RappaR Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Bilety w pierwszych rzędach po 140 dolarów, tyle co parking pod MSG. Nie mogłem akurat z innych przyczyn jechać, ale żałuję, widowisko będzie epickie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja ale jaja XD strasznie slaby stoppage sekunda do konca, po nietrafionym ciosie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Skurwil się sędzia, popsuł zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja @Denis Bad Boy Załęcki spokojnie na kartach juz tez mieli przekret gotowy jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja We wrestlingu mają przynajmniej lepsze scenariusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Przy okazji dzisiejszej konferencji prasowej Jarosław Kaczyński został poproszony o komentarz w sprawie obecności Karola Nawrockiego na gali UFC 250. Prezes PiS stwierdził, że MMA nie jest jego ulubioną dyscypliną sportową i dużo bardziej woli boks: - Ja nawet lubię oglądać tak sporty walki, no ale takie, w których funkcjonują jakieś zasady związane z tradycją rycerską. Na przykład bokser, który obala na ziemię uderzeniem innego boksera, nie rzuca się na niego i nie bije go dalej, bo to jest właśnie ta tradycja. Natomiast tego nie ma w MMA i ja w związku z tym nie poważam tego sportu To już wiemy przynajmniej czemu w trakcie ATF @fluber był za boksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca https://sport.interia.pl/boks/news-niewiarygodne-ogloszenie-usyk-zrzekl-sie-wszystkich-pasow,nId,23505951 Ciekawe czy też kurierem odeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca W sumie zabawne, że Gassiev walczył nikogo nie interesującą walkę z 45-letnim Pulevem, którą przegrywał na kartach i udało mu się odwrócić ją knockautem o nikogo nie interesujący pas regular WBA i skończył jako HW champion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Ta walka Tysona Fury z Wachem to jakiś żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 6 minut temu, fluber napisał(a): Ta walka Tysona Fury z Wachem to jakiś żart? Tyson był prawie dwa lata poza boksem, takie walki to bardziej coś w stylu sparingów, dość częsty zwyczaj w boksie. Chociaż faktycznie aż zejście do Wacha to już taka skrajność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Lol. Yoka z kontuzją, zastąpić go mają Brandon Moore albo Peter Kadru. Staram dość, nie jestem żadnym fanatykiem, ale główne walki i nazwiska kojarzę, a ich słyszę po raz pierwszy. Jeden nawet nie ma strony na wiki. I taka osoba za tydzień możliwe, że zostanie mistrzem świata w boksie XD Oddsy na coś takiego w styczniu byłyby w okolicach dziesiątek tysięcy, gdyby ktoś w ogóle przyjmował na to zakłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Peter Kadiru walczy o mistrzostwo świata w boksie. Jeśli nie wiesz kto to jest, jest to zrozumiałe. Zobaczyłem jego rekord w boxrecu, gdzie rozpoznałem jedno nazwisko tylko, Jakuba Sosińskiego, w walce z którym doszło do decyzji po 8 rundach XD Akurat Jakuba Sosińskiego widziałem na żywo, walczył z Milasem w Splicie na gali Polska vs Chorwacja i on jest po prostu losowym gościem z ulicy. Widząc jak go obijał Milas, to miałem wrażenie, że specjalnie nie bije z całej siły, by nie skończyć w pierwszej minucie, a tak doszło to tylko do początku 3 rundy, a po drodzechyba były chyba z 2 KD? Tak czy siak strasznie jednostronna walka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca co ten Joshua znowu XD tak zaczac to niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) haahahaha a tu jakie ohy i ahy byly pamietam w temacie jak to w przyszlosci HW bedzie Itaumy, przyszedl pierwszy sprawdzian z kims powaznym kto nie tylko przyjmuje ciosy na morde ale potrafi też oddać i mamy to: xd Edytowane 1 godzinę temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 53 minuty temu Udostępnij Opublikowano 53 minuty temu 11 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): haahahaha a tu jakie ohy i ahy byly pamietam w temacie jak to w przyszlosci HW bedzie Itaumy, przyszedl pierwszy sprawdzian z kims powaznym kto nie tylko przyjmuje ciosy na morde ale potrafi też oddać i mamy to: xd Ale bieda poziom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi