Krzemo Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Krzemo ma również bana za przekroczenie z Josephem. Bulek zdejmij mi bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Fakt, jest 28, a nie napisałem, że ban się kończy po 30 dniach, a luty był krótszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzięki za sezon. Kiepski bo kiepski, ale jakoś tak po prostu minął. Dla mnie zaczął się już offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzięki za sezon Nie poszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gratki dla mistrza Czyżby proroctwo odnośnie back to back in real NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzieki za sezon, gratulacje dla chłopaków Top.3 ledley jak patrzę na Twój skład to nie potrafię zrozumieć jak Ty to zrobiłeś - dlatego szacun Umnie zawiódł Favors, oraz Rondo - jeżeli zagrali by na poziomie 45 i 50 fpp - to było by pudło Za to ich słaba gra w tym sezonie daje mi ciekawy asset na przyszły sezon. U mnie jak zawsze wszyscy do oddania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Gratulacje dla najlepszych w tym sezonie : ) Dla mnie ciekawy pierwszy sezon, nie planowałem grać w tym formacie, ale gdy pojawiła się szansa - wszedłem w to i cały czas się wdrażam. Pierwszy sezon na ostatnim miejscu, ale chyba nie powiem nic odkrywczego, bo..tak miało być, całkowita przebudowa zespołu, która tak naprawdę dalej jest w toku. Mam paru młodych, z których może coś będzie, ale mam też parę picków z obecnego draftu, w tym swój prawdopodobnie w top 3.Pozostaje nadzieja, że uda się wyłowić fajnych graczy, a także wierzę w longterm prospect Ingrama. Zaryzykowałem sporo, miałem dość ciekawy skład ale taki, z którego trudno byłoby coś więcej wycisnąć, dlatego poszedłem all in. Zobaczymy jak wyjdzie, z mojej strony nadzieja że za rok o tej porze perspektywy będą o wiele lepsze : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzięki wszystkim za sezon i Tizzowi za walkę do samego końca. Przed kampanią liczyłem że powalczę o podium ale pierwsza część sezonu nie była najlepsza w moim wykonaniu. Później rozkręcił się Jokić, Rubio zaczął grać o wiele lepiej i przede wszystkim razem z Bealem byli zdrowi. Za długo wierzyłem w Noaha ale ten na szczęście się połamał. Moją przebudowę można uznać za zakończoną sukcesem. 2 lata temu 18 miejsce, w poprzednim roku 5 i teraz mistrzostwo @Zodd W poprzednim sezonie mistrzostwo zdobyło u nas Golden State, więc mam nadzieję że nie jest to proroctwo przegranej w finałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Założony został temat o deklaracjach. Mam nadzieję, że poza nielicznymi wyjątkami, które są już dziś wiadome, zagramy w podobnym gronie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzieki za ten sezon, dzieki za walke, dzieki za kontuzje. do zobaczenia w przyszlym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Bulek ogarniesz już temat nowy dla FBX2? Jakieś early-offseason trejdy by się porobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Oczywiście, ale jest problem z ludźmi, dopiero jak będzie obsada, można wszystko ogłaszać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Słońca wolne jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wnioskuję, że witam na pokładzie? Wolne. Czy przejmiesz ten team, czy będzie ogłoszony minidraft na razie nie wiem. Ale możliwy jest minidraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jop, ale jeszcze doczyta mwszystko i potwierdzę dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jop, ale jeszcze doczyta mwszystko i potwierdzę dokładnie. Czeeeeeeść :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Mam o tyle dobrą informację, iż zgłosił się do mnie Evitacre. Jeśli potwierdzi, to z nim, Quoooniem (mam nadzieję, ze gra z nami) i Majestciem czekamy już tylko na oficjalną deklarację ze strony F.U., do którego już został wysłany PW, niestety na razie bez odpowiedzi. Jeśli nie da znać, będziemy szukali czwartego. Edytowane 13 Lipca 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 @up Potwierdzam - chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Mam o tyle dobrą informację, iż zgłosił się do mnie Evitacre. Jeśli potwierdzi, to z nim, Quoooniem (mam nadzieję, ze gra z nami) i Majestciem czekamy już tylko na oficjalną deklarację ze strony F.U., do którego już został wysłany PW, niestety na razie bez odpowiedzi. Jeśli nie da znać, będziemy szukali czwartego. A kto to jest Majestic? Czyjeś multikonto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) A kto to jest Majestic? Czyjeś multikonto? Nie sądzę, grał jeden sezon w roto na sznurku rok temu. Ale ponieważ zgłosił się Goozman, przekażę Majesticowi miejsce w podobnej lidze na sznurku, a tu dokooptujemy Gooza. Na pewno planowany jest minidraft, gdyż tylko jedna ekipa, Wirakoczy, prezentuje jakiś poziom. O teamie Herrmanna natomiast niewiele dobrego można powiedzieć. Edytowane 14 Lipca 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi