bulek Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jeśli mi ktoś wytłumaczy, jak to się liczy, to skombinuję salary zaraz po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nosz kurde. Nie chciałem sprzedawać Chrissa. Wysłałem ot taki propos, żeby Quoniu wcisnął reject i po sprawie. A tymczasem zonk... Kurcze, mogłem coś bardziej dziwnego wymyślić, żeby wyszło jak bardzo go cenię... Niesamowita sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 kontrolujemy salary jeszcze czy już sobie tak for fun gramy w tym sezonie ? :-) Pewnie nikt nie zapisał pensji ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 kontrolujemy salary jeszcze czy już sobie tak for fun gramy w tym sezonie ? :-) Pewnie nikt nie zapisał pensji ? :-)Ja swojego salary pilnuję choć to nie jest przesadnie trudne mając >100 w zapasie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Komiszostwo znalazło listę i pilnuje ale ofc prosimy też na własną rękę ogarniać. Co do apdejtu składów to trzeba czekać aż się Szulim wykuruje z grypy, ja nie mam mocy przerobowej. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 znajdą sie jacys chetni na moich asów Snell, Waiters, Harrell? nie mam jakichs mocno wygórowanych wymagan, oddam nawet za jakis pick przyszłoroczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Poza sabasem bendrerem i dragicem kazdy na sprzedaz za pick lub młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Komiszostwo znalazło listę i pilnuje ale ofc prosimy też na własną rękę ogarniać. A podzielicie się ta listę bo gram w rosyjską ruletkę ostatnio ? (czytaj nie pamiętam salary i nie mam gdzie sprawdzić a sobie pobieram bo jestem od tego uzależniony ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A podzielicie się ta listę bo gram w rosyjską ruletkę ostatnio ? (czytaj nie pamiętam salary i nie mam gdzie sprawdzić a sobie pobieram bo jestem od tego uzależniony )Przeciez liste wszystkich pensji masz tu http://www.e-nba.pl/topic/5031-liga-roto-dynasty-salary-zawodnik%C3%B3w-sezon-201617/ Takze kontrolowanie wlasnej druzyny jest akurat dosyc proste. BTW, w dniu operacji Paula bylem drugi na srednich... troche boli ;-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Przeciez liste wszystkich pensji masz tu http://www.e-nba.pl/topic/5031-liga-roto-dynasty-salary-zawodnik%C3%B3w-sezon-201617/ Zamiast pensji widzę na pierwszej stronie w poście Mac'a TIM DUNCAN, także tak jak pisałem powyżej trochę ciężko mi się na jej podstawie sprawdza salary gracza, a tym samym kontrolowanie drużyny już nie jest proste (chyba że sobie gdzieś zapisałeś te pensję to wtedy tak, ja tego nie zrobiłem :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zamiast pensji widzę na pierwszej stronie w poście Mac'a TIM DUNCAN[...]Nie zauwazylem tego, ze skasowal pensje, wiec wkleilem w swoim poscie nizej to co skopiowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Drodzy, sorry za moja aktywnosc, albo bardziej jej brak - musze zrezygnowac z gry. Dajcie znac jak chcecie to zalatwic (zastepstwo juz od teraz/od nowego sezonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Drodzy, sorry za moja aktywnosc, albo bardziej jej brak - musze zrezygnowac z gry. Dajcie znac jak chcecie to zalatwic (zastepstwo juz od teraz/od nowego sezonu). Jak coś to mogę przejąć ekipę w dynasty, czekam na info od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Drodzy, sorry za moja aktywnosc, albo bardziej jej brak - musze zrezygnowac z gry. Dajcie znac jak chcecie to zalatwic (zastepstwo juz od teraz/od nowego sezonu). Przekażę Twoją ekipę shevcowi. @shevcu zapoznaj się z regulaminem. Powodzenia. EDIT: shevcu nie mogę Ci PM'a wysłać, przeczyść skrzynkę i wyślij mi swojego maila od konta yahoo. Edytowane 2 Lutego 2017 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Muscala, Zach, Herrell, Lamb dostępni za symboliczny pick, jak ktoś widziałby w nich jakieś wzmocnienie w walce o "coś". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Pierwszym jest, który ze slotów się wypstrykał Chociaż w tym jestem best ^^ Ogólnie dzięki za sezon i teraz tyko czekać mi pozostaje na draft Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Gratki dla maca za zbudowanie tego teamu i back2back oraz LBSa że to dociagnal. Mnie czeka jeszcze kilka lat przebudowy, mam nadzieję że w tym drafcie uda się wybrać kozaka Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam. Dziękuję wszystkim za rywalizację. Niestety ale nie ma kontaktu z żadnym z moich współ-komiszy, a sam nie mam ani siły, ani czasu, ani chęci tego ciągnąć. Chętni do przejęcia proszę się zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Gratki dla maca za zbudowanie tego teamu i back2back oraz LBSa że to dociagnal. +1. Gratulacje rowniez dla Ledleya za odbicie sie ze srodka na drugie miejsce. U mnie cieszy kolejne podium z rzedu, ale moglo byc lepsze miejsce, wiec jest lekki niesmak. W sumie bylo blizej do wygranej niz sie spodziewalem przed sezonem i jestem mile zaskoczony jak zadzialala strategia mocny/drogi obwod i FAsowi wysocy plus Ibaka. BTW, czy tu panuje jakas klatwa komisza??? Bo kto sie za to nie wezmie to znika na kilka miesiecy... mamy juz 3-4 takie przypadki! Tylko kolek23 na razie przetrwal, ale to pewnie sie malo tym zajmowal czy cos ;-) Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam. Dziękuję wszystkim za rywalizację. Niestety ale nie ma kontaktu z żadnym z moich współ-komiszy, a sam nie mam ani siły, ani czasu, ani chęci tego ciągnąć. Chętni do przejęcia proszę się zgłaszać. Jak coś to mogę przejąć tę ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi