julekstep Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 ehh jak dobrze być z pokolenia Tsubasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 a miałeś Tamagotchi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) a miałeś Tamagotchi? nie, ale koleżance zabiłem ja grałem w pogi heloł #hazard Edytowane 14 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgadzam się...odnosiłem się tylko i wyłącznie do "Mam 27 cali, zacnych rozmiarów klawiaturę i nie wyobrażam sobie przesiadac się na lapka." On nie pisał o monitorze, karty mu się pomerdały z odlotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 ehh jak dobrze być z pokolenia Tsubasy Tygrysia maska i Daymos obczajeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 daimos byl dla dziewczyn, sorry. prawdziwi macho lukali gigiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 daimos byl dla dziewczyn, sorry. prawdziwi macho lukali gigiego To bardziej Yattaman byl dla panien, ale lookalem i Giggiego i wszystko co wymienione, plus rycerze zodiaku i dragon;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Mnie za dzieciaka bardziej rajcowały u nas tak zwane "pierdolniki" (chyba bejblejdy). Puszczało się do metaloweł miski i oczy radowały iskry sypiące się. Pokemony też pamiętam ale jakoś minął mnie ten boom na nie. Wolałem Power Rangers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 a kojarzycie tiki taki? do dziś się zastanawiam jak ta zabawka została dokupiona do sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 a kojarzycie tiki taki? do dziś się zastanawiam jak ta zabawka została dokupiona do sprzedaży Ta zabawka sprawiała więcej bólu niż pistolety na kulki. Kiedyś na takie kwestie bardziej przymykano oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 a kojarzycie tiki taki? do dziś się zastanawiam jak ta zabawka została dokupiona do sprzedaży Ja mówiłem na to kli-klaki Nieźle tym trzaskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 ale najbardziej mi wstyd zbierania karteczek w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 ale najbardziej mi wstyd zbierania karteczek w sumie Też to robiłem w przedszkolu. k****, wszyscy to robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 większy przypał to chyba jednak Złote Myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ku pamięci mięci kupa wpisał się Alojzy Dupa, elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja mówiłem na to kli-klaki Nieźle tym trzaskałem. U mnie też to były kli-klaki, za smarka nieźle wciągało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A ja mam wszystkie części Wally zwiedza świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 A ja prawie wszystkie Asteriksy w piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 wszystkie probaskety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Kto nie wdzwaniał się na telegrę, by Hugo mógł wagonikiem do końca mapy dojechać, ten brocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi