RappaR Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Wrzucam, bo mi się podoba foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zakopane - co warto zwiedzić ? Gdzie pójść fajnie zjeść ? Czy monopolowe są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Przecież wszędzie są Żabki więc tego pytania nie rozumiem. Ale po co walić z puszki Jacka jak można przed Kościeliskiem wjechać do bacówki i kupić bimber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Słowackie Tatratea polecam, fioletowa edycja wchodzi po prostu jak jakieś IceTea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Muzeum oscypka było ciekawe Wjazd na Gubałówkę Wejdź na skocznię i poszukaj po prostu knajp gdzie grają na żywo. co dwa sezony sporo knajp się zmienia więc nie ma co doradzać knajp bo wszystko się zmienia z roku na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Słowackie Tatratea polecam, fioletowa edycja wchodzi po prostu jak jakieś IceTea. Fioletowa jest dla kobiet w ciąży, szarą spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Fioletowa jest dla kobiet w ciąży, szarą spróbuj. Próbowałem wszystkie bo dostałem ten zestawik z wszystkimi wariantami w prezencie kiedys, ale fioletowa wchodzi jak soczek a ma 62% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 39 minut temu, ignazz napisał(a): Przecież wszędzie są Żabki więc tego pytania nie rozumiem. Ale po co walić z puszki Jacka jak można przed Kościeliskiem wjechać do bacówki i kupić bimber. A mocny ten bimber jest ? Piłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Poczęstują przy dymie wędzonych serków. Spróbujesz dobierzesz co smakuje. Tylko wygoogluj te oryginalne bacówki. Lub w muzeum oscypka poproś o rekomendację. 1/10 są oryginalne. Procentowo jak 3 u Bena Simonsa że trafisz. @LAF https://maps.app.goo.gl/XBgyveFhFbcyvYAQA?g_st=com.google.maps.preview.copy ciastko tu koniecznie zarlo Restauracja Zakopianska w zabytkowej Willi niedaleko Aqua parku i muzeum oscypka https://m.facebook.com/zakopianska/ Może otwarta w nowej lokalizacji. Sprawdź bo tam zamknięta. Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 38 minut temu, ignazz napisał(a): Może otwarta w nowej lokalizacji. Sprawdź bo tam zamknięta. Pierwszy post na FB sugeruje , że na stałe została zamknięte. https://youtu.be/8P76P3zUAOQ?si=D-szNhBFUjhmo1QZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Było o wegańskich knajpach w Gdańsku a teraz ogólnie: jakie miejsca polecacie na dobre jedzenie w Gdańsku? Nocujemy na Brzeźnie, ziomek porusza się na wózku inwalidzkim więc głównie coś z tych okolic ale jak będzie coś naprawdę warte zachodu to się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 16 minut temu, kolader napisał(a): Było o wegańskich knajpach w Gdańsku a teraz ogólnie: jakie miejsca polecacie na dobre jedzenie w Gdańsku? Nocujemy na Brzeźnie, ziomek porusza się na wózku inwalidzkim więc głównie coś z tych okolic ale jak będzie coś naprawdę warte zachodu to się ogarnie. manioca blisko brzezna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Jestem w Zamościu na kursie, ale tutaj wszystko tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Ma to swój urok. Tak samo Chełm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Spędziłem teraz prawie tydzień w Gdańsku i muszę przyznać, że jedna rzecz mnie tam mocno zdziwiła. Wziąłem sobie hotel przy fontannie Neptuna (przy okazji polecam IBB) żeby mieć blisko do największych atrakcji i pewnego późnego wieczora, wracając z kolacji z przyjaciółmi tuż przy hotelu podchodzi do mnie menel. Czekałem aż zacznie się kierownikowanie, aż tu nagle, perfekcyjną angielszczyzną słyszę: excuse me, sir. One cigarette, please:) no cóż, we Wrocławiu jeszcze takiego menela nie spotkałem, Gdańsk to jednak światowe miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Berlin - jakie knajpy ? Co zwiedzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Wyspa muzeów idź do na prawdę dobrego muzeum starożytności. Rejs po Szprewie Check point Charlie obok są knajpy w stylu plaży ale już za zimno chyba moim zdaniem najlepszy kebab https://maps.app.goo.gl/euiXnsojJ17zxKHb7?g_st=com.google.maps.preview.copy Blisko metra ale tam 45 minut się czeka w kolejce Można zobaczyć jak się buduje dworce zalicz bramę brandendburska oraz wieżę tv na Alexander Plz Z panoramą miasta Po melanżu idź na to https://www.getyourguide.pl/berlin-l17/high-swing-berlin-najwyzszy-swing-w-europie-t737004/?ranking_uuid=ab701140-1ebd-4029-aa92-8f8ded02db66 i walnij pawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 W dniu 23.11.2024 o 02:00, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ja bym powiedział że w Sosnowcu wszystko w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi