Gość Kalodzero Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Może nie wyraziłem się precyzyjnie - ja nie pisałem o grze w PO, tylko o serię zwycięstw nad zespołami poziomu PO. Spoko, nie zrozumieliśmy się, co nie zmienia kwintesencji, że możesz czekać na wygrane z drużynami poziomem PO, żeby ułożyć sobie jakieś wnioski. Wiem, że Knicks w tych meczach, również muszą zacząć być mocni i bardziej chodzi mi nawet o szczęśliwe wygrane, niż styl... Styl w obronie mnie interesuje, bo tutaj mocno kulejemy, szczególnie na obwodzie. Tymczasem będę się bardzo cieszył ze zwycięstwa z ekipą Phoenix Suns, dzisiejszej nocy, jeśli takowe nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Knicks generalnie robią niezły overachieving względem bilansu/poziomu gry i wciąż wygląda to jedynie na perspektywę walki o playoffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kalodzero Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Knicks generalnie robią niezły overachieving względem bilansu/poziomu gry i wciąż wygląda to jedynie na perspektywę walki o playoffy. I o to nam chodzi... W majstra chyba mało kto tu wierzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Porzi fajter. szanuje https://www.youtube.com/watch?v=Wzn9MxYjOzI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Prawda jest taka, że gdyby doszło do "Hunger Games" na Łotwie to ten cały Chriss umarłby z głodu i zimna jako pierwszy. Dobrze, że KP nie daje sobą pomiatać byle kmiotom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 a ja wole jak w NBA grają w kosza, a nie wywalają sie na glebe a potem biegną w jedno wielkie zbiegowisko i udają ze są wielkimi ziomeczkami. Ale to tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Knicks generalnie robią niezły overachieving względem bilansu/poziomu gry i wciąż wygląda to jedynie na perspektywę walki o playoffy. Z ciekawości ... nadal stawiasz Townsa ponad KP ? imo różnica między nimi robi się coraz mniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak dla mnie Melo wysyła wiadomość Jaxowi : I'm unhappy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Z ciekawości ... nadal stawiasz Townsa ponad KP ? imo różnica między nimi robi się coraz mniejsza. Tu się pozwolę nie zgodzić. O ile Towns rok temu wyglądał lepiej w ataku, a Łotysz w obronie, to w tym sezonie różnica między nimi w poziomie gry w ataku o ile jest, to jest symboliczna, a w defensywie jest z grubsza bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Towns w tym sezonie rozczarowuje, i owszem, Porzingis gra lepiej. W dalszym ciągu uważam, że KAT ma większy potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak dla mnie Melo wysyła wiadomość Jaxowi : I'm unhappy....Magic Johnson w rytm pharella Williamsa kroczył po domostwie zdobionym nagrodami Melo nucąc ' im unhappy, wchodzi do cukierni po pączki Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Porzi fajter. szanuje Na miejscu Porziego pewnie bym Chrissowi od razu w pape załadował. Ale w sumie dobrze, że się ogarnęli, szkoda nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Na miejscu Porziego pewnie bym Chrissowi od razu w pape załadował. Ale w sumie dobrze, że się ogarnęli, szkoda nerwów. Pytanie, czy Chriss tak załadował bo jest głupi, czy chciał po cichaczu gównoburzę rozpętać, czy zobaczył Porziego pyrgającego EB i stanął w obronie mniejszego kolegi., Ważne, że oba mleczne wąsy się ogarnęły i nie było eskalacji O`Quinn vs Len i by klepki pizgały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Pytanie, czy Chriss tak załadował bo jest głupi, czy chciał po cichaczu gównoburzę rozpętać, czy zobaczył Porziego pyrgającego EB i stanął w obronie mniejszego kolegi., Ważne, że oba mleczne wąsy się ogarnęły i nie było eskalacji O`Quinn vs Len i by klepki pizgały toz to Zboj by rozniosl Lena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 toz to Zboj by rozniosl Lena Tyś nie widział mego wiejskiego wiatraka jak się szybko wkurwia. Typowy sztacheciarz, najpierw macha, potem myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Porzi fajter. szanuje https://www.youtube.com/watch?v=Wzn9MxYjOzI Zawsze mnie śmieszy, gdy takie akcje są podpisane Fight w filmikach przecież Chriss totalnie zlał Porzygusia, gdy ten do niego wyskoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak dla mnie proces pozegnania Melo powoli sie zaczyna chlopak leci kwestia klauzuli, czasu , do kogo i za co. Ta druzyna to druzyna KP i nie wazne czy byles MVP 5 lat temu jak miales oba kolana, czy masz kontrakt z Jordan Brand czas zapierdala i to bardzo niekorzystnie dla was chlopaki. Boston uderzy po Cousinsa z pickami Nets. Dlaczego nie wcisnac im Carmelka za kilku utalentowanych graczy, kazdy wolalby miec przeciez Izajasza na rozegraniu lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jakiego pożegnania? Carmelo nigdzie się nie wybiera i pewnie do wyburzenia obecnego MSG będzie w Knicks.,Zagrał raptem dwa gorsze mecze,trochę wyskoczył z rytmu i nikt go za to na prowincje nie ześle.,A jeżeli ześle to na pewno nie Jackson,gdyż Phil nie jest aż tak wielkim bossem w Knicksach jak by się mogło wydawać,.Mills i Gaines to "oczy i uszy" Dolana w MSG i to oni bezpośrednio raportują właścicielowi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Melo w meczu z Lakers cos sobie zrobil z reka.Ciekawe czy to nie przez to ta skutecznosc, airballe itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Cousins w Bostonie raczej nie zagości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi