Jendras Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Ja wolałbym Exuma, ale IMO nie ma opcji, żeby Jazz go oddali w takiej wymianie. btw. Utah może przyjąć Williamsa bez oddawania kogokolwiek, dodatkowo ma tegoroczny pick Warriors. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na Butlera raczej nie ma co liczyć, ja mam tylko nadzieję, że tym razem Mitch odda gdzieś Lou. najlepiej by było jakby Younga też udało się gdzieś wcisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 nick young ma chyba player opt, ma fajny sezon i mysle, ze moze juz w te wakacje odejsc i powalczyc o nowy kontrakt gdziestam. jezus maria patrze na kontrakty mozgova i denga i nie wierze... jeszcze gdyby to byl sam deng, ok... qrwa, mamy amnestie? lou w jazz? wolalbym go w waszyngtonie. raz, ze lubie wizz a 2, ze moga sporo namieszac. tylko pozna 1 runda za lou to troche malo... rozumiem, ze idzie fajny draft ale sami widzimy jak to jest z wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ten tego http://www.nba.com/lakers/releases/170221-magic-johnson-president-basketball-operations?et_cid=FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 11 sek. 12 sekund temuWięcej Lakers make Magic Johnson President of Basketball Operations, fire GM Mitch Kupchak and Jim Buss, team says. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wilczyca SS LAL atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Z tego wynika, ze Magic skonczyl czytac CBA? ;-) Alez dziwny timing, pare dni przed trade-deadline? To sugeruje zwiazek z Kuzynem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wilczyca SS LAL atakuje Dobrze, że już nie jest z Philem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Dobrze, że już nie jest z Philem. Wiesz jak to się mówi: nie łącz miłości z biznesem Jeszcze te młode Kempy i Duranty mogą posmakować Triangle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wiesz jak to się mówi: nie łącz miłości z biznesem Jeszcze te młode Kempy i Duranty mogą posmakować Triangle Ja tam bym swojej byłej nie zatrudnił. Poza tym Phil ma całkiem przyjemną posadkę w Nowym Jorku, nie widzę powodu dla którego miałby z niej rezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nie zwalniałby Mitcha, gdyby już nie miał kogoś klepniętego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nie wierzę, kilkadziesiąt godzin do TD a ona zamierza szukać nowego GMa. Ja pier*olę walka z Kings o bekę podczas TD rozpoczęta, zaczynam się bać. Rola Magic'a nie będzie analogiczna do tej Jax'a? Czyli Gm tylko od telefonów, dla formalności, a od pociągania sznurków właśnie Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ogólnie to nie czaję o co chodzi z tym wywaleniem Mitcha chwilę przed TD.. teraz Magic będzie negocjował wymiany? Nie brzmi to zbyt ciekawie. ;] Mam nadzieję, że ta sytuacja nie jest zapowiedzią kolejnych ruchów Jeanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Hinkie to jest wolny czy nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 btw. Magic coś tam wspominał, że chcę Kobego zatrudnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Już ostatni raz się śmieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Już ostatni raz się śmieję Tak jakbyś samemu miał lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Tak jakbyś samemu miał lepiej.. Ja za 72h mogę zamienić spadający kontrakt Rose'a na jego młodszą wersję Reggie Jacksona za większe pieniądze na kilka lat. Popatrz na torbę na głowie Rachel i powiedz mi: co mi pozostało innego niż śmiech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Stawiam że mimo przybycia Jacksona do NYK to i tak ta torba jej z głowy nie zniknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi