MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja myślę, że tak się stanie, dlatego mam ich zagranych po @4.20 Nie szukaj frajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mi Wystarczy ze sie zobowiaze nie pisać więcej niż post dziennie edit; żeby nie był offtop : too chętnie wejdę w zakład o kasę z kimś kttoo myśli ze cavs przetna ten finał. Może rappar? Za 50;100;150 lub 200 Niech stracę. Mogę wejść po kursie @4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Niech stracę. Mogę wejść po kursie @4. No dobra, to jak piaskownica to wchodzę. GSW mistrzem 5 plna dla mnie, Cavs mistrzem 20 złotych dla Ciebie. Przyklepujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Oki. Z drugiej strony jeśli chcesz być dorosłym na wyższym poziomie, to z chęcią wejdę w zakład 1 do 1 ja na GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Rappar cała dzieciniada pochodzi z Twojej ironicznej kontrpropozycji. Jasne, że nikt nie wejdzie w taki zakład, w ten od Ronniego raczej też nie. Tylko po co to nakrecac? Kiedy można jak MC napisać? Eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cle +1,25 TT 2,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 CLE +2,4 TT 3,33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) cle +3.8 tt 2.9 Edytowane 2 Czerwca 2016 przez czikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 cle +8tt 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cavs +4,2 TT 4,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cavs +5,5 TT 3,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Co jak TT się skontuzjuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cavs +3,3TT 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Co jak TT się skontuzjuje? To nie ma kickera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 CLE +3,4 TT 3,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Co jak TT się skontuzjuje? jak beda 2 osoby tied, to robie rzut wirtualna moneta, jak bedzie wiecej jak 2 osoby tied to zrobie rzut wirtualna kostka : ) ja tez wezme udzial: Cavs 6.1+ TT 4.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cle +7.25 TT 5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Potwierdzam 100 PLN w plecy zakład z lipca z kulfonem GSw wyżej niż spurs Gratuluję i przelewam nic nie dostałem. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Poki co cavs +14rb czyli jakies 4.6/mecz, TT 5.3OR/mecz. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 i kto wygrał? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi