wiLQ Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja od pazdziernika do polowy kwietnia. Po zeszlym sezonie mamy w sumie 9 lig i ponad 135 grajacych osob czyli w praktyce dolaczasz na poziom IV w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek. Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie. W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" ;-) Zapisy trwaja teraz na liste rezerwowa. Tzn jak ktos zrezygnuje lub zniknie w czasie organizacji bedzie mozna go zastapic. Ewentualnie jak sie uzbiera 15 chetnych to moze powstac na szybko dodatkowa liga ;-) Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny. Jesli ktos planuje dluzszy wyjazd we wrzesniu niech da znac, ze jego przyszla nieobecnosc na forum nie wynika z olania. A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy ;-) W zeszlym roku dolaczylo 50 osob, a jak bedzie w 2016? Lista zapisanych... kucio;5 perkoz13;0;człowiek...morza;0 F.U.;3 asq_;5 TheDrwalu;3 Jeszka;0 Sylvinho.;0 COACH R;2 clinic;0 Tecu;0 Stryder;0 Dudek;2 123;0 Popes;0 Sonic;3 batou;1 Cardioka;0 melerowy;0 theANSWER;0 mateusz754;0 wojtas1989 ---lista rezerwowa--- Raven2156;0 filber;0 wsnap984;0 ŁukaszNBA;0 Timi Hardaway;0 nikos95;2 jakubo1313;5? Edytowane 21 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz13 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja też jestem chętny. Nigdy nie grałem ale chętnie spróbuję. Jak można to najlepiej w jednej lidze z człowiekiem morza Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez perkoz13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja też jestem chętny. Nigdy nie grałem ale chętnie spróbuję również zgłaszam chęć udziału. doświadczenie zerowe. I chciałbym grać w jednej lidze z perkoz13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Chętnie zagram, w fantasy NBA gram ogólnie od 2013 r : - ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Count me in. W Yahoo trzeci sezon, ogólnie piąty (ESPN). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDrwalu Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Zgłaszam się, w fantasy trzecioroczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja nie mam doświadczenia, ale jestem chętny, żeby zacząć od tego sezonu. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Chętnie dołączę do gry. Będzie to mój 1 sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COACH R Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Zgłaszam się do rozgrywek - mam dwa lata doświadczenia w ESPN Fantasy Basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 zgłaszam się, doświadczenie zerowe ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam. Jeżeli jest jeszcze miejsce i chcecie mieć do czynienia z totalnym zołtodziobem to z chęcią bym spróbował. Mocki testowe już porobiłem, ciekawi mnie to, chciałbym zobaczyć jak to będzie w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Zgłaszam się chętnie pogram już w ubiegłym roku próbowałem ale chyba za późno sie zgłosiłem na yahoo. Doświadczenie zerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zgłaszam się. Lata temu grałem ze dwa trzy pełne sezony na ESPN. W zeszłym grałem chwilę na yahoo, ale miałem jakiś problem z kontem. Czego bym nie próbował to nie mogłem się zalogować. Najwyżej założę nowe w tym roku jeśli przypominanie hasła i próba logowania znowu nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Zgłaszam swoją chęc dołączenia do gry. To będzie mój debiutancki sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popes Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Chcę grać!rookie Edytowane 17 Września 2016 przez Popes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Chciałbym zgłosić się do ligi. Moje doświadczenie w ligach fantasy wynosi 3 sezony. Edytowane 19 Września 2016 przez Sonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cześć, Zgłaszam się do gry. Moje doświadczenie to 1 sezon. Chciałbym zagrać w lidze z użytkownikiem p4tryk. Mamy niewyrównane porachunki z poprzedniego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Zgłaszam się, zerowe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wszyscy zapisani w tym sezonie juz maja swoja lige, ale w jednej z nich brakuje 2 GMow do kompletu, wiec czekamy na dwoch nastepnych chetnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wszyscy zapisani w tym sezonie juz maja swoja lige, ale w jednej z nich brakuje 2 GMow do kompletu, wiec czekamy na dwoch nastepnych chetnych... Zapiszcie mnie. Kilka lat temu grałem chwilę, chyba w roto, ale traktujcie mnie jak rookie. Chętnie się pobawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi