Reikai Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 19 sek.19 sekund temu Kevin Durant will sign with Golden State, he writes on the Players Tribune. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Pora na zmianę avka. Tego się po nim nie spodziewałem. Dołączyć do podwójnego mvp, podwójnych mistrzów zachodu i mistrzów nba sprzed roku? Wg mnie słabe, ale to jego decyzja. Nie wygrają miśka w tej paczce i KD na wieku McGradym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak potwierdzam wybrał Golden State Podpisze z nimi 2-letni kontrakt 54.3mln, drugi rok to opcja gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mam nadzieję, że LeBron ich zniszczy w finałach. Albo, że w ogóle nie wejdą do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 no to będziemy mieć MVP sezon Westbrooka z cyferkami jakby grał w 60s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kompromitacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kur*a mać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kevin Durant? Nie szanuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Al Horford to sprawił wybierając Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Mam nadzieję, że LeBron ich zniszczy w finałach. Albo, że w ogóle nie wejdą do finału. Tylko kontuzja ludzi odpowiadających za obronę czyli Greena/Boguta mogłaby sprawić, że GSW nie zdobędzie mistrozstwa w przyszłym sezonie. Wydaje mi się, że nawet jakby wypadł kotś z trójki Curry/Thompson/Durant to i tak byliby faworytami (nie murowanymi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wywalił swoją legacy do kosza. Tak jak pisałem wcześniej - wszystko tylko nie GSW i Spurs. Ehh, GSW właśnie pozbyło się jednej drużyny, która mogła im zagrozić i zostali tylko SAS i Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Eh przez to wszystko Barnes weźmie maxa od Dallas, co za hujowy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Żenada, tego sie po nim nie spodziewalem, takie cos jest dobre dla emerytow szukajacych na gwalt pierscionka. To jakby Malone przyszedl do Buls/Jordana chcac zdobyc pierscionek w swoim prime. Jesli chcial jakos wyjsc z twarza i miec najwieksze w lidze szanse na misia to powinien byl podpisac ze Spurs. Tak jak juz barca napisal dolaczyc do podwojnego/obecnego MVP ligi i bylych mistrzow (praktycznie obecnych, przegrali na wlasne zyczenie, ale nadal imo to najlepszy zespol w calej NBA). I robi to MVP z przed 2 lat w swoim prime, zenujace. Dzieku temu zagraniu, The Decision LeBrona z przejsciem do Heat juz nie wyglada tak zle i Legacy LeBrona wyglada teraz nieskazitelnie. Teraz to bedzie wysyp haiterow GSW, do ktorych oficjalnie sie dopisuje. Nie wiem, czy ktos w historii tylu mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tylko kontuzja ludzi odpowiadających za obronę czyli Greena/Boguta mogłaby sprawić, że GSW nie zdobędzie mistrozstwa w przyszłym sezonie. Wydaje mi się, że nawet jakby wypadł kotś z trójki Curry/Thompson/Durant to i tak byliby faworytami (nie murowanymi). Howard w Lakers, Big3 w Miami. Tego to nawet LeBron nie odjebał z the decision. To tak jakby Jordan po powrocie podpisał z Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpik Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 wcale się nie zdziwię jak Warriors celowo przegrają finały, po to, żeby zrekrutować Duranta. Wtedy nie będzie głosów, że KD przychodzi na gotowe i dopiero jego osoba pozwoli stworzyć prawdziwą dynastię. Taki jeden krok w tył, po to, żeby zaraz zrobić kilka do przodu. Told ya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Durant, długo walczyłeś o mój szacunek w ostatnich PO naprawdę Ci kibicowałem Teraz przechodzisz na drugą stronę, oficjalnie hejter numer jeden! teraz Barnesa puszczą do Mavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie wierzę, cholera nie wierzę. Już nie chodzi o podpisanie z Bostonem, bo nie wierzyłem w to mocno, ale 1+1 z OKC było moim pewniakiem. Jestem w szoku. Z jednej strony - robi kupę w swoje legacy. Z drugiej - god damn it co to za zespół się zrobi w GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi