Elwood Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 To Barnes gra w innym meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Nie wiem kto wygra ten mecz ale jedna myśl może mało oryginalna. GSW muszą byc górą bo chodz nic nie ujmując Stefowi to ma on to szczęście, że ZAWSZE może liczyc na swoich śiwetnych partnerów. Thompson walnie parę trójek jak druzyna ma w plecy, Iggi da obrobnę elitarną na gwieździe przeciwnika, Green jak scyzoryk reszta świetna w swoich rolach. Tam zwyczajnie jest z dużo zajebistości na to by nie mieć misia Co do smaego meczu, Lebron cegli ale po to ma Thompsona by zbierał w ataku i kończył spod kosza. Irving jak i Smith mają dzień konia w tym samym meczu, znaczy się G4 będą obudowywac cegłami Steph to taki niby-goat, system, system, system, iggy/barbosa/livingston/speights to tacy fake lawkowicze (duzy talent ale moze nie po to zeby klepac 40min/game), idealni skrojeni na 10-20min przezajebistej gry w tym systemie. Cleveland moze sobie zajebac kule w leb za puszczenie Livingstona i Speigthsa, goscie razem za kase ktora dostal Varejao.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gdyby ten dziadek się spierdolił z tych krzeseł to ciekawe czy też by była wina LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gdyby ten dziadek się spierdolił z tych krzeseł to ciekawe czy też by była wina LeBrona Na 100% byłby sadistic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Irving jak i Smith mają dzień konia w tym samym meczu, 2/6 to jest dzien konia ? chyba jak wezmiemy standard JRa w Finals z ubieglego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyHy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Curry nie istnieje na boisku, James cegli ale to już powoli zaczyna być normą... swoją drogą ciekawi mnie czemu Greenowi nie zaliczyli bloku na Jamesie przy próbie dunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Chyba o tego konja mu chodziło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 madre slowa: "People say Ray Allen saved LeBron's legacy, but he still had a 30-point triple double that game. LeBron never had the help Curry's getting" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Tu juz nic sie nie stanie. Curry fatalny, bedzie pod duza presja przed G4 Nie wiem jak wy ale ja nie jestem zaskoczonym tym blowoutem cavs. wiadomo bylo ze rzuca sie na GSW bo to w koncu must-win. W piatek zobaczymy jak wiele energii zuzyli by wygrac to spotkanie. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Damiansport1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Szkoda mi Kevina L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Tu juz nic sie nie stanie. Curry fatalny, bedzie pod duza presja przed G4 Nie wiem jak wy ale ja nie jestem zaskoczonym tym blowoutem cavs. wiadomo bylo ze rzuca sie na GSW bo to w koncu must-win. W piatek zobaczymy jak wiele energii zuzyli by wygrac to spotkanie. Po 1 - Nie wiem czy można nazwać to blowout'em już teraz, GSW może sporo nadrobić.. Po 2 - Mecz się jeszcze nie skończył.. Mamy 3Q.. Skąd te pochopne teorie - "Tu już nic sie nie stanie" ? Po 3 - Jeżeli mecz zakończy się blowout'em to po pierwszych dwóch grach w wykonaniu Cavs będzie to chociażby "lekka niespodzianka" więc nie - nie spodziewałem się, tak samo jak i pewnie większość użytkowników forum. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Można anal-izować godzinami taktykę itd ale te finały póki co są all about effort, nic więcej. GSW dzisiaj nie przyszli do gry. Ciekawe o co chodzi z tymi G3's Warriors. Będą zaraz 2-6 pod Kerrem w tych meczach. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Damiansport1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 czyli co, mecz z cycklu "obalamy mity": lawka Cavs po 3q, 0pt. LOL Szkoda mi Kevina L. mi to bardziej szkoda Lue, ze go nie posadzil i nie probowal z lawki, dla dobra druzyny i tej pierdolonej serii. GSW to jedyna druzyna ktora to tak bolesnie wymusza, ze musisz swojego (ekhm-ekhm) all-stara posadzic. no i JAMES NIE ZACZAL 4q z lawki. BRAWO z cyklu fantastyka... Howard w przyszlym sezonie w Cle, dolacza do druzyny "emerytow", Love do Bostonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ciekawe co Cavs zrobią z Lovem w G4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyHy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ciekawe co Cavs zrobią z Lovem w G4? Walną mu w łeb jeszcze raz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jordan McRae, nasza szansa na kopie Livingstona za grosze, te kolki co komentuja nawet pewnie nei maja pojecia kto to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pisalem że to drużyna Irvinga. Praktycznie w pojedynke skonczyl mecz w 1 kwarcie. No i jeszcze kontuzja Klaya. Jebnac głupotę to jedno ale samemu ją przypomnieć to harakiri... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Fajne zachowanie fanów w hali - garbage time w 4Q, a zostali do końca. memento - w hali czy z domu oglądałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Breaking News od Magica Johnsona: The reason the Cavs blew the Warriors out was because of their defense and physicality. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Poddaję się, nie rozumiem tegorocznych PO. To jakiś wyższy level trollingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi