Kily Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 chyba wszystkie zasady ustalone, jakby ktoś cokolwiek chce jeszcze ruszać to niech pisze teraz btw za miesiąc będziemy już po drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jakby ktoś chciał się zamienić pickami w naszym wężowym drafcie to ostatni dzwonek. Przypominam kolejność: 1. Hirek 2. Maciek 3. Bastillon 4. Wowo 5. Macias 6. Danp 7. Kucio 8. Slava Medvedenko 9. Cisza 10. Skoczek 11. Kily 12. Tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No panowie 6 za Antonio Browna, jakis chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) W koncu "sezon" ruszyl, jak fajnie bylo popatrzec na Breesa i jego jedno podanie, Bears dostajacych wpierdol, ogolnie chcialbym powiedziec NARESZCZIE! Draft za 2 tygodnie z malym ogonkiem!!! Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 teraz pytanie czy Geno ostanie się do 11 picku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 A powiedziałeś, że nie będziesz ze mną walczył o Geno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Serio? Myślałem, że obiecałem tylko odpuszczenie walki o Tebowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Serio? Myślałem, że obiecałem tylko odpuszczenie walki o Tebowa :/ No generalnie miałeś nie brać QB, a to czy wybiorę Tima, Geno czy Andrew Luck'a to już moja sprawa ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Luck akurat naprawdę nie był dostępny przy 11 picku w ubiegłorocznym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Draft za tydzień w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tak, o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jalen Rose i LeBron graja w tej samej lidze fantasy nfl, wpisowe tylko 10 tysiaczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 @Kilas moze rozeslij jakiegos maila czy pw przypominajace o drafcie, wiesz jak to z jest. Wszyscy beda? Kucio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ogarnę w piątek przypominajkę dla wszystkich jak teraz wyślę to pozapominają do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pamiętam, około 500 mockow zajebalem, wiec bring It on bitches! Od zera do bohatera, z ostatniego miejsca na pierwsze. E-NBA dream! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie rusza mnie taki trash talk. Z Odellem czy bez i tak nie macie szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy to jest możliwe, że yahoo wyjebało mi konto? Trochę się nie logowałem, ale bez przesady. EDIT: Trzeba ograniczyć używki, logowałem się mailem z gmaila. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez macias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @Macias rozjebales mnie @Skoczku ciekawi mnie ilu i jakichs graczy bylbys w stanie oddac za OBJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Za ile poszedl Odell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Nie oddaję zawodników. Mogę zaproponować konto premium Brazzers na miesiąc. @kucio - bierz Tomka w pierwszej rundzie. Nie obrażę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi