Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=P7Q5UAzHVAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=P7Q5UAzHVAs Jak c***, drugi Embiid GOAT do kwadratu Btw on zawsze tak skakał jakby miał 2 odważniki u kostki uwiązane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jak c***, drugi Embiid GOAT do kwadratu Btw on zawsze tak skakał jakby miał 2 odważniki u kostki uwiązane? Chcesz się bić?Tylko weź tych Twoich Sicarios żebyś miał raźniej uciekać #PojazdLat90tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Ty weź lepiej ze sobą fat brothers, Sweet Mike`a i Edka przyprawę #PojazdChodakowskaStajl Edytowane 17 Października 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Na te Twoje wysuszone tyczki pod koszem to łydka Edka wystaczy. Dopilnuj tylko żeby Rycerz nie rzucał mołotowem bo wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Tucker poszedł w masę, więc te Twoje Hernangomezy doświadczą hiszpańskiej inkwizycji Bender to nie tyczka, to wiatrołap. Wciąż śni na jawie, że zapierdala kraulem po basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ja tu się cieszę, że te rzekome zwłoki Noaha zmartwychwstały a Ty mi tu podśmiec***ki robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nie ma to jak w dzisiejszej rzeczywistosci fani NYK nawtykaja fanom Suns ja napisze tylko ze bardzo ciekawia mnie oba zespoly co pokaza I na pewno mecze ze spurs obejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nie ma to jak w dzisiejszej rzeczywistosci fani NYK nawtykaja fanom Suns ja napisze tylko ze bardzo ciekawia mnie oba zespoly co pokaza I na pewno mecze ze spurs obejrze znaczy, że lubisz gwałty? poza tym tylko wtykanie nam pozostało. dwóch ostatnich truskoolowców, którzy nie przenieśli talentów na zagraniczne fora, nie poszli za durantem do krainy złotego deszczu i którzy wciąż wierzą, że nash>kidd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nash>kidd ... @Ignazz poszedł zakład i Elwood już wie, że razem ze Smokiem krewią mi flakon dobrego trunku dlatego taka spina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jedyne co Ci krewię, to piwelo za jakiś zakład.flakon dobrego trunku to Ty szykuj jak Ci tę geriatrię na wyciągach wytarmoszę za Wo-Ty-shhaaa. Nuggs wciąż się głowią, jak można startować 3 środkowymi. Podobno korki u Viveka biorą. Na pierszej lekcji uczyli się wymowy pewnego nikomu nieznanego nazwiska. Rose>Jennings>Kidd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 jeden z\ ciekawszych tematów się zrobił.... a gra niks pewnie dalej taka sobie.... to co nowego przyniesie młodzież odda zapewne Melo K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ja tu się cieszę, że te rzekome zwłoki Noaha zmartwychwstały a Ty mi tu podśmiec***ki robisz Przemek, kurczak Mike, żył bez głowy 18 miesięcy. A Knicks będą mieli Noah na 4 lata. Zmartwychwstanie to na razie zbyt duże słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Przemek, kurczak Mike, żył bez głowy 18 miesięcy. A Knicks będą mieli Noah na 4 lata. Zmartwychwstanie to na razie zbyt duże słowo. Po obrazie nędzy i rozpaczy jaki zaserwowali mi fani Bulls te jego pokrazczne bieganie w preseason to miód ma moje serce. Były krzyki i walenie się w pierś, było nurkowanie po piłkę i przepychanie pod koszem. Ja niczego innego od niego nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Po obrazie nędzy i rozpaczy jaki zaserwowali mi fani Bulls te jego pokrazczne bieganie w preseason to miód ma moje serce. Były krzyki i walenie się w pierś, było nurkowanie po piłkę i przepychanie pod koszem. Ja niczego innego od niego nie chcę Nie musisz wspominać naszej ostatniej nocy... Poza Noah(gdyż zakładam, iż tytanowe piszczele z Biedronki nie są wieczne) i O-królową co tam jeszcze masz na środku? Czy Krzyś ma biegać za piątkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Panie: Hernangomez - to sznyt europejski, walczy i wkręca się pod kosz. Obrona to dla niego abstrakcja, ale daję go tutaj przed innymi bo jego p'n'r z Jenningesm to będzie coś od czego oczy Ci pękną z zazdrości Marshall Plumlee - kloc nad kloce. Jak złapać 3 faule w 4 minuty to on wie najlepiej i do tego wydaje się najwalczenijszy z rodu Śliwek. Gość od brudnej roboty i wszystko w temacie. Amundson - zieeeeeeew. Mogli brać 3 PG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Jennings rozegra 40 spotkań. Hernangomez 400 minut w tym sezonie. Jedynie, co mi pęknie, to dupa ze śmiechu :] Uderzajcie po Lena, przyda Wam się Tego Plumlee to ja drzewiej w koledżu oglądałem, jak mi śmierdziało, że pójdzie do Suns (wiesz, czasy klonów, braterskich transferów etc) i muszę przyznać, że cała trójka musi być w czymś dobra. Może malują pięknie albo odwalają solówki na akordeonie. Bo basket to dla całego tercetu za wysokie progi Edytowane 17 Października 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Jennings rozegra 40 spotkań. Hernangomez 400 minut w tym sezonie. Jedynie, co mi pęknie, to dupa ze śmiechu :] Uderzajcie po Lena, przyda Wam się Tego Plumlee to ja drzewiej w koledżu oglądałem, jak mi śmierdziało, że pójdzie do Suns (wiesz, czasy klonów, braterskich transferów etc) i muszę przyznać, że cała trójka musi być w czymś dobra. Może malują pięknie albo odwalają solówki na akordeonie. Bo basket to dla całego tercetu za wysokie progi To więcej meczy i minut niż Twoja banda drombo na rozegraniu powącha parkieru. Ale Len za Lou i Marshalla możemy klepnać Edytowane 17 Października 2016 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Boję się takiego scenariusza że jak wsystko nawet zaskoczy czyli KP gra jak szalony, Rose zdrowy, Noah przypomni sobie co to obrona i zbiórka i w ogóle będzie super to że w penym momencie Melo może się krzywić że ma za mało gały. No ale to abstrakcja bo póki co podstawowe warunki nie są spełnione wiec nie ma co się martwic na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 To ja chyba nie ten mecz obejrzałem w sobotę.,gdyż mnie się wydaje ,że nikt inny tylko Mindaugas Kuzminskas stole the show.,19 minut /18 pts/10 reb/ trzy asysty i blok., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi