Gregorius Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No troszkę mnie to rozśmieszyło gdy już po wygenerowaniu postaci sprawdziłem podręcznik i tam max wzrost to własnie 185 ,a zdecydowana większość imperium jest mniejsza. ja postać tworzyłem całkowicie losowo i wypadło na stronie 195. Wiec Garald jest super wysoki. Alexander i Rolo w swiecie to prawdziwe monstra. DNC poza pytaniami zadanymi o pewne tło znikniecia. Moja postac jedynie ubiera sie,mowi i cały czas gotowa jest zaprowadzic reszte do kamieni. Puszczajac przodem Rola zeby go lepiej obserowwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 a to tego nie widziałem, mi na stronie jak losowałem co chwilę losowało coś koło 2 m, 195 cm, także zmniejszyłem troszkę, bo nie chciałem żeby moja postać wyróżniała się jakoś bardzo jeśli chodzi o wzrost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) To czekam na deklaracje Kamana i ruszamy Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To czekam na deklaracje Kamana i ruszamy Jeśli tylko strawa jest zjedzona to można ruszać PS. Mi wzrost wylosowało na tej stronie, nie myślałem że będę olbrzymem Ale skoro tak się już stało to się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To może mała modyfikacja wzrostu zeby dostosować do realiów swiata. Garald 183, Alexander 188 a Rolo 193. W sumie to pierdoła ale może będzie wygodniej niż opisywać jak się w drzwiach (lub Karczmarzównie) nie możemy zmieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) jestem otwarty na wszystkie możliwości ale drużyna olbrzymów też spoko brzmi zwłaszcza że wszyscy je losowaliście więc można zostawić post jest, czekam na reakcje teraz biorę 200 zł od każdego z was i słucham państwa! Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 W koncu to forum koszykarskie wiec drużyna koszykarzy wyrusza na pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Spinaker fajnie że chcesz strzelać z łuku ale za dużo tego US to nie masz, zdajesz sobie z tego sprawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinaker Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 myślę, że mam średnią wartość wśród ludzi, to tak źle na początku mojej profesji? Siedzący w kacie mag uśmiechnął sie pod nosem na widok wymarszu bandy, eee przepraszam ekipy ratunkowej. Karczmarzowne juz 2 godziny temu przeteleportowal do swojego pokoju na 2gim pietrze... a Ty dlaczego z nami nie grasz? ponoć będzie opcja by dołączyć więc może wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 myślę, że mam średnią wartość wśród ludzi, to tak źle na początku mojej profesji? no nie całkiem spoko tak tylko piszę bo inni mają wiecej w drużynie i może ktoś by chciał ale w sumie się nie odzywali ogólnie tak pisze bo czekam na odpowiedzi reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 myślę, że mam średnią wartość wśród ludzi, to tak źle na początku mojej profesji? a Ty dlaczego z nami nie grasz? ponoć będzie opcja by dołączyć więc może wtedy Bo nie mialem czasu ogarnąć świata i zrobic postaci. Jak dzieciaki pójdą do szkoły to postaram sie dołączyć, ale nic nie obiecuje. Poza tym kto by mnie chciał (w drużynie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja chcę cię w drużynie Chcę każdego Kaman co prawda TWoja postać ma zdolność bystry wzrok która dodaje bonusy ale podstawowa wartość spostrzegawczości (czyli inteligencja i umiejętność spostrzegawczośc) jest przeciętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Robisz kp i wysyłasz do mnie Im szybciej tym większa szansa że będziesz grał.Jak wyślesz dzisiaj to może nawet jutro będziesz grał Edit: Magnus stracił 3 Żywotności, proszę odpisz ze swojej karty postaci która masz w google doc. Nie musicie cytować wszystkiego do czego chcecie się odnieść. Zamiast tego proponuję coś w stylu: Alexandrer na słowa Magnusa powiedział/pomyslał, gdy Rolo usłyszał słowo złoto od razu skupił się na... itd. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jaram sie w h.j, ogarne pare spraw i wysle KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Czy wy jesteście normalni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Jakieś wytyczne co do karty, czy jebnąć charakterystykę jak pisało się na shardy w Ultima Online ; )Masz wszystkie wytyczne w rekrutacji, był odpowiedni temat. Dał bym ci linka ale piszę z telefonu Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Alexander z takiej odległości z Garlacza nie trafisz. Magnus może jeszcze strzelać z łuku, to nie jest poważna rana. Jak chcecie to możecie pisać więcej niż jeden post na kolejkę by odpisać towarzyszom. Czekam jeszcze na spinakera i dam odpis ale jak będę w domu bo z telefonu będzie ciężko. Nim odpisze napiszcie co dokładnie robicie. Kto idzie za nim, kto sprawdza peleryne itd. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinaker Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dlaczego ja dostałem ? Nie no żart Sorry za obsuwe już piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinaker Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Panowie wielkie sorry ale padł mi tel nim napisałem posta, teraz dopiero dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 dobra biorę się do pisania swojego jedna uwaga techniczna na przyszłość jak piszecie: Idziemy jego śladem, czy kontynuujemy podróż do naszego celu... sprawdźmy okolicę peleryny, może będą ślady dziewki... to rozumiem że się zastanawiacie i nie podjeliście decyzji co robicie, to mam czekać na post czy jak? teraz by nie przedłużać potraktuje to że wszyscy spoglądacie na to co się dzieje ale następnym razem musicie pisać Alexander robi tamto a Garald to by nie było nie domówień ogólnie jestem bardzo zadowolony z waszego pisania i z tempa w jakim idzie sesja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi