Skocz do zawartości

Boks

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

A to boks nie został usunięty? Bo kiedyś coś takiego czytałem.

Nie, normalnie zostaje.

4 minuty temu, The Game 85 napisał(a):

A tak swoją drogą dlaczego niby Szeremeta ma dostać złoto za Paryż? Przecież teoretycznie inne rywalki złotej medalistki też powinny mieć jakieś zadośćuczynienie.

Dlatego, że przegrała w finale. A ta co przegrała w półfinale dostałaby srebro, a ta co w ćwierćfinale dostałaby brąz. No przecież to logiczne, wedle klasyfikacji końcowej. Nie przeprowadzisz turnieju jeszcze raz :)

Edytowane przez Braveheart22

14 godzin temu, Braveheart22 napisał(a):

Ale do czego zmierzam? Jak tak dalej pójdzie, to kobiecy boks (może ogólnie boks, jeśli jeszcze ktoś z chłopaków przy Proksie wystrzeli) będzie naszą największą nadzieją na medale w LA.

W męskim boksie jest konkurencja i wyższy poziom, więc tutaj bym się nie nastawiał za bardzo. 

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

W męskim boksie jest konkurencja i wyższy poziom, więc tutaj bym się nie nastawiał za bardzo. 

Na pewno ciężej będzie, ale jednak też jakiś progres widoczny. Nie w takim tempie, jak u pań, ale jednak. Zaczynają się meldować chłopaki na tych miejscach 5-8, gdzie do medalu już blisko. A jeszcze nieobecni na mś byli Durkacz czy Straszewski, czyli chyba czołowe postacie tej kadry.

Z tego co widziałem, w młodzieżowych kategoriach też nieźle idzie.

Gra naprawdę warta świeczki w boksie, bo można przywieźć kilka medali z jednych igrzysk. Jeśli się uda zrobić kwalifikacje w większości kategorii (pewnie taki będzie cel, żeby zamiast 3-5 reprezentantów, mieć na igrzyskach przynajmniej 10), to przy tym widocznym progresie, wszystko jest możliwe.

Edytowane przez Braveheart22

Dla mnie walka na remis, ewentualnie 7-5 dla Terrenca w porywach, żadne zlanie.

Wynik Skippera to dowcip i wskazuje na ewidentny werdykt pod kolor skóry.

Jak oglądałem, myślałem(i pewnie Canelo), że zajedzie Crawforda ciosami na ciało, ale ten przyjął wszystkie i nie zmęczył się w ogóle.

Walka oczywiście na najwyższym poziomie, chociaż dla mnie boksersko jednak Bivol i Beterbiev są od nich lepsi i ich walka z lutego to walka roku

Wie ktos jaki byl mniej wiecej kurs na crawforda przed sama walka? Plus przypomniala mi sie ta walka saula z mayweatherem, oczywiscie crawford to nie mayweather, on az tak walki nie unika 😋 ale tutaj tez wyrachowany koles ze znacznie wiekszym zasięgiem, dla alvareza najbardziej niewygodny rywal z możliwych

Edytowane przez elwariato

7 minut temu, elwariato napisał(a):

Wie ktos jaki byl mniej wiecej kurs na crawforda przed sama walka? Plus przypomniala mi sie ta walka saula z mayweatherem, oczywiscie crawford to nie mayweather, on az tak walki nie unika 😋 ale tutaj tez wyrachowany koles ze znacznie wiekszym zasięgiem, dla alvareza najbardziej niewygodny rywal z możliwych

Jakieś 2,3?