TuPalnik Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Wade ma wybierać między Bulls i Heat per ESPN. Jako, że walczymy raczej o honor i nie zbłaźnienie się to nie mam nic przeciwko jeśli byłaby to umowa typu 1+1. Ale pewnie Pat i tak go zatrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 niby Wade w Chicago, genialny ruch dla Bykow. Pytanie tylko po co, biorac pod uwage reszte klockow, i fakt, ze Wade sam wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Przejście do Bulls byłoby bardzo dziwne, i w sumie poza tym, że wracałby do domu, to nie wiem co musiałoby nim kierować. Kasa? Nie wydaje mi się, żeby w Heat miał gorszy zespół. Chyba, że wie, co z Boshem + poważnie się obraził. Rondo-Wade-Butler? Średnio mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Powinniście Saszę podpisać za minimum. "Jose-Sasza connection" to jest coś co da Wam top 3 draftu z miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Wadę już zaklepany? źródło? ja nic nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derick13 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 nie jest zaklepany w dodatku Denver zaproponowało 52/2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie proszę nie siać dezinformacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ktoś wierzy w Wade'a gdzieś poza Miami? Na jakim świecie wy zyjecie? W 2010 też flirtowal z BULLS, żeby podbić cenę w Heat Teraz robi podobnie Jaki sens, czy to z koszykarskiego, czy też z finansowego punktu widzenia, miałby ten ruch? W Miami ciepło, dupecxki, zimne drinki i legacy, chicsho zimno, strzelają i pod puchowa kurtka ciężko odróżnić paczszura od laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie proszę nie siać dezinformacji Nikt nie napisał, że Wade jest w Bulls. Takie luźne dywagacje. Widzę ich nadinterpretację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 niby Wade w Chicago, genialny ruch dla Bykow. Pytanie tylko po co, biorac pod uwage reszte klockow, i fakt, ze Wade sam wybiera. up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 k**** wedle Woja tylko Bulls gwarantują Wade'owi 3 lata gwarantowane. Jak on to weźmie to kasa na 2 maksy za rok pójdzie się jebać. Tylko jak ten Debil chce zmieścić dajmy ~20mln $ za rok jeszcze Wade'a jak ma tylko 8? Wyjebie Butlera? Chyba, że opchnie Jose i Dunleavyego razem gdzieś. Nie wiem. Nie podoba mnie się to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Pomijając fit to coś średnio widzę Rondo i Wade w jednym zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 pozbyć się swojego gracza bez dobrych kolan i chcieć innego z tym samym ? bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) deal wyglada realnie, jako rezultat Dunleavy do Cavs (trade exception)/Bucks. Dunleavy/Kirk, dwa skrzywienia, ktorymi bym nie pogardzil w Cavs : ) Edytowane 7 Lipca 2016 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) http://basketball.realgm.com/wiretap/242732/Dwyane-Wade-Agrees-To-Sign-Two-Year-$47M-With-Bulls Official. Wade is a BULL!!!! Bulls 16/17 PG RAJON RONDO JERIAN GRANT SPENCER DINWIDDIE SG DWYANE WADE DOUG MCDERMOTT DENZEL WALENTINE SF JIMMY BUTLER NIKOLA MIROTIC PF TAJ GIBSON BOBBY PORTIS C ROBIN LOPEZ CRISTIANO FELICO Nawet jak nie wypali, to zawsze to coś nowego będzie, bo ostatnie sezony, to była katastrofa. Podoba mi się ławka, sama utalentowana młodzież. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 wow, grubo. nie spodziewałem się, że Wade odejdzie, myślałem, że się podroczy i jednak podpisze z Heat. Nuggs to chyba nikt poważnie w kontekście Wade nie traktował. Rondo-Wade-Butler... nawet by mi się nie przyśnił taki obwód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Mi się podoba, bo Wade i Rondo kontrakty na 2 lata. No to co gorszego może się stać niż było? W razie katastrofy dwa sezony przytankujemy, zgarniemy jakieś picki w drafcie i znowu działamy na rynku FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wade w Bulls i jeszcze pozbycie się Calderona dla mnie super sprawa. Co do trójki Rondo, Wade, Butler jakoś nie jestem do końca przekonany że tak to będzie wyglądało, ja np bym się nawet nie zdziwił jakąś trójstronną wymianą z udziałem Butlera i Cousinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 deal wyglada realnie, jako rezultat Dunleavy do Cavs (trade exception)/Bucks. Dunleavy/Kirk, dwa skrzywienia, ktorymi bym nie pogardzil w Cavs : )Per Espn Dunleavy blisko Cavs właśnie ☺ Zobaczymy jak to zafunkcjonuje. Bulls nawet z umowami Wade i Butlera plus młodych beda ( podobno, bo tak tylko czytałem a sam nie liczyłem) mieli kasę na dwóch FAs za kasę bliską Max za rok. A jako, że graczy do wyboru będzie dosyć dużo to chwilo trwaj. Teraz jesteśmy o rozwój młodzieży i względne zdrowie Wade'a od PO. Tylko i aż tyle. Ciekawi mnie jak to Fred na parkiecie rozwiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ktoś wierzy w Wade'a gdzieś poza Miami? Na jakim świecie wy zyjecie? W 2010 też flirtowal z BULLS, żeby podbić cenę w Heat Teraz robi podobnie Jaki sens, czy to z koszykarskiego, czy też z finansowego punktu widzenia, miałby ten ruch? W Miami ciepło, dupecxki, zimne drinki i legacy, chicsho zimno, strzelają i pod puchowa kurtka ciężko odróżnić paczszura od laski Cześć Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi