Monty Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 karl malone... oto jest on... Witamy na pokładzie Loqsh1 wstydź się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No ładnie, nawet się rymuje No ja też witam, szkoda tylko, że jak się wpisałem to inni się wypisują :evil: :wink: Nie wiem, ale zdaję mi się będe jedynym rookie na zjeździe, czy to prawda? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Natalia jeszcze będzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie wiem, ale zdaję mi się będe jedynym rookie na zjeździe, czy to prawda? EmbarassedBedzie jeszcze Natalia. ;) A oprócz nie na zlocie dotyczczas nie byl jeszcz Spabloo,Kore, Lorak, Tomaszan,Artek,Antek. kur, caly Lublin z wyjatkiem Tomaszana. EDIT Qba, lol. W tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hehe dobre Czyli rookies nie mają od razu tak źle No to ja też edit: a jednak inni tez są.. a myślałem już, że się jakoś dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 przegladałem zarchiwizowany topic o poprzednim zlocie i mi się przypomniało chwile postaliśmy, pooglądaliśmy krakowską kolej, tą parową i ta trochę nowszą i przyplątało się do nas trzech klesi, z pod Lublina (to znaczy z Azji), coś się tam pytali, o jakieś "białe" ciekawe czy tych panów znowu spotkamy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ty lepiej ćwicz forme :] ja już ćwicze trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ty lepiej ćwicz forme :] ja już ćwicze trójki coś tam cwicze, ale chyba sie troche za pózno zabrałem, tym razem sie juz nie dam tak zaczapować jak rok temu, przygotuj sie na twarda gre :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A dasz sobie pilke przekozlowac pod nogami :> vbo ja w tym roku to chyba za zapore pod koszem bede robil albo jako linia boczna albo logo na srodku boiska tylko skrece sobie koszulke LBN Reprezent i bedzie pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Amatorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja się na zlocie niestety nie pojawie. Wybaczcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 W związku z deklaracją Michalika zgłaszam, że mnie najprawdopodobniej też zabraknie. Ze Śląska nikt więcej nie jedzie, a na serio jechać przez pół Polski samemu mi się nie uśmiecha. To długa droga i nie móc się do nikogo odezwać, powierzyć bagażu itp., to głupia sprawa. A autem też ryzykownie, tzn. moim autem i z moją znajomością tras. Jeszcze odrobinę pomyślę, ale szanse na mój przyjazd niestety spadły do jakichś 20% :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Amatorzy...To stwierdzenie jak ulał pasuje do mojej gry. Nie grałem juz pare ładnych miesiecy w kosza, wiec mam nadzieje ze sie smiac z mojej niedyspozycji bedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Amatorzy...Nie grałem juz pare ładnych miesiecy w kosza, wiec mam nadzieje ze sie smiac z mojej niedyspozycji bedziecie. postaramy się spełnić Twoje oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 W związku z deklaracją Michalika zgłaszam, że mnie najprawdopodobniej też zabraknie. Ze Śląska nikt więcej nie jedzie, a na serio jechać przez pół Polski samemu mi się nie uśmiecha. To długa droga i nie móc się do nikogo odezwać, powierzyć bagażu itp., to głupia sprawa. A autem też ryzykownie, tzn. moim autem i z moją znajomością tras. Jeszcze odrobinę pomyślę, ale szanse na mój przyjazd niestety spadły do jakichś 20% :? Hmm i kto teraz jest amatorem :> jak chcesz to mozesz przez gda jechac to ci 4 osoby dorzucimy :] Wogole wiadomo czy borys jedzie ? I kto w zeszlym roku ogarnial radio ze soba ? Mysle ze by sie napewno przydalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Hmm i kto teraz jest amatorem :>No, w tym roku raczej nie będę was straszył swoją zadyszką i twarzą z której odpłynęła cała krew :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Szaku nie ma innej opcji. Musisz wpadać. NIe poddaj sie szantażowi Michalika i pokaż ze nawet sam pojedizesz :twisted: Dasz rade. W Wawie byłeś. Przejechałeś pół Polski i nie żałowałeś. Także być albo nie być. Odpowiedz jest prosta że- nr1. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Czasu coraz mniej, a tu nam się ludzie wymigują :? Szkoda... W związku z deklaracją Michalika zgłaszam, że mnie najprawdopodobniej też zabraknie. Ze Śląska nikt więcej nie jedzie, a na serio jechać przez pół Polski samemu mi się nie uśmiecha. To długa droga i nie móc się do nikogo odezwać, powierzyć bagażu itp., to głupia sprawa. A autem też ryzykownie, tzn. moim autem i z moją znajomością tras. Jeszcze odrobinę pomyślę, ale szanse na mój przyjazd niestety spadły do jakichś 20% Confused No a ja Szak, właśnie tak robię, bo z moich okolic nikogo nie było od początku i nie będzie, a w dodatku nawet nie śniło mi się, żeby ktoś towarzyszył mi w całej podróży. Dopiero w Krakowie będę mógł spotkać Jazzmena, ale to też wtedy, gdy będę w Krakowie czekał na pociąg 1.5 h :roll: No właśnie, chyba jako jeden z nielicznych mam tak zrypany dojazd do Lublina (w sumie drugi koniec Polski), ale się na nim pojawię. W najlepszym dla mnie przypadku (chodzi o długość podróży) byłbym w Lublinie o ...6:55 (mógłby ktoś wpaść ). Jednak z tej opcji raczej nie skorzystam i prawdopodobnie przyjadę z Luką, a 1.5 h w Krakowie na dworcu jakoś przemęczę. Co do powrotu, to już bankowo wracam autubusem w niedzielę o 20:50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wiesz niektorzy rok temu cala polske przejechali zeby sie spotkac na meczu gwiazd tego forum ;-) wiec tam takie pare kilometrow to nie robi Zachecam wszystkich do odmulenia sie i przejechania bo dzisiaj z gumbim nawet Dinozaura e-nba namawialismy na przyjazd, samego MuM'a ! ;] Moze sie uda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Hehe, podziwiam wasz entuzjazm, ale ja od początku tych zlotów zastrzegałem, że pół Polski (czy więcej) sam jeździł nie będę. Do Warszawy jechałem z Flashem i Masterem. Kraków był blisko, to sam podskoczyłem. Ale z Lublinem jest jak jest i najpewniej skończy się tak, jak mówiłem. Niektórzy mają więcej zapału niż ja, a jeszcze innym będzie raźniej, bo z "rodzinami" jadą :wink: Myślami będę z wami :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi