Kubbas Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Mike Tyson vs Logan Paul ugadane na luty podobno ale jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Mike nie ma siana. Więc w sumie nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 5 minut temu, Cardi napisał: Mike nie ma siana. Więc w sumie nie dziwi. Już się dawno odkuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 wiele osob ze swiata sportu obrusza sie na Lome i okresla,to mianem pajacerki,a wg mnie Matrix chcial postapic po ludzku i oszczedzic rywalowi,wiekszych szkod (zlamanie oczodolu/nosa)/uszkodzen (mozgu). Malo to bylo przypadkow,ze bokserzy/ich narozniki w imie slepej wiary w zwyciestwo nie chcieli poddac pojedynku,a potem odbijalo sie to negatywnie na ich karierze (np kell brook porwal sie bodajze 2 kategorie wyzej,gdzie golowkin polamal mu oczodol i zakonczyl praktycznie jego marzenia i jakis walkach o pas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 3 godziny temu, jordan20 napisał: wiele osob ze swiata sportu obrusza sie na Lome i okresla,to mianem pajacerki,a wg mnie Matrix chcial postapic po ludzku i oszczedzic rywalowi,wiekszych szkod (zlamanie oczodolu/nosa)/uszkodzen (mozgu). Malo to bylo przypadkow,ze bokserzy/ich narozniki w imie slepej wiary w zwyciestwo nie chcieli poddac pojedynku,a potem odbijalo sie to negatywnie na ich karierze (np kell brook porwal sie bodajze 2 kategorie wyzej,gdzie golowkin polamal mu oczodol i zakonczyl praktycznie jego marzenia i jakis walkach o pas) Niby tak ale ile było przypadków że gość uszkodzony wracał ? Nie robi się takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 8 godzin temu, jordan20 napisał: wiele osob ze swiata sportu obrusza sie na Lome i okresla,to mianem pajacerki,a wg mnie Matrix chcial postapic po ludzku i oszczedzic rywalowi,wiekszych szkod (zlamanie oczodolu/nosa)/uszkodzen (mozgu). Malo to bylo przypadkow,ze bokserzy/ich narozniki w imie slepej wiary w zwyciestwo nie chcieli poddac pojedynku,a potem odbijalo sie to negatywnie na ich karierze (np kell brook porwal sie bodajze 2 kategorie wyzej,gdzie golowkin polamal mu oczodol i zakonczyl praktycznie jego marzenia i jakis walkach o pas) Dobrze, że trener go nie poddał. Potem by było, że mu wodę otrul, był sprzedany albo dodał mu ziemniaków do potężnego jak na profesjonalnego boksera stroju 15 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Klasa zachowanie Wasyla, Ghańczyk od 1:00 na filmiku to chodzący (ledwo, bo ja jednej nodze) worek treningowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Sędzia powinien to przerwać bo facet opierając się na linach był zwyczajnie wyłączony. Edytowane 15 Grudnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Teraz, josephnba napisał: Sędzia powinien to przerwać bo facet opierając się na łonach był zwyczajnie wyłączony. Wiem, że słownik, ale coraz dziwniejsze te wstępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Hahahaha Ja prdle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 wydaje sie,ze wilder nabral troche oglady,sensowniej sie wypowiada i porazki z furym wyszly mu na plus. z checia zobaczylbym go jeszcze w ringu,bo poza tysonem i usykiem reszte konkurencji by dalej pokonal (lacznie z joshua) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 no cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jeśli kiedyś powstanie film o życiu Najmana (oglondalbym), powinien go zagrać Antek Królikowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 DAZN albo zmieniła managera z "mam to w dupie" na służbistę z księgowości, albo to jakiś bipolar. 8zł to w c*** za tanio, 40zł to w c*** za drogo, szczególnie gdy platformy streamingowe rosną się jak grzyby po deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 W dniu 21.04.2022 o 14:05, Cardi napisał: DAZN albo zmieniła managera z "mam to w dupie" na służbistę z księgowości, albo to jakiś bipolar. 8zł to w c*** za tanio, 40zł to w c*** za drogo, szczególnie gdy platformy streamingowe rosną się jak grzyby po deszczu. No faktycznie niezły skok cenowy Chyba mają tam kogoś z PiSu To ja za primea wczoraj 49 za rok zapłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 http://strims.top/fight/FuryWhyte.php zaczynamy bitwe o anglie - fury-white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Fury się przejechał po Dillianie, te wszystkie lewe sierpy z kontry, na które White wpadał, pokazywały przepaść bokserską miedzy tymi dwoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) wiele osob mowilo,ze fury to nudziarz i ma wate w lapach. dzis udowodnil po raz kolejny jakim jest geniuszem bokserskim. przez 6 rund dawal wyklad ze szkoly bokserskiej fizolowi white`owi,az w koncu pokazal szybkosc i sile ciosu o jaka niewielu go podejrzewalo. z dyliana nie bylo co zbierac. inteligencja ringowa wraz z usykiem goroja nad reszta peletonu i oby oleksandr dokonczyl dziela znoszczenia nad joshua i pod koniec roku mamy spektakl i uczte dla oczu w postaci pojedynku gigantow szkoly bokserskiej Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Usyk jest trochę przeszacowany walką z Joshuą. Btw. Szkoda, że White nie padł bez popchniecia Tysona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi