Jendras Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Kucio, zależy jak trafisz. Z młodymi ekipami nigdy nie wiesz. Trzy kroki do przodu, dwa do tyłu. Póki co, nowa rotacja wygląda ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Walton do Greena porównywał tylko Randle'a, Nance nie ma takiego potencjału jako playmaker, jest dobry w takiej roli, jaką spełnia i póki co nie spotkałem się z żadnymi informacjami, plotkami czy spekulacjami, jakoby Lakers mieli wybierać między nim a Juliusem. Tym bardziej, że na dłuższą metę mogą też trochę pograć jednocześnie. Weź pod uwagę, że Larry ma już 24 lata i jest bardziej ukształtowanym zawodnikiem, niż reszta młodych. Osobiście obstawiam, że jeśli ktoś z tej grupki poleci, to w pierwszej kolejności Clarkson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 "Jim Buss Excited To Work With Magic Johnson For Years To Come." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Obejrzałem Was i jest mi smutno, że Hornets walcząc o PO wygląda gorzej niż Lakers w ataku : ( To ciesz się, że trafiłeś na słaby mecz Lakers i DARa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie no dziś to była padaka po obu stronach parkietu. Zupełna odwrotność meczu z Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) O co chodziło z tym rozgrywaniem piłki przez Younga i Randla, jakieś marne przekazania i odpalane contested 3?Głównie tak wyglądała gra Lakers w tym meczu.Na ratunek Luke potem dał piłkę Lou i Clarksonowi i ci tworzyli hero ball.Serio Walton?O co tu chodzi?Jak to nie było specjalne poddanie meczu, to nie wiem co to było.Jeszcze dał DLO do rogu...Najpierw mu zwiększa minuty, po czym w dwóch ostatnich meczach znowu obniżył.Swoją drogą, dwa rzuty oddane przez Russella w meczu?WTF?To Luke się bawi w kotka i myszkę, czy to wina tego że DLO jak to on grał bardzo agresywnie, że aż usypiał, przez co poszedł za karę do rogu i święta czwórka Randle, Clarkson, Young i Lou mieli imprezkę?Mam nadzieje, że to jakieś eksperymenty Waltona pt. kto może grać z kim, a kto nie przed TD i będą poczynione jakieś ruchy, bo jak nie to obawiam się że Walton trochę przestał ogarniać ostatnimi czasy po fajnym początku sezonu. Edytowane 9 Lutego 2017 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A może Luke dostał zlecenie na Tank Mode??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 A może Luke dostał zlecenie na Tank Mode??? Bardzo by mnie to nie ździwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave86 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Mi się wydaję, że to jest typowe tankowanie by obronić pick.. Nie idzie tego inaczej wyjaśnić tym bardziej, że Russell w ostatnich meczach wyglądał kozacko, więc chyba celują w TOP3 draftu.Jeśli by nam się udało obronić top3 i jeśli nie będzie jedynki (Markelle Fultz bo on pójdzie w tym drafcie z jedynką) to ja bym uderzał po Josha Jackson-a lub Jaysona Tatuma Edytowane 9 Lutego 2017 przez Dave86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 po co Lakers mają tankować, skoro grając tak jak teraz nie zanosi się żeby mieli skończyć na innych lokatach aniżeli 2-4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 http://www.lakersnation.com/five-trades-lakers-should-consider-at-the-nba-trade-deadline/2017/02/09/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+LakersNation+%28Lakers+Nation%29Popłynęli nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 January, nie chwaliłeś się, że piszesz dla lakersnation. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Według mnie mało realne te wymiany: 1. Mam wątpliwości, czy Wizards oddadzą pick. 2. Nie widzę korzyści dla Lakers. 3. Nie widzę korzyści dla Lakers. 4. Nie jestem fanem Payne'a, ale jeśli Thunder mieliby go oddawać, to myślę, że prędzej za kogoś na trójkę. 5. Trudno mi powiedzieć, jak postrzegany jest Hezonja, ale dla mnie słaby trade dla Orlando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Według mnie mało realne te wymiany: 2. Nie widzę korzyści dla Lakers. 3. Nie widzę korzyści dla Lakers. Moim zdaniem zamysł był taki: 2. Czyszczenie salary z umowy Tarika + #31 pick. Jakiś pomysł to jest. 3. Pozbycie się części umowy Mozgova biorąc mniejszą Asika. Ale to nie ma żadnego sensu. Lepiej grać Timo. Z resztą się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Matek, January Po co schodzić z umowy Tarika, skoro drugi rok ma team option? Kontrakt automatycznie gwarantuje się 4.07, a do tego czasu klub powinien mieć jakieś pojęcie, co będzie w stanie zdziałać na FA. Co do wymiany nr 3., zarówno Asik jak i Mozgov są w tym momencie Lakersom zbędni, ale ten drugi jednak bywa przydatny. Turek to już niestety tylko drewno. Dla 5 milionów rocznie? Nie wiem, dla mnie szkoda zachodu. edit: nie widziałem, że w wymianie z Atlantą idzie jeszcze pick 31. Wobec tego, Hawks w to nie wchodzą. Edytowane 10 Lutego 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Co do wymiany nr 3., zarówno Asik jak i Mozgov są w tym momencie Lakersom zbędni, ale ten drugi jednak bywa przydatny. Turek to już niestety tylko drewno. Dla 5 milionów rocznie? Nie wiem, dla mnie szkoda zachodu. Mozgov na początku sezonu rzeczywiście bywał przydatny, ale od początku tego roku jest fatalny, bardzo się cieszę że gra teraz dużo mniej. Zdecydowanie dużo bardziej wolę od niego Tarika, nie wspominając o Zubacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja też. Ale punktem odniesienia jest tu Asik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ja też. Ale punktem odniesienia jest tu Asik. nie chodzi mi nawet o tą wymianę tylko o to, że Mozgov teraz nie jest wcale przydatny. i w sumie to chyba wolałbym gdyby Lakers zaoszczędzili tę parę milionów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Tylko tam jeszcze jest Brewer, więc oszczędności są w praktyce za dwa sezony. Jeśli chodzi o wymiany z udziałem Lou, to ja bym chciał Cauley-Steina. Edytowane 10 Lutego 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Matek, January Po co schodzić z umowy Tarika, skoro drugi rok ma team option? Kontrakt automatycznie gwarantuje się 4.07, a do tego czasu klub powinien mieć jakieś pojęcie, co będzie w stanie zdziałać na FA. Ale ja nie chcę z niej schodzić, bo moim zdaniem jest ok. Wskazałem tylko, co mogło kierować tym pomysłem. Oszczędność pomiędzy umowami Asika i Mozgova jest praktycznie żadna, a jednak z Timo może być czasem jakiś pożytek. Asik to zwłoki. WCS? Ja tam wolę Noela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi