Dnc Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Rozumiem że Alexander chciał popchnąć drzwi a nie pociągnąć? Pociągnąć nie mógł bo tam są schody. Hugon ma calkiem sporo Inteligencji i wyszedł mu rzut wiec postanowiłem tak zadziałać z tym wozem. Kaman decyduj co teraz robicie. Pamietaj że masz ciągle jedną runde przewagi. Wszyscy niech odpiszą jak najszybciej a tą rundę jakoś nadrobimy w międzyczasie. @Gregorius i zaraz pewnie kung fu bestia Piwniczka na wino jest iście mała to jakieś 4-5 metrów kwadratowych. Na pierwszy rzut oka widzicie w niej Di Mortiego, garłacz i jakieś skrzynki wypełnione ciuchami -wydają się stare- i szpargałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Nie dałem tego w poście ale te drzwi czy tam krata to takie drzwi wiezienne z krata. Jak znajdę obrazek to wrzucę Edit ; Mam - https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTB6NEcY-JfZ90BP5-YukT85gbZzp3kEPFGNx_KtrzeXQXkDrelHPDo_Gj Edytowane 25 Listopada 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Przepraszam, że dopieto teraz ale na weekend nie miałem czasu. Nie czkałem na odpis kung fu bestii bo i tak mało mógł co innego zrobić. Teraz napiszczie co dokładnie robicie w piwniczce. Rolo strzelił i pobiegł a następnie ruszył wóz. Powiedzmy że to była ta runda oraz ta zaległa. Teraz jedziemy już na bieżąco. Szykuje się trochę walki teraz więc piszcie PS W obozowisku orka było lusterko ale chyba nikt go nie wziął. Przydałoby się teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 tak w ogóle to ciekawy jestem ile przeciętyn obywatel Imperium wie na temat mitycznych stworzeń Bazyliszków ale powiedzmy że uważaliscie bardzo pilnie gdy stary dziad opowiadał bajki za dzban wina i pamietacie że jego wzrok gdy odbija się od szkła jest zabójczy dla niego @kung fu nie znajdujesz takich przedmiotów w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Shieeeeeeeeet, no to nic sie nie da zrobić, bo zakładam, że miecz Garalda też nie jest na tyle czysty żeby można się w nim przejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie ale mnie rozbawiles Kaman czekamy na Ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 15sekund to gdzieś około rundy więc czekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 koniec z di mortim jestescie dwóch na jednego bazyliszka w małym pomieszczeniu co utrudnia wam mobilność potwór krwawi od strzału Garalda Rolo słyszysz zdecydowane krzyki w środku i odgłosy, coś tam się dzieje! proszę teraz o opisanie trzech rund do przodu, to przyszpieszymy trochę jeśli w międzyczasie coś wyniknie to będę imrpowizował by było jak najbardziej na rękę waszym postaciom albo zapytam na PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 @Dnc Możesz napisać co mniej więcej znajduje się w piwnicy? Może jakiś pył, piasek, żwir, który będzie można rzucić w oczy jaszczurowi zmuszając go chociaż na chwilę do zamknięcia oczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Skrzynki są, w nich ciuchy, różnych ludzi. Jakiś pył czy kurz też się znajdzie ale nie jest on tak pod ręką by nim rzucić. Dwie butelki po winie, parę kartek ze szkicami i trochę różnych nie określonych śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Kucio czekamy na Ciebie, wyslałem już do Ciebie PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzisiaj niestety mam już full roboty więc jutro odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 post jest Hugon ze swoich Punktów Życia straciłeś 5 natomiast Alexander 7 PŻ napiszcie 2-3 rundy do przodu i będziemy coś z tego kleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 co tam sie odkasztania! a mieli wiesniaczke tylko znalezc. ach te przygody po co to komu... a mowią że ważne żeby zdrowie było lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 co tam sie odkasztania! a mieli wiesniaczke tylko znalezc. ach te przygody po co to komu... a mowią że ważne żeby zdrowie było lul panie, awanturnicze życie! jak będzie kolejna sesja to zapraszam bo widze że Ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 @Kaman, Kucio czekam na odpis do jutra, potem już daję bez was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 I jak z kontynuacją? Wydaję się że już Sama końcówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 tak, tak przepraszam ścięła mnie z nóg jelitówka, miałem parę dni wyjętych z życia dochodzę do siebie i coś napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Spoko. Zdrowia. Ja mogę z opóźnieniem odpisywać bo jestem na wakacjach i z netem różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kaman, Kucio czkeać na was czy jedziemy dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi