Roger Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 I to dzień po tym jak Lever zatrzymał Smitha na 10 minutach gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Raptors 96 - Bulls 94 play-by-play O ile to, że przegram z Raptors było z jakiegoś powodu dla mnie prawie pewnie, to tego, że po starciu z duetem B&B wielki Hakeem będzie szlochał jak małoletnia kolekcjonerka My Little Pony to się nie spodziewałem Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 77 - Wizards 107 play-by-play Nie licząc Batuma pozostali gracze z S5 Blazers uzyskali imponujący wynik w rzutach: 11/54 AK47 jednak się przydaje na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 O ile to, że przegram z Raptors było z jakiegoś powodu dla mnie prawie pewnie, to tego, że po starciu z duetem B&B wielki Hakeem będzie szlochał jak małoletnia kolekcjonerka My Little Pony to się nie spodziewałem jest nadzieja na udany przyszły sezon dla Raptors pod warunkiem rozwoju Eltona i przedłużenia Jamala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dzień 110 (na pierwszym miejscu goscie)Pistons 109 - Celtics 107play-by-playLakers 107 - Pacers 104play-by-playRaptors 104 - Warriors 106play-by-playSuns 103 - Trailblazers 104play-by-playJazz 126 - Grizzlies 98play-by-playHeat 118 - Knicks 105play-by-playRockets 118 - Bucks 94play-by-playSonics 108 - Clippers 76play-by-playKings 114 - Spurs 100play-by-playMavericks 99 - Magic 120play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Elton Brand - 7 days - Raptors - Broken Finger Nicolas - Batum - 14 days - Blazers - Na złość Xamelowi-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Xam nie wiem, czy to uzgodniona zagrywka, ale kierownik Twojej drużyny wrzucił Ci Shawa na IL, może z obawy przed kolejną kontuzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 ?????? O co chodzi z tym Shawem? Ja nie dotykałem il Miller on PG 44 min omfg Dzieki Krzemo za info juz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Quarter: 4 Time Remaining: 0:37 Trailblazers 102, Suns 100 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trailblazers ball: Darrell Arthur dribbles in backcourt. The Suns attempt to trap him. Darrell Arthur passes the ball to Andre Miller (Right wing). Andre Miller passes the ball to Steve Colter (Right baseline). The Suns attempt to trap him. Steve Colter drives to the inside. Steve Colter drives to the right baseline. Steve Colter shoots from the right baseline. Not good. Steve Colter(Trailblazers) gets the rebound. Steve Colter passes the ball to Andre Miller (Left wing). The Suns attempt to trap him. Andre Miller shoots from the left wing. It's Good. Steve Colter gets the assist. Rzucił kluczowe punkty a Ty narzekasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Widze ze polowe pierwszej rundy gram bez SFow Nie narzekam. Mecz kuriozum Ewing na SF 6 fauli w 20 minut, Arthur 9 bloków fffff Jak suns tego nie wyjęli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Narzekałem ostatnio na Beasleya, a on dzisiaj z Celtics zrobił 41-14 i udało się wygrać mimo słabszego meczu reszty. btw. Na wschodzie jest taka masakra, że nawet Celtics nie mogą być do końca pewni PO. Magic po oddaniu cancera Schrempfa całkiem dobrze grają i znowu się liczą w walce o PO. Byłem pewny, że NYK wejdą do PO, byli nawet na 5 miejscu przez chwilę a teraz wylecieli poza ósemkę. W sumie o PO walczy teraz 7 drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 no i zapeszył.... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Narzekałem ostatnio na Beasleya, a on dzisiaj z Celtics zrobił 41-14 i udało się wygrać mimo słabszego meczu reszty. btw. Na wschodzie jest taka masakra, że nawet Celtics nie mogą być do końca pewni PO. Magic po oddaniu cancera Schrempfa całkiem dobrze grają i znowu się liczą w walce o PO. Byłem pewny, że NYK wejdą do PO, byli nawet na 5 miejscu przez chwilę a teraz wylecieli poza ósemkę. W sumie o PO walczy teraz 7 drużyn. Za dwa dni wraca Robinson po długiej przerwie, więc nawet nie biorę pod uwagę spadku poniżej 8 miejsca. Najprawodpodobniej będzie jeszcze jedna wtopa z 76ers. Później (oby w pełnym składzie) z Wizards, Pacers, Bulls, Raptors i Heat. Liczę, że na ostatnie 3 mecze będę mógł wystawić rezerwy, aby nikt mi się nie rozwalił na początek PO. PS. A nawet jak wylecę poza PO, to przynajmniej pick będzie loteryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No wiadomo, że Celtics powinni w tych PO być, ale jakby złapali teraz słabszą formę to różnie może być. A ten terminarz nie jest taki łatwy wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzień 111 (na pierwszym miejscu goscie)Sonics 97 - Nets 107play-by-playSuns 126 - Pistons 124play-by-playPacers 82 - Heat 95play-by-playRaptors 104 - Mavericks 107play-by-playWizards 103 - Knicks 114play-by-playTimberwolves 112 - Warriors 84play-by-playMagic 101 - Nuggets 115play-by-playHornets 82 - Hawks 104play-by-playJazz 83 - Clippers 88play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Steve Smith - Wizzards - 8 days - Bruised Hip-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Zajebiście, po prostu zajebiście. Już straciłem na cały sezon Mosesa, teraz dołącza do niego Steve, który praktycznie nie zagra do końca regulara, a w dodatku przegrałem z bezpośrednim rywalem w walce o PO... Składem już za bardzo nie ma jak rotować, to od jutra w s5 Endrju - walka o PO z dwoma rukasami będzie ciekawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Humphries mnie załatwił w końcówce Malone na pierwszy rzut oka zagrał całkiem fajny mecz 9-16-9, ale przy okazji miał 0-17FG.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Łohohohoho Giliam zjadł Webera i nawet zatwardzenia nie dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Suns wyciągnęli wnioski z porażki z blazers Btw: Humpries trzasnął 3 3ojki z rzedu w końcówce goniąc ptb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A najlepsze jest to, że Humphries jeśli chodzi o rzuty za trzy to Stephem Currym nie jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 2 mecze w 12 dni to jakaś masakra...ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dzień 112 (na pierwszym miejscu goscie)Warriors 94 - Rockets 125play-by-playNets 109 - Heat 104play-by-playKnicks 102 - Pacers 83play-by-playWizards 127 - Raptors 135play-by-playMagic 95 - Trailblazers 100play-by-playCeltics 89 - 76ers 84play-by-playBucks 99 - Hawks 110play-by-playClippers 69 - Jazz 110play-by-playHornets 89 - Lakers 126play-by-playCavaliers 99 - Nuggets 119play-by-playSonics 117 - Timberwolves 126play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Bryant Stith (Trailblazers) - 7 dni (broken finger)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze wieczorem!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 cyka blyat! do zoba za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi