RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dobry pomysł. 76ers akurat potrzebują jakiegoś gracza podkoszowego. Dodatkowo historia kontuzji jest mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 fani Sixers oglądali wczoraj Sarica? bo coś tak cicho tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Odtwarzają ten blok na Gasolu w nieskończoność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 to niech sobie jeszce jego ostatnie wolne zobaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jestem ciekaw, czy było kiedyś takie zdarzenie, aby w jednym sezonie jeden klub miał 3 rookie z potencjałem o walkę do załapania się do pierwszej dziesiątki w danym sezonie? Oczywiście pewniakiem wydaje się tylko Simmons, ale Saric i Embiid (zakładając, że będzie zdrowy) mają taką szansę. Pamiętam chyba pod koniec lat 90 trio Bobby Jackson, Danny Fortson i Eric Washington grali duże minuty w Denver, pamiętam w Bostonie Walkera, Mercera, Billupsa i Waltera McCarty'ego ale oni byli na przestrzeni chyba 3 lat i trójki nie zrobili, Bryant, Fisher i Travis Knight (jednak nie ten potencjał, szczególnie tego 3), Jak się liczy kontrakt Embiida, rozumiem, że jeszcze nie zadebiutował to wciąż jest typowym rookie? Przystąpił do draftu z kontuzją, on jest już podpisany czy Phila ma tylko do niego prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 tam w Nuggs to bardziej Battie chyba..bylo jeszcze cos w Cavs z Hendersonem, Andersonem i Knightem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Noel może być oddany? Niby nie ma nic przeciwko, a na twitterze wyrzucił jakieś obrazki związane z 76ers... Swoją drogą - jak widzę, że w temacie Philly są nowe posty po kilkudniowej przerwie, to zawsze otwieram ten temat z przeświadczeniem, że zobaczę wpis o transferze Noela/Okafora lub o kontuzji Embiida... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja dzisiaj znów coś widziałem o przymiarkach Noela do Celtic. Szczerze to mnie on jakoś tam nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mnie nie zdziwi jak w tym sezonie Noel i Okafor poleca. Jezeli Embiid okaze sie zdrowy a Saric i Ben beda dobrze sie z nim fitowac to stary Colangelo nawet nie mrugnie decydujac sie na wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Werdykt o zdrowiu Embiida to można ogłosić po rozegraniu przez niego kilkudziesięciu spotkań, a i tak zapewne będzie miał limitowane minuty. Oddanie zarówno Noela jak i Okafora w takim wypadku nie wchodzi w grę.Zbyt duże ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jestem ciekaw, czy było kiedyś takie zdarzenie, aby w jednym sezonie jeden klub miał 3 rookie z potencjałem o walkę do załapania się do pierwszej dziesiątki w danym sezonie? Oczywiście pewniakiem wydaje się tylko Simmons, ale Saric i Embiid (zakładając, że będzie zdrowy) mają taką szansę. Pamiętam chyba pod koniec lat 90 trio Bobby Jackson, Danny Fortson i Eric Washington grali duże minuty w Denver, pamiętam w Bostonie Walkera, Mercera, Billupsa i Waltera McCarty'ego ale oni byli na przestrzeni chyba 3 lat i trójki nie zrobili, Bryant, Fisher i Travis Knight (jednak nie ten potencjał, szczególnie tego 3), Bodajże Bulls swego czasu startowali czwórką rookasów: Duhon, Gordon, Deng i Nocioni. Oczywiście potencjał mieli dużo niższy niż obecni Sixersi, ale mądrzy jesteśmy dziś. Wtedy każdy z nich wyglądał co najmniej solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja to bym Noela chętnie zobaczył w Socie . Ale by to było fun2watch. Wyobrażacie sobie dwóch taki kozaków KAT i Noel w pomalowanym jak się obaj rozwiną? Gdzie jest LAF? Złożył by coś z trade machine Rubio za Noela i co tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Noel to w SA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Noel to w SA... Bez kitu pasowałby idealnie obok LMA, tylko kogo mieliby dostać w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Bez kitu pasowałby idealnie obok LMA, tylko kogo mieliby dostać w zamian? Parkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tyle się pisał że LMA nie cierpi 5. Prędzej Okafor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Przecież LMA grałby pfa przy Noelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tyle się pisał że LMA nie cierpi 5. Prędzej Okafor? No ale właśnie na C Noel najlepiej sobie radził w sezonie 2014/15 i chyba na tej pozycji właśnie chce grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 A nie lepszy był by Okafor? Philly by też przy tym fajnie wyszła zostawiając Embida i Noela. Dajcie im Gino bo i tak go chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zawsze darzyłem Kwame sporą sympatią, dobrze się nim grało w NBA Live, ale czy jest gorsze miejsce dla starego centra na próbę powrotu do NBA, niż 76ers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi