Raf85 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A co? Nets nie wybiera w Drafcie? lol a Bobcats przeszli kiedyś 1 rundę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 @matek ale na posty kto co daje na stół to jednak trzeba dać zezwolenie, resztę już na pw można dograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Biorę Knicks! och wait... w imieniu zarządu Knicks za pick w 1 rundzie jestem w stanie oddać Robina Lopeza lub Gallo + poproszę pick w 2 rundzie z którym będę mógł wybrać Patricka Mccaw'a Edytowane 20 Czerwca 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jakby ktoś wziął Pelicans to niech da znać bo można zrobić geszeft. Jak nikt nie wybierze to mam ich pytać na twitterze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) biorę pelicans i od razu piszę, że wszyscy są do wzięcia poza Davis'em. Wysłucham ofert za Holiday'a i Evans'a. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ruszamy z kopyta, wymiana Bulls -Sota: Bulls dostaja : Rubio, LaVine, Shabazza, Bjelice i Dienga plus pick #5 plus trade expection Sota dostaje: Butler, Mirotic, Gibson i gorszy z puckow Sacramento/Bulls z 2017 od Bulls Na moje wyglada to tak. Bulls robia rozpierduche i przebudoqe, dlatego mlodziez sie im przyda, pick a Rubio zapewne zostanie jak pozbeda sie Rosea. Z mojej perspektywy, TT nie gra mlodzieza stad poszli na handel prawie wszyscy. Rubio mnie irytuje ciaglym byciem u lekarza, pick nic nie daje, a swoich ludzi chetnie TT sprawdzi w Socie. Jako ze nie podpisujemy FA to nic nie pisze, ale Noah juz placze do sluchawki, a kapitan Hinrich pakuje konserwy na srogi sezon w barwach Wilkow. Jako ze chetnych malo, to jeszcze sie wstrzymuje z dalszymi ruchami, ale Mirotic, prawa do Gentile, pick od Bulls na blocku. Szukam kogos na pg lub picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zaklepuję Toronto, skoro Cavs już wzięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zaklepuję Toronto, skoro Cavs już wzięte. Longer już ma chyba Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Poproszę o kontakt Bulls I Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 U mnie wszystko prócz Russela picku #2 Randle'a i Nance jest na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 U mnie wszystko prócz Russela picku #2 Randle'a i Nance jest na sprzedaż Chcesz Imana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Biorę i się wkurwiam. Złodzieje... Co jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Czy 76ers ma ochotę dołączyć do rozmów z Bulls spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 u mnie pick na sprzedaz jako ze sie nie znam na ncaa i chce szybko obudować pg i turnera, więc oprócz nich reszta też do wzięcia. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 @matek ale na posty kto co daje na stół to jednak trzeba dać zezwolenie, resztę już na pw można dograć No to akurat jasne. Chcę uniknąć sytuacji z wymianą zdań w stylu "dam to", "dorzuć jeszcze tamto", "ale tylko, jak ty jeszcze dodasz coś". Oddam picki #24 i #26, najlepiej w pakiecie. Za coś na jedynkę lub wyższy pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Plan gry:Manu West i TD zrobili opt out. Postawia sprawę jasno. Albo drobne wzmocnienia i wtedy przyjmą min VET albo emerytura. Schodzą mi dzięki temu ograniczenia salary. Pick do wzieciaDodatkowo Diaw jak kto chce zrzucić 6mln (tylko 3M gwarantowane do przechwycenia). Mogę wziąć high paid salary i wtedy taki Diaw pomaga utylizowac koszty po obu stronach. Prospekt z Europy są mozliwi jako dodatki dla epkip mlodniejacych lub w przebudowie. Bertens i ten młody center z Francji. Parker do wzieciaGreen tezAndersonMarjanSzukam PG z D backup SF i blokujacego C. Który pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Umówmy się, że gości ze schodzącymi umowami nawet nie uwzględniamy w negocjacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To snt tez nie? O ile ciężko wyokowac co zrobi Horfort lub Conley to jest grupa graczy przewidywana plus RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A można robić s'n't w draft day? Myślałem, że nasza zabawa to okres przedoffseasonowy. Dodawanie do tego offseason i podpisywania graczy bez umów mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A Diaw ma gwarantowana cześć wiec akurat nie ma nic do gadania jak ktoś się skusi Ale OK czaje. Na razie zabawa w draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi