ptak Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie NHL, ale też hokej. Niezły obciach w Gdańsku, gdzie nawet lodowiska nie potrafiono przygotować na międzynarodowy turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Playofy Stanley Cup się zaczęły a tu taka cisza.,Nikt nie ogląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ja się staram raz na pół roku. Ale zapominam czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 bardzo lubie hokej,i kibicuje wszystkim teamom,w ktorych graja finowie. oczywista,w kazdym czempionacie tez trzymam kciuki za suomi. przez lata mieli klopot z grajkami punktujacymi. owszem,byl jari kurri,byli selanne czy tikanen,ale wybitnie usposobionych ofensywnie grajkow przez lata im brakowalo. dzis trend sie odwrocil,i to glownie skrzydlowi/centrzy z krainy tysiaca jezior zasilaja ekipy z nhl. granlund,aho,rantanen,laine etc. jest w kim wybierac!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dziwne każdy ogląda F1 bo Polak jeździ (chociaż jest najgorszy) ,a w Stanley Cup Play Offs gra Polak i nie ma takiego zainteresowania.,Jeżeli chodzi o Finów to wczoraj świetny występ zaliczył Miro Heiskannen 19 letni rookie praktycznie załatwił Predators i ukradł show strzelając 2 gole, trzeciego zdobył ulubieniec fanów NY Blue Shirts Zuccarello., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dziwne każdy ogląda F1 bo Polak jeździ (chociaż jest najgorszy) ,a w Stanley Cup Play Offs gra Polak i nie ma takiego zainteresowania.,Jeżeli chodzi o Finów to wczoraj świetny występ zaliczył Miro Heiskannen 19 letni rookie praktycznie załatwił Predators i ukradł show strzelając 2 gole, trzeciego zdobył ulubieniec fanów NY Blue Shirts Zuccarello., od paru dobrych lat nie sledze f1,a kubice jest mi calkiem obojetny,prawde mowiac. mnie filozofia 'jak sie bardzo chce,to mozna' mierzi. kubica byl i jest 'przecietniakiem' [sam fakt,ze scigasz sie w najlepszej (goscie z indycar maja na ten temat pewnie inne zdanie) serii na swiecie jest samo w sobie nobilitacja]. wracajac do f1 - za duzo w tym cyrku technologii,a za malo 'czlowieka'; jak nie masz konkurencyjnego bolidu,to chocbys byl prostem czy schumacherem,nic w tym sporcie nie osiagniesz... swego czasu trzymalem kciuki takze za oliwe i czerkawskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Bostoński wieczór. Liczę na awans Bruins. Czasami bywam na PHL, to naprawdę inna dyscyplina Ogólnie PO pełne niespodzianek. Odpadły 1 (Calgary trochę żal)2 strasznie się męczą. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) polecam odpalić sobie mecz SJS - Las Vegas Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 NHL jest nieprzewidywalne. Wyleciały już 2 jedynki. Wyleciał obrońca tytułu. Finalista. Z 5 najlepszych ekip chyba tylko Boston się ostał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Dzisiaj o 3:00 G7 Sharks - Avalanche.Jak ktoś lubi hokej to nie może tego meczu odpuścić,bo seria jest naprawdę świetna i ostatni mecz na bank będzie jej godnym ukoronowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dzisiaj Blues którzy są największą niespodzianką sezonu rozgromili 5:0 Sharks na wyjeździe wysuwając się tym samym na prowadzenie 3:2 w serii a Game 6 w St. Louis! Bardzo ciekawie się to wszystko zapowiada, bo patrząc na grę Bruins jestem ciekaw czy ktokolwiek będzie w stanie ich zatrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Godzinę temu, Raven2156 napisał: Dzisiaj Blues którzy są największą niespodzianką sezonu chyba tylko dla ciebie przed sezonem obok Capitals, Penguins, Tampy, Toronto i właśnie SJS dawano im największe szanse na mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, montana napisał: chyba tylko dla ciebie przed sezonem obok Capitals, Penguins, Tampy, Toronto i właśnie SJS dawano im największe szanse na mistrza Przed sezonem - Ok zgodzę się. Ale w trakcie sezonu nie wyglądało to aż tak kolorowo. W pewnym momencie zaczęli wygrywać większość meczy i awansowali nawet bez Wild Card. W Playoffs również łatwo nie było. 4:2 z Jets i 4:3 ze Stars (przegrywali 3:2 po Game 5). Blues to drużyna za którą trzymam kciuki w tych Playoffs i liczę, że będę miał okazję by obejrzeć serię z Bruins w Finale. Edytowane 20 Maja 2019 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Mimo że, kibicuję Bruins to wolałbym w finale San Jose bo mają lepszy skład i jest większa szansa na wyrównaną serię. Poza tym jakby oni wygrali to nie byłoby mi tak smutno. W Bruins tkwi nadzieja by uratować mi ten rok sportowy jako fanowi PSG, Houston Texans i OKC. Pls don't judge Poza tym co się stało z nhl.com.pl? Nawet tu jest większa aktywność odnośnie NHL Edytowane 21 Maja 2019 przez TripylDabyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 10 godzin temu, TripylDabyl napisał: W Bruins tkwi nadzieja by uratować mi ten rok sportowy jako fanowi PSG, Houston Texans i OKC. Pls don't judge Wiem o czym mówisz... Fan Lakers, Maple Leafs, Seahawks i PSG pozdrawia Tutaj o NHL za bardzo nic się nie dzieje po prostu temat lekko został „podjudzony” z okazji Playoffs. Jeżeli szukasz miejsca w którym możesz pisać z ludźmi i NHL to jedyne co pozostało to zagraniczny Reddit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 10 godzin temu, TripylDabyl napisał: Mimo że, kibicuję Bruins to wolałbym w finale San Jose bo mają lepszy skład i jest większa szansa na wyrównaną serię. Medialnie może tak,ale z Karlssonem na jednej nodze I innymi rozbitkami zostaliby rozjechani przez Boston na miazgę.Nie byłoby żadnej szansy na wyrównaną serię co pokazały ostatnie dwa mecze w serii z Blues.Dobrze się stało,bo na chwilę obecną wygrała drużyna lepsza i jestem pewien,że Bruins nie przejadą się po nich tak łatwo jak po Canes. Piszę to jako kibic Niedźwiadków. Bruins w 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 No niestety kontuzje zrobiły swoje choć i tak nwm czy Sharks by tą serię wygrali. Osobiście liczę na Bruins w 5 i Stanleya w TD Garden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Jestem fanem Kanadyjskich zespołów i Red Wings. Jestem za Bruins tylko że względu na Boston. No i ładne logo. W przyszłym roku NHL w Pradze, ceny zabójcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Godzinę temu, ptak napisał: No i ładne logo. W przyszłym roku NHL w Pradze, ceny zabójcze Ciekawe kryterium doboru drużyny. Faktycznie w Pradze ceny wysokie - widocznie Toews i Kane zrobili swoje.Niepotrzebnie się łudziłem,że u pepików będzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 W sumie jakie są kryteria? Zawodnik, otoczka i inne abstrakcyjne pojęcia. To nie jest klub z Twojego miasta, nie wychowano cię na kibica od małego. Ceny są z kosmosu, na NBA też są wyższe niż w USA. Wynika to z tego, że w Europie to coś wyjątkowego a tam chleb powszedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi