Skocz do zawartości

Boks

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

10:9 xD Fury żeby wygrać musi Usyka znokautować 3 rundy zostały, nie widzę tego dla Furego.

No właśnie cholera wie, mam wrażenie, że ktokolwiek klika dzisiaj dla compuboxa to jest bardzo stronniczy dla Usyka, bo chyba wszystkie najmniejsze obcierki zalicza jako trafiony cios.

nudna walka ogolnie

gorsza niz pierwsza duzo

Fury stracil nogi po 4 rundach

stal statycznie od 4 czy 5 rundy jakos i juz dla Usyka bylo z gorki

malo mocnych zmieniajacych walke uderzen, najlepsze chyba ten uppercut Furego ktory pieknie siadl

bardzo slaba realizacja walki, powtorki nie w czas nie konkretne, na przyklad tego uppercuta nie pokazali w ogole

Usyk wygral 4 rundy wygladaly podobnie jak z poprzedniej walki czyli Fury latal na nogach jak Ali w prime, nie potrrzebnie chyba tyle wagi dojebal

niech zrobią teraz 3 walke z Dżoszułom, a potem 3 walke z Furym i wszystkie 6 skonczy sie tak samo 

waldeklaugh.gif

7 godzin temu, P_M napisał(a):

Meh, mam niesmak po tak jednoznacznym werdykcie, bo walka taka nie była.

k**** co?

179-144 ciosy celne (42-28%)
106-100 power punches (50-39%)
73-44 jaby (35-19%)

44 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

niech zrobią teraz 3 walke z Dżoszułom, a potem 3 walke z Furym i wszystkie 6 skonczy sie tak samo 

waldeklaugh.gif

k**** co?

179-144 ciosy celne (42-28%)
106-100 power punches (50-39%)
73-44 jaby (35-19%)

8 godzin temu, P_M napisał(a):

No właśnie cholera wie, mam wrażenie, że ktokolwiek klika dzisiaj dla compuboxa to jest bardzo stronniczy dla Usyka, bo chyba wszystkie najmniejsze obcierki zalicza jako trafiony cios.

18 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

ok ale ten werdyk jest ok. ogladalem i pierwsza mysl przed werdyktem jednoglosna dla Usyka. nie wiem jak wy ogladacie te walki. serio

https://www.google.com/amp/s/en.as.com/other_sports/the-problem-with-compubox-why-boxing-fans-are-fooled-into-thinking-that-numbers-are-real-n/%3foutputType=amp poczytaj :)

Ja w życiu obejrzałem setki walk bokserskich i pamiętaj, że to nie boks amatorski: http://www.bokser.org/content/2009/02/14/221840/index.jsp

Chociażby ten ring generalship tutaj jest tricky, jeden może stwierdzić, że Usyk przez sporą część walki jechał na wstecznym i to dodatkowo powinno punktować Furyego, drugi że wciągnął w swoją grę. Same ciosy to tutaj dramat bo Usyk nie trafiał +40% ciosów, a już ponad 50% power punchy, gdzie Fury nie raz wystawiał dyszla w stylu Wlada Kliczki, gdzie Usyk nie mógł sięgnąć to jakieś myślenie zyczeniowe staruszka, który klikał te przyciski.