Bogut Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pelicans z Pistons już pohandlowali pickami 39 i 40 więc na nich planowo skończmy draft. No to przełóżmy do środy. Postaram się pisać wiadomość do każdych kilku najbliższych wybierających by to sprawnie szło LeweBiodro masz chyba zapchaną skrzynkę bo nie mogę Ci wysłać priwa środa wybierający 1-4 mają dedlajn o 13:00 5-8 o 15 9-12 o 17 13-16 o 19 17-20 o 21 czwartek 21-24 o 13 25-28 o 15 29-32 o 17 33-36 o 19 37-40 o 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dwie sprawy. Czy ktoś zaktualizuje pierwszą rundę po wymianach jak to wygląda? Druga sprawa. Mam picki 5, 14 i 29. Nie będzie problemu jak do dwóch pierwszych picków wyślę raz listę? Do 29 to później ale te dwa to mogę klepnąć na raz jak to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dwie sprawy. Czy ktoś zaktualizuje pierwszą rundę po wymianach jak to wygląda? Druga sprawa. Mam picki 5, 14 i 29. Nie będzie problemu jak do dwóch pierwszych picków wyślę raz listę? Do 29 to później ale te dwa to mogę klepnąć na raz jak to nie problem. Dla mnie to nie problem. Jedynie dla Ciebie bo możesz zgarnąć np. dwóch SG zamiast SG i PF bo tak wyszło z listy. Ten deal jest klepnięty, tak? Bulls: Diaw i prawa do Militunova oraz #29 Spurs: Snell Bielica oraz pick #24 jak robicie deal to niech jeden o nim napisze w tym temacie a drugi przynajmniej zalajkuje albo napiszę że potwierdza. pick 4 poszedł póki co z PHX do SAC pick 5 z MIN do CHI pick 22 z CHA do MIN pick 24 z PHI do CHI i potem do SAS jak rozumiem? pick 28 z PHX do SAC pick 29 z SA do CHI, TuPalnik potwierdź pick 39 i 40 z NOP do DET zapisuje jak dokładnie trade'y wyglądają (te niedraftowe też typu Lamb,Hawes za Shumperta), starajcie się już nie handlować pickami z draftu 2017 bo to takie trochę bez sensu. Na koniec dnia jutro i pojutrze wraz ze wszystkimi wyborami w drafcie zrobię też dla każdego zespołu pełną listę kogo zyskali, kogo stracili. Jak ktoś nie zdąży podać swoich wyborów do podanych wyżej dedlajnów to dostaje pierwszego dostępnego gościa z mock draft nbadraft.net. Póki co luz, Phila, Lakers, Boston i Sacramento mają czas do jutra do 13:00, kolejna czwórka do 15:00 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Potwierdzam deal ze Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) #1 Philadephia 76ers matek#2 Los Angeles Lakers P_M#3 Boston Celtics Regis#4 Sacramento Kings Elwood#5 Chicago Bulls TuPalnik#6 New Orleans Pelicans czlowiek_morza#7 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka#8 Sacramento Kings Elwood#9 Toronto Raptors LONGER01#10 Milwaukee Bucks Bogut#11 Orlando Magic Havlicek#12 Utah Jazz Advaldo#13 Phoenix Suns Sylvinho,#14 Chicago Bulls TuPalnik#15 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka#16 Boston Celtics Regis#17 Memphis Grizzlies Eld#18 Detroit Pistons Gamejros#19 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka#20 Indiana Pacers RonnieArtestics#21 Atlanta Hawks#22 Minnesota Timberwolves Shevcu#23 Boston Celtics Regis#24 San Antonio Spurs Ignazz#25 Los Angeles Clippers Raf85#26 Philadephia 76ers matek#27 Toronto Raptors LONGER01 #28 Sacramento Kings Elwood#29 Chicago Bulls TuPalnik#30 Golden State Warriors Fudżi ----------------------------------------------- 2ndRoundery #39 i # 40 Detroit Pistons Gamejros RESZTA BEZ ZMIAN JAK NA GRAFICE W PIERWSZYM POŚCIE POZOSTAŁE DRUŻYNY:New York Knicks Przemek OrlińskiHouston Rockets MirwirDallas Mavericks MarcusCamby @Bogut aktualizuj co jakiś czas tą listę, ja cisnę do roboty ;] PS2. niech ktoś bierze Atlantę, lol Edytowane 21 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 #28 Phoenix Suns Elwood. Za kuzyna poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 2fast4U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Eld vs Elwood jordan adams i #57 za #8 do tego poza zabawą poszła dziwka tajka co ma włochate jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Eld vs Elwood jordan adams i #57 za #8 do tego poza zabawą poszła dziwka tajka co ma włochate jajka Potwierdzam Dziwke teraz muszę "ulubionym" ekipom upchnąć. Orliński zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dla ciebie Pan Orliński. Knicks wykonali plan w 99% więc dla mnie to koniec. Chyba, że ktoś coś zaproponuje sensownego to rozważę propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Oddaję Okafora razem z pickiem #26 za SG lub PF i mogę dać wybór w drafcie już dziś. Embiid też do wzięcia, też za SG lub PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Orlando Magic szuka trade-upu za #11 Nietykalni: Oladipo i trochę mniej nietykalny Gordon & Hezonja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Draft ma potencjał ale niestety mega lawina transferów rozwali całą zabawę. W zeszłym sezonie było tak samo i draftu nie udało się dokończyć. Ale to tylko moje zdanie, ja w tym sezonie nie wybieram więc życzę dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Pelicans z Pistons już pohandlowali pickami 39 i 40 więc na nich planowo skończmy draft. Przehandlowałem, ale wybierać z tymi pickami nie zamierzam, ot zwykły dodatek do wymiany, żeby nie było, że oddałem KCP za pół-darmo. Jak dla mnie wystarczy 1 runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dla ciebie Pan Orliński. No tak. Nowy Jork. Przepraszam, że uraziłem . Tak czy siak nie pohandlujemy bo nie macie czym. Pączków nie lubię a łotysz który najpierw wywołał u Was żałobę, spazmy i łzy ma veto na każdy transfer. A ja tu słodkie #8 i #17 mam i jeszcze pracuję nad resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Iguodala, Bogut, Barnes do wzięcia. Biore najlepiej jakieś picki wysokie + C/PF/SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Iguodala, Bogut, Barnes do wzięcia. Biore najlepiej jakieś picki wysokie + C/PF/SG Barens ma QO. Nie wiem jak do tego podchodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Mills pick #24 za coś wyzej Tony Parker do ruszenia Anderson Simmons. Green za coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A DPOTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Niestety nie. Nawet za LBJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi