Dnc Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ale to jest wszystko w średniowieczu czy Tez jest opcja jak w wampirze grać obecnie? A i jeszcze a propos lat 90 czy obecnych Zew Ctulchu to gralem właśnie w teraźniejszości i powiem że się zdziwiłem ze się sprawdził myślałem że tylko true lata dwudzieste dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wilkolak/Mag graliśmy w czasach obecnych, Wampir w średniowieczu. Wiem ze vampira mozna grac w teraźniejszości, Wilkolaka w srednio też, ale co do maga pewien nie jestem. Podręcznik byl chyba pisany pod nasz swiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Panowie czytam ten wasz temat i tak sobie mysle, ze GM to raczej MG chyba? Otstani raz gralem w rpg na powaznie jakies 20 lat temu to moze mi sie cos piepszy, prosze o sprostowanie i sorry za offtop. Bo MG to teraz Marcin Gortat ale fakt masz rację tak się jakoś człowiek zrobił światowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Co by nie mowic, bedziecie mieli panowie zajebista zabawe. Fajnie zapowiada sie historia. Mysle, ze lepiej tu komentowac niz tam zasmiecac wasze przygody, bede sie przygladal z uwaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Co by nie mowic, bedziecie mieli panowie zajebista zabawe. Fajnie zapowiada sie historia. Mysle, ze lepiej tu komentowac niz tam zasmiecac wasze przygody, bede sie przygladal z uwaga. Warto się zgłosić a nie tylko czytać Jak znajdziesz chwile wysyłaj postać! Jedna osoba już knuje ze mną nad postacią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Już się zglosilem choć zasmiecilem od razu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wjeżdżam w to jak dzik w sosnę. WH znam słabo bo grałem dosłownie kilka razy i nie znam mechaniki ani zasad. Podręczniki mogę sobie sam jutro znaleźć ale jeśli masz gdzieś pod ręką linki do setingu i zasad, to poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Wjeżdżam w to jak dzik w sosnę. WH znam słabo bo grałem dosłownie kilka razy i nie znam mechaniki ani zasad. Podręczniki mogę sobie sam jutro znaleźć ale jeśli masz gdzieś pod ręką linki do setingu i zasad, to poproszę. niestety nie mam, może ktoś inny będzie mógł poratować jednak najlepszy byłby podręcznik do 2 edycji edit: cofam co napisałem powyżej tutaj jest wszystko by stowrzyć postać: http://lastinn.info/warhammer-fantasy-role-play/9111-jak-zrobic-postac-do-warhammera-druga-edycja.html człowiek przyzwyczajony do papierowego podręcznika wiec nawet nie wie jakie cuda są w internetach Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 http://twierdzafantastyki.blogspot.com/2013/10/w-tym-poscie-bede-przedstawiac-wam.html Na tej stronce jest sporo informacji o 2 edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Miałem okazję nie dawno grać w 3 ed Warhammera jak by sie ktoś zastanawiał czy grać to odradzam. Lepiej w 2 edycję. Poszli podobnie jak DD w dziwnym kierunku planszówki, nie wiem po co to tak. Chyba chcą na maxa ułatwić grę ale w moim odczuciu to tylko psuje grę. Nie wiem czy ktoś wspominał ale stary dobry Fallout na systemie Special ciągle daje radę. Tzn dawalby gdybym nie zagrał w Neuroshima bo te Polski systne bije na głowę wszystkie postapo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zrobię postać, proszę o cierpliwość ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 No spoko, spoko. Czas jest do niedzieli To pisz już o sesji w tym drugim temacie, ten zostawmy na rozkminki o różnych systemach RPG lub propozycjach ma kolejne sesje jeśli ta wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 postać zrobiona... gdzie mam ją przysłać ze stronki logowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) @Ignazz pobierz kartę postaci z posta Dnc i wypełnij ją tak jak masz na stronie, trwa to dosłownie chwilkę, potem udostępniasz ten dokument Dnc, wysyłasz mu link z gotową kartą i tyle Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 @Ignazz pobierz kartę postaci z posta Dnc i wypełnij ją tak jak masz na stronie, trwa to dosłownie chwilkę, potem udostępniasz ten dokument Dnc, wysyłasz mu link z gotową kartą i tyle dokładnie tak jak coś piszcie w temacie rekrutacji o sesji "Zaginiona karczmarzówna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) czekając na decyzję Haywarda, która zakończy chyba sezon a ropocznie sezon ogórkowy wrzucam zajawkę tego co chcę zrobić mianowicie gdzieś od sierpnia chciałbym poprowadzić kolejną sesję na forum E-NBA.PL rektrutację zacznę w połowie lipca, stay tuned! Witajcie w Salkalten, strudzeni wędrowcy! Przekroczcie jego bramy i podziwiajcie, jak z dnia na dzień niewielkie miasteczko przeradza się w stolicę wyniszczonej wojną prowincji i największy port na wschód od Marienburga. Archaon zadał Wielkiemu Księstwu silny cios, ale hart ducha i wola przetrwania ludzi okazały się silniejsze. Tak oto, z krwawych gruzów prowincji podnosi się zwiastun lepszychdni. Witajcie w SALKALTEN! OSTATNIEJ NADZIEI OSTLANDU! Edytowane 4 Lipca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie wiem czy kogoś to interesuje bo nikt nie komentował ale przez remont nowego domu i przeprowadzke musiałem zmienić plany bo nie mam czasu na prowadzenie sesji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Daaamn, temat gdzieś mi uciekł i kompletnie go nie zauważyłem. Jeśli Twoje plany skierują się znowu w stronę prowadzenia sesji, to jestem jak najbardziej chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Daaamn, temat gdzieś mi uciekł i kompletnie go nie zauważyłem. Jeśli Twoje plany skierują się znowu w stronę prowadzenia sesji, to jestem jak najbardziej chętny no trochę szkoda, na razie nie mam zbytnio do tego głowy a też nie wiem jak by było z czasem innych użytkownikó bo przecież już NBA zaraz rusza jak się ktoś jeszcze zgłosi to pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Własnie wróciłem z wakacji. Jak coś to bym się pisał. jednak tym razem proponuje dać sobie więcej czasu na kolejny ruch i może jak uzbierała by się lista osób to przemyślelibyśmy mechanikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi