kp11 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Lecimy z tematem. Presti zgarnal OLADIPO! Sabonisa i mieso Ilyasove. Straty: Serge Ibaka Trade wydaje sie niezlym dealem biorac pod uwage to, ze Air Congo za rok pewnie dostalby maxa gdzie indziej. Co Wy na to? Jaram sie ze w koncu bedzie zayebisty 6th man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 To Oladipo nie bedzie w s5? Slabo rzutowo wyglada za 3 z Westbrookiem ale to nadwyzka nad Waitersem i Andre. I ciekaw jestem kto teraz pogra na pfie w OKC. Dobry deal Prestiego imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dobry Trade to na pewno. Pytanie czy zadowoli KD. Niby mówią, że w porozumieniu z nim to robione ale kto tam ich wie. Ciekawe czy Ersan zostanie z tą niegwarantowaną umową? Dwóch młodych graczy to na pewno dobry ruch dla okc. Raz to jest zabezpieczeniem dla ewentualnego rozpadu trzonu KD RW. Dwa dzięki Oladipo nie są uzależnieni od fochów Waitersa. Jak będzie chciał za dużo to odejdzie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Oj, podoba mi się ten ruch. Chcę już zobaczyć duo Westbrook-Oladipo razem. Sabonisa nie oceniam, Ersana traktuję jako zabezpieczenie na wypadek katastrofy i odejścia KD. A tak to zwolnienie kasy, być może na rim protectora, który teraz by się przydał, ale z drugiej strony nie widać kogoś takiego na rynku, kogo mogliby podpisać. Będzie więcej Duranta na czwórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Z tego co kojarze to był okres w Magic kiedy Oladipo wchodził z ławki i chyba świetnie się to sprawdzało więc ja bym go raczej tak widział niż w s5 z Westbrookiem. Pozyjemy zobaczymy. Kontrakt Oladipo obowiązuje do 2018. Problemem jest kontrakt Ilyasovy - 8,5ml to dużo jak na takiego kołka. Plus, że ma tylko rok. Powinni go zwolnić albo szukać gdzieś jakiejś opcji wymiany z zespołem w przebudowie. Zostaje Waiters za niecałe 7mln. Andre i Oladipo muszą grać więc nie widzę dla niego miejsca w rotacji. Szukać jakiegoś weterana z pewną ręką i nic więcej już nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kebab ma chyba 0,9 mln gwarantowane na ten sezon, takze czekam na jeszcze jeden deal OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Durant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co kojarze to był okres w Magic kiedy Oladipo wchodził z ławki i chyba świetnie się to sprawdzało więc ja bym go raczej tak widział niż w s5 z Westbrookiem.wchodzenie z ławki nie wyklucza ich wspólnej gry po jakieś 20 mpg. Ibaka to już nie był ten sam gość, co wcześniej. Dobry ruch i możliwe że ostatni moment żeby dostać za niego jakiś ciekawy pakiet. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija4 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) A co z czwórka ? większe minuty Kantera? jesli mają grać Turkiem na 4 to powodzenia Edytowane 24 Czerwca 2016 przez jadowitazmija4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 KD przeciez tez moze grac na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ja się wam dziwie. Jak dla mnie to albo Durant powiedział że odchodzi albo ktoś w OKC zglupial. Ibaka Ibaka ale po co oddawać podstawowego PF za rezerwy. Przy tak bliskim finale ten zestaw graczy na pewno nie jest krokiem w przód. Ibaka w niektórych meczach był najlepszym graczem w PO. No chyba że mają dogadanego Ala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. danny Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ja się wam dziwie. Jak dla mnie to albo Durant powiedział że odchodzi albo ktoś w OKC zglupial. Ibaka Ibaka ale po co oddawać podstawowego PF za rezerwy. Przy tak bliskim finale ten zestaw graczy na pewno nie jest krokiem w przód. Ibaka w niektórych meczach był najlepszym graczem w PO. No chyba że mają dogadanego Ala. Albo Thunder odnaleźli prawdziwy akt urodzenia Ibaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam Efesa, Sabasa wyrobionego w post i możliwego do roto Ersana. + Duranta na mniejszych ziutków. Sorry gajs, czwórka to najmniejszy problem Grzmotów w nadchodzącym sezonie. a, i jeszcze sobie przypomniałem Waiters :] i jego odległe miejsce w szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Turek to chyba najlepiej usposobiony ofensywie wysoki w lidze. Jest ujemny w obronie, ale Adams powinien go z Durantem ukryć. łapu- capu? Durant na 4 innego wyjścia nie widzę tylko po co im koleś, który fajnie broni ale jego trójka jest wątpliwa jest to nadwyzka nad Waitersem i Robertsonem ale chyba nie tego szukali zwąłszcza że Oladipo bez piłki (a w OKC nikt mu jej nie da) ni ebedzie tak efektywyn jak w Magic gdzie robił co chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ten ruch może oznaczać zwolnienie miejsca w salary, bo Durant chce podpisać już teraz długoterminowy kontrakt, nie chce 1 + 1 jak zapowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mocny pakiet, Magic IMO przepłacili, choć pod względem fitu do ideału trochę brakuje. Thunder mają teraz obwód z kiepską trójką oraz całą białą obstawę podkoszową, z której uleciało trochę atletyzmu. Za to na deskach będą jeszcze mocniejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dziwny ruch jak dla mnie. Trochę się dygam że zostaną z ręką w nocniku zaraz a jeśli "konsultowane z Durantem" to może grać na ściemę. Każda z trzech niżej wymienionych drużyn ma lepszą perspektywę dla Kevina niż OKC: Jedyne usprawiedliwienie to robienie miejsca w salary pod Duranta i Wesbrooka za roki OBY ZOSTAŁ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Durant jest obecnie w NY i gra ze Stevem Ca$hem w piłkę kopaną z okazji turnieju zorganizowanego przez tego drugiego za pieniądze ukradzione Lakers. Według sources, sources innych sources informacja o wymianie Ibaki dopadła go podczas jedzenia hot-doga z foodtracku naprzeciwko MSG. Był tak zły, że aż Phil Jackson usłyszał jego krzyki i zszedł do niego z torbą szałwii, garścią indiańskich paciorków i kontraktem do podpisania Obydwaj w objęciach poszli do biura i nie wyszli do tej pory. informacja od Chrissa A. Isoli-Baylessa zatem legitna prawie jako do Woja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Durant jest obecnie w NY i gra ze Stevem Ca$hem w piłkę kopaną z okazji turnieju zorganizowanego przez tego drugiego za pieniądze ukradzione Lakers. Według sources, sources innych sources informacja o wymianie Ibaki dopadła go podczas jedzenia hot-doga z foodtracku naprzeciwko MSG. Był tak zły, że aż Phil Jackson usłyszał jego krzyki i zszedł do niego z torbą szałwii, garścią indiańskich paciorków i kontraktem do podpisania Obydwaj w objęciach poszli do biura i nie wyszli do tej pory. informacja od Chrissa A. Isoli-Baylessa zatem legitna prawie jako do Woja... Źle źrodło cytujesz. Tam nie było, że "jadł hot doga" Tam było, że miał w ustach kanadyjską parówkę Lepiej powiedz, kiedy po raz kolejny gaśnicowego podisujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Lepiej powiedz, kiedy po raz kolejny gaśnicowego podisujecie Jedne chore kolana już mam więc Szkoda, że nie został przy #1 na koszulce. Kontynuowałby piękną tradycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi