Skocz do zawartości

Boks

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Z kimkolwiek nie zawalczy, bez campu to nie walka 

tymbardziej lipa, bo to miala byc przedostatnia walka gali, tuz przed Bivol Beterviev + dla mnie sie zapowiadała super ciekawie, a zwyciezca mial walczyc z Usykiem, gdzie mialo byc znowu 5 pasow w stawce. tak to dadza Parkerowi buma w walce o nic i to bez campu tak jak piszesz, ciekawe czy przesuna walke na wczesniej

59 minut temu, steve napisał(a):

tymbardziej lipa, bo to miala byc przedostatnia walka gali, tuz przed Bivol Beterviev + dla mnie sie zapowiadała super ciekawie, a zwyciezca mial walczyc z Usykiem, gdzie mialo byc znowu 5 pasow w stawce. tak to dadza Parkerowi buma w walce o nic i to bez campu tak jak piszesz, ciekawe czy przesuna walke na wczesniej

Pewnie walka nr 1.

I tak dalej czekam na pozostałe 5 walk gali - jedynie ta z Shakurem nie pasuje do reszty zestawienia i pewnie będzie nudnym, 12-rundowym oklepywaniem na punkty młodziaka. 

35 minut temu, RappaR napisał(a):

Pewnie walka nr 1.

I tak dalej czekam na pozostałe 5 walk gali - jedynie ta z Shakurem nie pasuje do reszty zestawienia i pewnie będzie nudnym, 12-rundowym oklepywaniem na punkty młodziaka. 

7 minut temu, steve napisał(a):

Też już widziałem. W sumie walka równie ciekawa.

To HW, więc nie ma problemó ze zbijaniem wagi. Bakole w końcu dostaje szansę walki z big boys. Będzie ciekawie.

O dziwo gala nic nie straciła poza liczbą walk o pasy.

Ogółem 6 walk między ludźmi z top 10 dywizji. To mogło być 7 różnych main eventów.

Ale będę oglądał :D 

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Też już widziałem. W sumie walka równie ciekawa.

To HW, więc nie ma problemó ze zbijaniem wagi. Bakole w końcu dostaje szansę walki z big boys. Będzie ciekawie.

O dziwo gala nic nie straciła poza liczbą walk o pasy.

Ogółem 6 walk między ludźmi z top 10 dywizji. To mogło być 7 różnych main eventów.

Ale będę oglądał :D 

nie wiadomo jak z forma u Bakole, jak bedzie ulany to Parker go moze wypykac jak kiedys Hunter. jestli jest ok to dla mnie 55:45 na Martina, moze byc podobna walka do Parker Zhang, gdzie Joseph lezal dwa razy, a i tak wygrał, z tymże Bakole to młodsza, troche lepsza i żwawsza wersja Zhanga, u bukow za to nowozelandczyk faworytem 

28 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

hahaahah ale przekrecili Adamesa zeby brudas nie przegral

"a huj damy remis" juanlaugh.gif

i tak to jest z tymi brudasami arabusami

waldeklaugh.gif

To że Williams dostał 119-110 to serio chyba jedna pojedyncza najbardziej chora Karta sędziowska 

5 minut temu, RappaR napisał(a):

To że Williams dostał 119-110 to serio chyba jedna pojedyncza najbardziej chora Karta sędziowska 

Williams? w sensie Sheeraz, tam chyba 118:110 bylo

ale i tak skandal straszny, bo to wychodzi w rundach 10-2, a koles przegrał

Blisko byłoby znowu przekręcić Bivola. Ja miałem 116-112, a tutaj już znowu remis i jedna runda inaczej punktowana i by Beterbiev utrzymuje pas. 
Ogólnie to dwaj moi ulubieni zawodnicy 1# i 2# i czekam na trylogię 

Obejrzalem sobie highlighty z tej walki

Albo się starzeje i włącza mi się "Old Man yells at cloud", ale po prostu strasznie siermiężne rzemiosło się tu jedynie przewija. Nie wiem co z tych panów zrobiłby prime RJJ, ale chętnie bym to zobaczył, żeby przekonać się na własne oczy, czy moje "widzimisię" jest uzasadnione.

Godzinę temu, P_M napisał(a):

Obejrzalem sobie highlighty z tej walki

Albo się starzeje i włącza mi się "Old Man yells at cloud", ale po prostu strasznie siermiężne rzemiosło się tu jedynie przewija. Nie wiem co z tych panów zrobiłby prime RJJ, ale chętnie bym to zobaczył, żeby przekonać się na własne oczy, czy moje "widzimisię" jest uzasadnione.

Dla mnie odwrotnie, RJJ by nie miał szans, a Artur by go rozszarpał

14 godzin temu, RappaR napisał(a):

Ogólnie mocny reality check. 
Szkoda Parker vs Dubois - oboje są top3 teraz i Agit numer 4

wydaje mi się, ze sedzia troche za szybko przerwal btw. - jakby taki sedzia byl w pierwszej walce Fury Wilder to Wilder by wygral przed czasem

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Blisko byłoby znowu przekręcić Bivola. Ja miałem 116-112, a tutaj już znowu remis i jedna runda inaczej punktowana i by Beterbiev utrzymuje pas. 
Ogólnie to dwaj moi ulubieni zawodnicy 1# i 2# i czekam na trylogię 

116-112 albo juz naciagane 115-113 Bivol innego punktowania za bardzo nie widze

Beterbiev kompletnie siadl chyba od 6 rundy i wygral 1 moze 2 od tego czasu, takze musial przegrac. ale poczatek mial imponujacy i myslalem, ze przelamie Bivola, ale to jemu zabraklo sil, wiek robi swoje

szczerze to duzo bardziej wolalbym teraz zobaczyc Bivol - Benavidez

Beterbiev w trzeciej walce mialby juz pewnie 41 lat, bedzie tylko gorszy, Bivol go chyba juz zreszta rozkminil, jest szybszy i ma lepsza kondycje, cos czuje, ze trzecia walka to bedzie cos ala Canelo GGG, gdzie w ostatniej walce juz GGG mocno odstawal (fakt, ze tam byly duzo wieksze roznice czasowe pomiedzy walkami)

4 minuty temu, steve napisał(a):

wydaje mi się, ze sedzia troche za szybko przerwal btw. - jakby taki sedzia byl w pierwszej walce Fury Wilder to Wilder by wygral przed czasem

Dla mnie ogółem nie za szybko, ale fakt, tylko ta 12 runda Fury to taki prawie jedyny taki przypadek w historii 

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

rzeczywiscie jedna runda zasedziowana inaczej przez tego drugiego sedziego i sa dwa remisy do zwyciestwa Bivola i mamy nagle remis - a to bylby juz ostry skandal, wał o ktorym długo by sie mowilo, bo realnie Bivol wygral walke ~4 rundami

w tej walce Sheeraza tez był wał ostry, nawet gorszy niz potencjalny remis w tej walce, ale ostatecznie mistrz utrzymał pasy, tutaj by po prostu okradziono z pasow i tytułow Bivola