Skocz do zawartości

[Liga Roto Dynasty] - Sloty C i Util

kolek23

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile slotow "C" bedziemy miec w sezonie 2016/2017 w Lidze Roto Dynasty?

• Jeden slot C, drugi zamieniamy na dodatkowy slot Util.
    • Dwa sloty C.

Rekomendowane odpowiedzi

Przez moj blad wczesniejsze ankiety nie mialy opcji podgladu kto glosowal na jaka opcje. Przepraszam za niedogodnosci.

W temacie o proponowanych zmianach padla propozycja zamiany jednego ze slotow "C" na "Util". Chcielibysmy poznac w tym temacie Wasze zdanie. Ankieta jest wiazaca gdy ktoras z opcji osiagnie poparcie minimum 11 GM'ow grajacych w lidze.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  W dniu 11.09.2016 o 19:38, kolek23 napisał(a):

Brakuje dwóch głosów, panowie decydujcie się proszę.

Tak dla jasnosci to ja czekam na wyniki ankiety w drzewku. Tzn jesli tam wygra 3xUtil to tu zaglosuje 2xC i odwrotnie bo nie chcialbym tego nowego ustawienia wprowadzac we wszystkich swoich ligach jednoczesnie, ale gdzies trzeba sprobowac. Edytowane przez wiLQ

W dniu 22.09.2016 o 10:41, wiLQ napisał(a):

Tak dla jasnosci to ja czekam na wyniki ankiety w drzewku. Tzn jesli tam wygra 3xUtil to tu zaglosuje 2xC i odwrotnie bo nie chcialbym tego nowego ustawienia wprowadzac we wszystkich swoich ligach jednoczesnie, ale gdzies trzeba sprobowac.

W dniu 25.09.2016 o 18:12, Zodd napisał(a):

Dałem się przekonać do testu C+U w miejsce 2xC i temu zmiana u mnie głosu. Co z tego wyniknie - wyjdzie w praniu :smile:

I caly plan szlag trafil...

Obyscie mieli racje odnosnie tej zmiany... bo jak nie to bede zly ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.