bulek Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Infromacja dla tankerów. Middleton do sprzedania. Oczywiście żadnego weterana niet, bo dla 6 miesięcy nie będę zawalał następnych sezonów, ale jeśli komuś jakiś ktoś intrygujący przeszkadza w planach tankowania, może walić PM, messengera, sms, dzwonić kiedy chce, walić w drzwi, stukać w okno, a nawet wychodzić z lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 To idzie deal Bulek bierze - Ibaka + Sully Szulim bierze - Middleton + Denzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Z bólem serca, ale niestety potwierdzam. Out Mack przy okazji, ale i tak będzie trzeba schodzić z salary. Niemniej stawiam wszystko na jedną kartę. Przez lata funkcjonowania ligi jedynie w pierwszym sezonie byłem na podium za czasów świetności Steve'a Nasha i e-basketu. Myślę, że czas najwyższy to powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Mam podobne plany już rok temu byłem przez część sezonu blisko TOP3, aż mi się rolesi nie posypali. Teraz powinno być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Na trading blocku dwóch Evanów i/lub Robin za kolesia ważącego ok.31 fpg. Możliwy także większy deal. Przy dobrej ofercie ruszę nawet CP3, ale bez rozmieniania na samych rolesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jutro w godzinach późniejszych zaktualizuję salary - na razie jeszcze bez rookasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 oddam Koufasa za kogokolwiek z salary do 21fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Zachariusz, Wade oraz Parker do zgarnięcia! Chyba oficjalnie mogę powiedzieć, że chciałbym się ich pozbyć. Mavs przechodzą całkowitą przebudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Trey Burke out. Powinienem być poniżej SC teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Mason Plumlee i Tyler Johnson za Harrisa do Krzema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Deal. Wywalam Tuckera. btw. w składzie na yahoo mam Iguadale i Cole'a a nie mam Hensona to chyba bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 u mnie podobnie, wymieńcie capele na aminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Looz, tam widnieją teamy z zeszłego sezonu, jak kliknę "begin season" to już ich nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Wyslucham ofert za Klaya i Jrue. Na drobne nie rozmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 wymiana z Sylvinho: Lakers oddaja: Goberta, Younga, Bartona oraz swoje picki 2016 i 2017. Sonics oddaja: DeAndre Jordana i Kenta Bazemore'a. Przy okazji wywalam Babbita, Sessionsa i Douglasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) wymiana z Sylvinho: Lakers oddaja: Goberta, Younga, Bartona oraz swoje picki 2016 i 2017. Sonics oddaja: DeAndre Jordana i Kenta Bazemore'a. Przy okazji wywalam Babbita, Sessionsa i Douglasa. Potwierdzam i wywalam ze składu Mayo. Ponadto jeśli to nie problem pick wybiorę dzisiaj do 22. Edytowane 29 Września 2016 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wymiana z TryczekSzukarekDo GSW wędruje Rudy Gobert i Jerian Grant.Do Sonics wędruje Hassan Whiteside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Trade Detroit - Orlando, Reggie Jackson za Klaya Thompsona. Krzemo potwierdzi Przy okazji chętnie pohandluję Teague, btw do oddania w sumie każdy. Promocja dla ludzi z miejscem w salary, tanio oddam Bosha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi