ely3 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Brawo Penguins, zasłużenie, mieli drogę krzyżową do pucharu, rozmontowując po drodze same solidne ekipy. Uznanie dla Predators i wcale by mnie nie zdziwiła powtorka finału w przyszłym roku, jednak NHL jest bardziej nieprzewidywalne niz NBA więc raczej nie będzie rewanżu, ale zapowiada się wspaniały sezon i może w końcu z Kanadą w natarciu. Ekipy Toronto, Ottawy i Edmonton mają paki, nowy klub w Las Vegas, a i pewnie ktoś zadziwi niespodziewanie. Edmonton dało w tym roku ciała i gdyby nie dziwaczna zapaść umysłowa w meczu nr 5 to oni byliby faworytem do finału. Pingiwny realnie największy problem mieli z Ottawą... Obrona Senatorów oraz ich stalowe jaja to było dla mnie wydarzenie tych PO Ile razy oni wygrali dogrywkę. No ale ofensywa Pingwinów jest niesamowita.... Tak z ciekawości zastanawiam się czy Waszyngton nie będzie handlowac Owieczkinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tak z ciekawości zastanawiam się czy Waszyngton nie będzie handlowac Owieczkinem Też o tym myślałem, sam Ovi już nie najmłodszy się robi, a i on pewnie zacznie szukać zespołu na tytuł, tylko czy już w nim nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dla kazdego fana hokeja, mysle ze warto poswiecic 12 minut na obejrzenie tego filmiku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Po wielu latach, era Fleurego w Penguins dobiega końca. Przenosi się w ramach expansion draftu do Las Vegas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pierwsza 3 draftu to Europejczycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pierwsza 3 draftu to Europejczycy No nie zeszlorocznego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Na tankathonie jest Szwed,Rus i Pepik. W nockach na 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 O 21 klasyk Pensylwanii Pens vs Flyers. Po drugiej rundzie najmocniej wygląda drużnya Bruins czego byliśmy już świadkami w sezonie zasadniczym, wieszcze im finał wschodu, a może i Stanleya chociaż nie lubie ich;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Wytłumaczy mi ktoś zasady w PO dlaczego 1 gra z 2 a 3 z jakimiś 5/6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 https://www.youtube.com/watch?v=RCPR21AOHoM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Wytłumaczy mi ktoś zasady w PO dlaczego 1 gra z 2 a 3 z jakimiś 5/6?Bo rozstawieni są mistrzowie dywizji, a nie top4 konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvelo Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Ciekaw jestem, czy w przyszłym roku też będą transmisje w TVP SPORT, jak tak, to mam nadzieję, że będzie ich o wiele więcej i że będą pokazywane drużyny, które w tym roku ani razu nie zagościły w ramówce.. np. Anaheim Ducks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Ciekaw jestem, czy w przyszłym roku też będą transmisje w TVP SPORT, jak tak, to mam nadzieję, że będzie ich o wiele więcej i że będą pokazywane drużyny, które w tym roku ani razu nie zagościły w ramówce.. np. Anaheim Ducks. Z tvp1 jest taki problem, że oni nie pokazują prawie nic z zachodniego wybrzeża z prostej przyczyny. Jedynka wyświetla transmisje NBC a ta sieć pokazuje kilku "swoich" ulubieńców. Dlatego też tvp 1 pokazjue niemal ciągle te same mecze Capitals, Pens, Habs, Leafs, Sabres, Devils, Rangers. Mecz widowiskowo grających w tym sezonie Vegas był tylko raz emitowany na początku sezonu. Co do Vegas to nie zdziwie się jak wygrają, oddanie Fleurego przez Pens może być ich największym błędem a chłopak jako jedyny pingwin dokona 3peat. Wygrana Vegas byłaby ciekawą historią jednak chciałbym by puchar wrócił do Kanady i drużyny, która nigdy go nie wygrała a gra piękny hokej czyli Jets. Dziś Ovi może zakończyć sen Pens o 3peat, jesli Holtby zagra tak jak ostatnio to wszystko możliwe. Cieszy mnie, że odpadli Bruins niezwykle mocni, ale tego szmaciarza Marchanda nie trawie i za jego lizanie rywali również Po ubieglorocznym finale obstawialem jego powtorke w tym roku, ale cos mi mowi, ze Vegas namieszaja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Oni potrafią puścić w nocy Radwańska bez komentarza, więc się nie dziw że pokazują te wcześniejsze spotkania. Kto by tam siedział,i to komentował od 4.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jets są chyba głównym faworytem...No i owieczkin w końcu gra w PO na poziomie swojego talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Wczoraj Jets zagrali świetnie w G7.Predatorom nawet ryba nie pomogła.,Szkoda bo Nashville ma najlepszych fanów w całej lidze, a ich tradycja rzucania suma na lód jest najciekawszym i dosyć trudnym do wykonania zwyczajem ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Predators byli faworytem praktycznie cały sezon.. Mieli najlepsza obronę. Ale Winnipeg rozbijali z łatwością. 3 wygrane na wyjeździe. Jets grają najlepszy hokej od dobrych 2-3 miesięcy.. Przygoda Las Vegas raczej się w tym momencie zakończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Wczoraj nieźle zaczęli serie Capitals,pewna wygrana w Tampie, gol i asysta Owieczkina. Szkoda nieuznanej bramki Kuczerowa na 1:1 (too many men) ,gdyż była szansa na bardziej wyrównany mecz.Dzisiaj Vegas GK grają w Kanadzie G1 z Jets . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabares Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Oni potrafią puścić w nocy Radwańska bez komentarza, więc się nie dziw że pokazują te wcześniejsze spotkania. Kto by tam siedział,i to komentował od 4.00. Przepraszam, że się wtrącę ale te zachodnie drużyny, też grają na wyjeździe i jadą na wschód, więc wtedy mogliby puszczać te mecze, które są wcześniej z tymi drużynami z zachodu, ale jakoś nie chcą tego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 w polskich realiach dobrze że w ogóle coś puszczają, choć pamiętam jak w zamierzchłych czasach miałem c+ i jak wk mnie to ich puszczanie nieustanne ekip z teksasu Szkoda bo Blues ma najlepszych fanów w całej lidze Tak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi