Skocz do zawartości

[West 1st Round] San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

Po co dajesz linka do placzacej baby! Chłopaki nie płaczą. To jest żenujące do ogladania dla facetów. beczy tak jakby mistrzostwo wygrał. Twardym trzeba byc nie mientkim.

To jest piąteczka, której musiał spróbować Pop przed ewentualną serią z GSW, gdy ewentualnie zdrowy będzie Curry.

No jeśli Manu jest w formie to jest najlepsza Spursowska piątka. Przewaga Manu nad atp jest taka, że manu jest lepszy w defensywie i nie jest tak łatwo grać plecami przeciw niemu w porównaniu do TP no i przewaga rozgrywania. Ale ogólnie to pewnie i tak będzie bardziej zależało od formy dnia i matchupów czy też założeń taktycznych bo  zadne matchupowanie nie działa na GS bo mają w tym przewagę nad kazdym zespołem w historii NBA /ew Suns 2005 mieliby szansę na lanie się po pyskach z nimi/.

Jesli chodzi o serię z GS to nadal widziałem tylko jeden mecz gdzie Pop używał strategii która jest skuteczna. Cała reszta to eksperymenty.

Jesli chodzi o Grizzlies to sporo serca włożyli w te playoffy i w sumie graty za to. Szkoda tylko, że nie bedzie to zauwazone na szerszą skalę i tylko bedzie się słyszało jak to słabi Memphis byli. Sama walka jednak ma swoją wartość. W skali mini w skali dla jednostek np. takich jak ja. :)

Sama walka jednak ma swoją wartość. W skali mini w skali dla jednostek np. takich jak ja. :smile:

Jest nas dwóch. Klasa, serce na parkiecie i poza nim. Generlnie treneiro z postawą dzięki której zawodnicy za nim wskakują w ogień.

marceli, Ciebie faktycznie żenuje oglądanie płaczącego mężczyzny po upadku czy tylko bawisz się w zjawisko internetowe? Bo nie wiem, jak dalej się do Ciebie prawdziwy mężczyzno odnosić. Miałem Cię za poważnego gościa, ale możliwe, że byłem w błędzie

Jest nas dwóch. Klasa, serce na parkiecie i poza nim. Generlnie treneiro z postawą dzięki której zawodnicy za nim wskakują w ogień.

marceli, Ciebie faktycznie żenuje oglądanie płaczącego mężczyzny po upadku czy tylko bawisz się w zjawisko internetowe? Bo nie wiem, jak dalej się do Ciebie prawdziwy mężczyzno odnosić. Miałem Cię za poważnego gościa, ale możliwe, że byłem w błędzie

Moze za mocno powiedziałem ale nie było tutaj nic nad czym możnaby sie tak rozczulac jak Jegger. Gdy za 3 tygodnie zobacze Kerra z taka sama wypowiedzia po tym ze przez kontuzje Currego nie dali rady dokonczyc legendarnego sezonu jak należało to to zrozumie. Biadolenie jak walczyli mmo ze i w pelnym skladzie nic by nie ugrali wydaje mi sie pod publiczke. 

Raczej nie bo w porownaniu z ostatnim sezonem kobego (czyli poprzednich 2 lat z kontuzjami nie licze) to z tego towarzystwa to co najwyzej dirk i mooooze tim jest na poziomie ze mogliby oglosic chwalebne zakonczenie kariery bo przeciez reszta to juz tylko lawkowicze na kilka minut. A akurat ta 2 charakterem nie koresponduje z mambą. Nie wiem nawet czy tim ma Twittera

Przede wszystkim Kobe miał warunki. Swój team, który grał o loterię. Gdyby Lakersi mieli skład walczący chociaż o PO, to Kobe by grał jak Pierce po 18 minut z ławki, a nie pałował 17 rzutów na mecz olewając całkowicie obronę. On miał czwarte usg w lidze - więcej od Melo, Lebrona czy Duranta. 

Przede wszystkim Kobe miał warunki. Swój team, który grał o loterię. Gdyby Lakersi mieli skład walczący chociaż o PO, to Kobe by grał jak Pierce po 18 minut z ławki, a nie pałował 17 rzutów na mecz olewając całkowicie obronę. On miał czwarte usg w lidze - więcej od Melo, Lebrona czy Duranta.

Kobe z ławki :)

Nope