnej odsłonie ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ja bym zagral chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 g zawsze gotowy do boju.. ! ps przy okazji pozdro bo długo mnie nie było dla Stro i fbl crew! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Gram, trzeba w koncu Żółwia zdetronizowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 witaj FBL#1 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Gram dalej Tylko trzęsienie ziemi, wybuch wulkanu lub epidemia czarnej ospy mogłaby mnie powstrzymać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Zgłaszam swoje uczestnictwo i chęć powalczenia o awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 zgłaszam chec dołączenia do całej imprezy po raz pierwszy wiec jesli znajdzie sie miejsce to chetnie sprobuje swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Zapiszcie mnie ,także jeśli można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Gwoli formalności też potwierdzam swój udział. Tym razem w FBL #2 i znów w podwójnej roli uczestnika zmagań i komisarza (o ile nie zostanę zdymisjonowany :wink: ). Przyjdzie pora to założę stosowny temat, a już niedługo mam zamiar zrobić przegląd z kim w drugiej lidze będę pogrywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jako ze tutaj moze zabraknac miejsca czy ktos wyraza chec stworzenia ligi na Yahoo? Osobiscie gram tam juz od bodaj trzech lat i jest to bardzo wciagajace Tak czy siak bede gral ale mozna by stworzyc lige prywatna dla uzytkownikow tego forum Jak ktos bedzie chetny to niech pisze do mnie na priva a organizacja sie zajme Nie orientuje sie jaki jest limit miejsc bo nigdy jeszcze nie tworzylem prywatnej ligi ale z 20 powinno byc Mozliwe ze wiecej wiec zabawa bylaby jeszcze lepsza :twisted: Reguly gry sa bardzo proste Na poczatku sezonu wybieramy zawodnikow do swojego zespolu i na podstawie ich prawdziwych statystyk uzyskujemy "male punkty" ktore sa codziennie sumowane (punkty, zbiorki, przechwyty, bloki, FT%, FG%, liczba rzutow za trzy, straty) Znalezienie zlotego srodka ze wszystkich statystyk daje wygrana I wcale nie jest to takie latwe :wink: Jezeli bedzie spore zainteresowanie to sie zalozy temat na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jako ze tutaj moze zabraknac miejsca czy ktos wyraza chec stworzenia ligi na Yahoo? Przecież nasze ligi są "robione" na yahoo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Potwierdzam chęć gry w 2. lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to nie wiedzialem myslalem ze to te obstawianie wynikow wiec nie bylem zainteresowany :twisted: skoro tak to tez zglaszam chec gry wiec mozecie mnie dopisac do listy rezerwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 myslalem ze to te obstawianie wynikow wiec nie bylem zainteresowany :twisted: To są typowania. 8) Ps. ja nie gram w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 ja oczywiście gram dalej !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 dobra, zagram ten ostatni raz, w końcu pietras w FBL#2 to może być fajnie hmm jest też szak, więc myślę, że nie będzie problemu z robieniem statystyk (oczywiście mogę się tym zająć, a ponieważ ligi można zakładać korzystająć z konfiguracji innych lig to nawet stromile nie będzie musiał w naszej zakładać konta, bo i po co. IMHO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi