mistrzBeatka Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Drodzy Uzytkownicy Z niewiadomych przyczyn temat o wyborze modow, jest gdzies gleboko, gleboko w innych subforach , malo widoczny .Ja mimo ze, aktywnie sie nie udzielam zbyt czesto (tworzenie tresci) , spedzam codziennie dosyc duza ilosc czasu na forum , temat wyborow odkrylem przypadkowo czytajac lapu-capu (LOL), podejrzewam ze urzytkownicy przegladajcy glowny dzial wogole nie maja pojecia co dzieje ponad ich glowami. W temacie o wyborze modow kilkukrotnie jest propozycja aby rzeczowy temat przeniesc na glowne forum. Z niewiadomych przyczyn nikt tego nie robi. Do rozpoczecia tego tematu zdopingowal mnie wpis uzytkownika josephnba: Dawać to głosowanieOd dłuższej chwili cisza, więc Ci co mieli się wypowiedzieć już to zrobiliJa bym jeszcze stevea dał na moda, ma łańcuszek wielbicielek na forum Wiekszosc uzytkownikow nie ma pojecia o istnieniu takiego tematu . wiek jak sie mieli wypowiedziec ???? Glosowanie pewnie mialo byc na PW LOL Dyskusja o wyborze modow jest tutaj: http://www.e-nba.pl/topic/3658-modzi-kryteria/page-12 Wnisoki wyciagnijcie sami , pamietajcie demokracja sie samo nie obroni Edytowane 21 Lipca 2016 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja także dowiedzialemisie o temacie z łapu capu. Modzi mieli to przenieść tutaj ale jakoś się im długo schodzi. Z Tego co wiem głosowanie miało być przez lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Przede wszystkim nic nie zostało ustalone, więc nie wprowadzajcie teraz lub później ludzi w błąd. Wybory są sprawą Borysa i tylko on podejmuje decyzje o przenoszeniu/otwieraniu gdzieś takiego tematu oraz o sposobie wybierania i ilości kandydatów (+ też to, ilu nowych moderatorów będzie). Borysa nie ma na forum od pięciu dni, prawdopodobnie ma jakiś wyjazd lub coś nagłego mu wypadło. Zachowajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A nie jest tak ze jest OK. Borys Matek i Ely. Dobry zestaw. Kto uzupełnia sklad? Mi praca modów pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ignazz do NBA i (uwaga byłem na zlocie) Rappar w inne Iggy to po prostu Iggy (na bigos jakby co się piszę, śpię u siebie ) Rappar siedzi na forum 20h dziennie, do tego bardzo dojrzał Do ely'ego pasuje jsk ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Co do obecnych modów dla mnie są super i nie mam zarzutów. Fak faktem, że nie mam żadnych ostrzeżeń nie mówiąc o banach więc tak na prawdę nie miałem za bardzo z modami do czynienia. Sprawa z LakeShow( czy jak mu tam jeszcze) się rozwiązała a to on najwięcej w tym względzie strzelał fochów i ja tam nie widzę potrzeby zmieniać cokolwiek w dziale nba. Jeśli Rappar chce to pomysł jego jako moda w dziale inne wydaje mi się fajny bo dużo się tam udziela i robi to z głową. Edytowane 20 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 mi też jak najbardziej modzi odpowiadają, nie mam też nic przeciwko takim kandydaturą jak Rappar, Kucio, Elwood, czy Przemek_Orliński, wydają się luźnymi gośćmi, którzy potrafią docenić jakiś żarcik, może nawet delikatny przytyk. Podoba mi się, gdy przeglądam forum, to widzę różne posty niekoniecznie stricte na temat, czasem ktoś rzuci celnym niewinnym żarcikiem, troszkę czarnym humorem - i to jest fajne. Potem wpada jakiś mod i wszystko usuwa, bo ''nie na temat!!!!!'', dyskusja traci wtedy ten swój koloryt, fajnie byłoby, gdyby coś takiego zostawało, jak już tak komuś to przeszkadza, to może zamiast usuwać, można je ''ospojlerować'', czy jak to się tam nazywa... niech taki post da się rozwinąć i przeczytać. Oczywiście jakieś ostre personalne przytyki powinny być traktowane banem, ale bez przesady, nie bądźmy tu wszyscy jakimiś smutnymi chu*kami bez poczucia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Marzy mi się że ktokolwiek modem nie zostanie będzie ciął posty każdego kto robi wycieczki personalne. Nie mam nikogo konkretnego na myśli, jak już to siebie bo nie wiem sam czy mi się nie zdarza właśnie coś takiego jako pierwszemu. W każdym razie jak kiedyś zacznę wypowiedź od "chyba Cie pogięło" i dalej coś tam się będę rozwijał nawet merytorycznie to albo jestem cham, albo może i nie jestem ale za to piszę pod wpływem emocji. W obu przypadkach powinno się w nagrodę wywalić posta w kosmos dzięki czemu jeśli to cham pisał to zostanie zmuszony do nauki kultury lub rezygnacji z forum a jeśli nie cham tylko ktoś rozemocjonowany to wycięcie posta zmusi go by ochłonął i na spokojnie spróbował jeszcze raz. Edytowane 21 Lipca 2016 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Nie wiem po co chcecie coś w modach zmieniać. Ja im nie wchodzę w drogę i jest cacy. Też nie czuje się przez nich jakoś zaszczuwany. Co najwyżej można było by dodać jednego co ma mózg, emocje trzyma na wodzy i obiektywnie podejdzie do nowych obowiązków. Typ? El Rasiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ja też do modów nic nie mam, potrzebne jest jedynie wsparcie, bo ten zawód wypala czlowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja też nie widzę potrzeby zmiany składu moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jeżeli Rappar chce być modem to nie widzę przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie ma potrzeby zmian, ale przydałaby sie pomoc, czyli kolejny mod. HEHEH Nie siedze w tematach poza NBA ale jak przegladałem tematy wyborcze kazdy sobie chwali Rappara na moda działu inne. Lud przemówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jeżeli Rappar chce być modem to nie widzę przeciwwskazań. + jakiś support dla działów inne niż "inne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Paru speców od fantasy się znajdzie...Od kompa tez. Rapar. Zabieraj swoje talenta do interneta dział INNE. Vox populi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Czy coś się zacznie dziać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 czytam niemal wszystkie tematy w dzialach nba i inne i nie widze NIC co wymagaloby interwencji moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 czytam niemal wszystkie tematy w dzialach nba i inne i nie widze NIC co wymagaloby interwencji moderatora lol Po to jest moderator zebys tego czytać nie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 lol Po to jest moderator zebys tego czytać nie musiał Ale że niby mam zabronić Kulfonowi czytać wszystkie posty czy jak to wyobrażasz sobie? Bo on czyta bo lubi a nie dlatego że sprawdza czy jest coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi