Skocz do zawartości

Boston Celtics 2016/17

Regis

Rekomendowane odpowiedzi

Ale sie chłopak fajnie rozwija, może to troszke słabo zabrzmieć ale bardzo korzysta na kontuzji Bradleya, tym bardziej wychodząc w s5. Kolejny dobry mecz Jaylena, oby tak dalej bo potencjał widac ogromny, i jeszcze ta big 3 na close wyniku ! <3 

Jaylen Brown w ostatnich 12 meczach jako starter: 9.5 punktów, 36.7 3PT%, 43,8% z gry ,4.3 zbiórki w 24.5 minuty na spotkanie. Bilans zespołu 10-2.

Edytowane przez Wielo18

No Smart to był faworyt dla wielu ludków e-nba.pl z draftu w 2014.

Patrząc na top10 to chyba tylko on i Wiggins i Parker ( choć nie wiem czy powinienem biedaka połamanego tutaj dawać ) rzeczywiście coś znaczą w tej lidze. 

+z 41 picku Jokic :D.

Edytowane przez Eld

No Smart to był faworyt dla wielu ludków e-nba.pl z draftu w 2014.

Patrząc na top10 to chyba tylko on i Wiggins i Parker ( choć nie wiem czy powinienem biedaka połamanego tutaj dawać ) rzeczywiście coś znaczą w tej lidze.

+z 41 picku Jokic :D.

Embiid, napiszę to zanim Mac wbije Ciebie zwyzywac.

Embiid, napiszę to zanim Mac wbije Ciebie zwyzywac.

Ja nikogo nie wyzywwm - kasdy ma prawo do swojej opinii. ale Embiida rzeczywiscie cenie

+ A Gordon mysle ze na PF mega zatrybi.

Edytowane przez mac

Smart poczynił taki progres dopiero w tym sezonie.Dużo lepsze rozgrywanie,postęp rzutowy(choć i tak jest średnio) i na prawdę elitarna obrona,walka o każdą piłkę,multipozycyjność w defensywie.To jest człowiek stworzony do gry w PO ;).Poza tym te 14/4/4 i 2.5 steala w lutym jak na faceta który miał bronić i...bronić to nie jest tak źle.A co do Browna,to coś czuję że za 2-3 sezony będziemy pisać kartki świąteczne do Dannego za to że go nie wymienił w paczce na PG13.Dla tego chłopaka sky is the limit.Podobno miał nie rzucać,a za zaczyna sobie poczynać całkiem nieźle na dobrej skuteczności,jego wbity pod kosz to jest jakaś miazga,nie wiem czy jest jeszcze jakiś rookie który robi tyle 2+1,poza tym atletyzm tak samo,bajka.Wiadomo,jest jeszcze nieopierzony,często wychodzi u niego brak doświadczenia,ale jeśli tak ma wyglądać projekt,to Danny...Nie wymieniaj picku Nets i dawaj jeszcze jeden projekt.1.Fultz 2.Isaac 3.Jackson ;)

Alowi zabrakło punktu do TD. Nie wiem, co myśleć o takim zawodniku. Najlepiej asystuje, ostatnio nawet zbiera w miarę przyzwoicie, ale zdobycz punktowa to jakaś kpina.

Sam mecz mile mnie zaskoczył. Nie lubię LBJ, nie oglądam Cavs. On zawsze taki spięty? Liczę na zdrowego KD i 4-0 w finałach dla GSW. No chyba, że wygramy wschód. Ale wtedy to będzie 4-0 i obciach na całego.

W tym roku pewnie nie. Ale w przyszłym, następnym, czemu nie.

Ale mowa była o tym roku.

Zgadnij za to kto nie wygra zachodu ani w tym roku, ani następnym, ani kolejnym i kolejnym.

Nie wiem, co to ma do rzeczy.

Zgadnij za to kto nie wygra zachodu ani w tym roku, ani następnym, ani kolejnym i kolejnym.

Zgadnij kto ograł C's 2-0 w serii w obecnym sezonie?

Jak dzieci.Ani Celtics ani Thunder prawdopodobnie nie dojdą nawet do finałów konfy.Tylko że my mamy wszystko by za 2-3 lata się w tym finale znaleźć(o ile Danny nie zawiedzie),a okc ma mutanta,który i tak nic z tym okc nie wygra.

Pogodzeni? :tongue:

Edytowane przez delfin

Nie, bo po sezonie przyjdzie CP3, AD i będziemy mieć 2x1 w drafcie dzięki Nets.

A na poważnie. Dla mnie 2 runda PO to nasz max na chwilę obecną. Ale wolę taki zespół w którym młodzi nauczą się grać o coś niż pełne talentu timy grające o nic, gdzie zawodnicy nie mają ambicji, bo nie jest wymagana.

Nie przegraliśmy zbiórek. Z Hawks to była żenada

Jak dzieci.Ani Celtics ani Thunder prawdopodobnie nie dojdą nawet do finałów konfy.Tylko że my mamy wszystko by za 2-3 lata się w tym finale znaleźć(o ile Danny nie zawiedzie),a okc ma mutanta,który i tak nic z tym okc nie wygra.

Thunder 4 lata temu mieli wszystko, by być dynastią na lata. 

Z tego co wiem, to ani LeBron, ani Giannis, ani Wall z Bealem, ani DeRozan z Lowrym się nigdzie nie wybierają, więc tak średnio z tymi perspektywami Celtics, zwłaszcza, że nadal nie macie franchise playera.

Z tego co wiem, to ani LeBron, ani Giannis, ani Wall z Bealem, ani DeRozan z Lowrym się nigdzie nie wybierają, więc tak średnio z tymi perspektywami Celtics, zwłaszcza, że nadal nie macie franchise playera.

Nie walcz. Nie warto. Mowilem to samo ale odpuscilem. Wrzuc na luz i delektuj sie widokiem jak Danny przeplaca przynajmniej dwoch z trzech w lato 2018 ( Thomas, Smart, Bradley).

To powiedz mi co trzeba by było mieć oprócz tego co mamy,żeby mieć dobre perspektywy?

Poza tym

Nie napisałem że na pewno tak będzie a to o czym pisze shevcu jest również bardzo prawdopodobne (niestety).

To powiedz mi co trzeba by było mieć oprócz tego co mamy,żeby mieć dobre perspektywy?

Macie dobre perspektywy, ale nie macie franchise playera/superstara. Ile drużyn wygrało mistrzostwo bez superstara w ostatnich +/- 15 latach?

Większość klubów w NBA dałaby się pokroić za dylemat "hmm, Fultz/Smith czy I.Thomas"

To oczywiste, natomiast nie ma to w sumie nic do rzeczy, bo mówimy o sytuacji Celtics, a nie o porównaniu ich sytuacji do Nets, Lakers, czy innych Magic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.