SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No tak nie do końca czyste, bo jest jeszcze gruby kontrakt Hardena i pasowałoby przedłużyć Comegysa, który pewnie dostanie maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) No tak nie do końca czyste, bo jest jeszcze gruby kontrakt Hardena i pasowałoby przedłużyć Comegysa, który pewnie dostanie maxa. Harden to będzie w przyszłym sezonie spadające 18 baniek - fajny asset Bird do Commegysa śmiesznie niski, więc można uderzać po jakąś grubą rybę na FA (all-in i uderzanie po Thomasa np ) JA BYM SIĘ ZAMIENIŁ Edytowane 12 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 JA BYM SIĘ ZAMIENIŁ JA TEŻ. Nie no nie mówię, że Sixers mają złą sytuację. Sytuację wyjściową mają bardzo dobrą, pytanie jak to dalej rozegrają. btw. Jakie nazwiska będą dostępne na FA po tym sezonie? Nie sprawdzałem jeszcze tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) btw. Jakie nazwiska będą dostępne na FA po tym sezonie? Nie sprawdzałem jeszcze tego. Isiah Thomas Wesley Johnson Michael Beasley Derek Harper Magic Johnson James Worthy Dallas Comegys Derek Smith Alonzo Mourning Tom Gugliotta Anthony Randolph O.J. Mayo Howard Thompkins Patrick Mills Kiki Vandeweghe Reggie Lewis Alvin Robertson Sam Perkins Lafayette Lever Terry Cummings Vin Baker Rick Fox Kenny Anderson Chris Singleton Anfernee Hardaway Darrell Arthur Lionel Simmons Toni Kukoc Kevin Love Nate McMillan Earl Clark Clifford Robinson Reggie Williams Bill Laimbeer to grajki z top-100 (suma skilli minus potencjał), bez szału - ale 76ers mają szansę wymienić Millsa na Thomasa - wtedy jakiś SF za MLE, dobrać cokolwiek na ławkę i znów mamy faworyta edit: o formatowanie się rozjechało brawo ja! Edytowane 12 Lipca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No w sumie poza Thomasem, Smithem, Mourningiem, Harperem, Comegysem i dziadkiem Beasleyem to dosyć słabo to wygląda. Tym bardziej, że jeśli chodzi o Sixers to Zo od razu odpada raczej. Ciekawe czy ktoś sypnie maxa Millsowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 jeszcze z sensownych grajków z mniejszym overallem to widzę Hornacka, Sprewella i Mashburna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No Hornacek czy Mashburn na pewno są lepsi niż Reggie Lewis czy Reggie Williams. Mashburn w ataku jest super, szkoda że nie broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 W sumie z tą dominacją Philly dobrze się stało bo gdyby nie to to mielibyśmy duo Thomas&Olajuwon które miałoby pewnie teraz już z 4 tytuły i jeszcze sporo lat grania na najwyższym poziomie i dominacji w lidze, a tak to ten duet się rozpadł, a Philly tak jak piszesz, w tym sezonie ma swój last dance. Zamienił stryjek siekierkę na kijek. A Szaq jeszcze nie przegrał serii w PO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Zamienił stryjek siekierkę na kijek. A Szaq jeszcze nie przegrał serii w PO... Webber i tak lepszy! #believe #floridaboy #cantbuyclass #schrempftyc***u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Już tak nie przeżywaj tego Schrempfa, zobacz sobie kontrakt Koufosa to zrobi Ci się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 dziwny trade. Mashburn ostatni rok kontraktu i play for winner 86....wiec najpewniej Spurs po sezonie zostana bez picku i bez Mashburna....ale spoko jeśli Spurs to dobrze rozegrają, to mają szanse zatrzymać Mashburna, gdzie przede wszystkim liczyć się będzie kasa jaką dostanie na FA. a Spurs mając BR, będą w uprzywilejowanej pozycji w stosunku do innych ekip które będą miały kasę i które raczej też nie będą miały niewiadomo jak wysokiego pfw. pomijam już niewiadomo jak wysoki wpływ pfw na decyzję zawodników. inna sprawa, że z picku Magic raczej drugiego takiego zawodnika jak Mashburn nie wyciągniesz (na chwilę obecną poza TOP10), więc moim zdaniem nic nie ryzykują, a zyskać mogą bardzo dużo jak Mashburn zostanie w Spurs na kilka kolejnych sezonów. a zawsze lepiej mieć te BR, bo mogą się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 spoko, jak im sie uda podpisac go, to moze byc fajny ofensywny lider, jak nie to i tak maja kase na co najmniej 2 maxy w offseason. Zazdroszcze, bo u mnie bedzie nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Geddo a Jamal by Ci się w PO nie przydał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Geddo a Jamal by Ci się w PO nie przydał?Przydałby się, ale nie można mieć wszystkiego. Po sezonie nie miałbym kasy aby go zatrzymać. A oferty jakie dostawałem, były totalnie z dupy. Brałem pod uwagę zostawienie go do końca, ale w te PO i tak wiele raczej nie ugram. A na przyszłe i tak bym go już nie miał, więc sprzedaje. Szczególnie dlatego, że mam kim go zastąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No właśnie tak się zastanawiałem czemu Geddo oddaje Mashburn za taki pick, ale zapomniałem o tym że nie ma na niego kasy. Teraz wszystko jasne. Ktoś coś jeszcze negocjuje dzisiaj i trzeba wstrzymać się z simką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ariza ma pierscien w pierwszej 5 a jakoś atakiem nie powala Ariza ma pierscien w pierwszej 5 a jakoś atakiem nie powala On też nie powalał atakiem i też ma pierścień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Frodo tez nie powalał atakiem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 On też nie powalał atakiem i też ma pierścień On niczym nie pozwalał, ale grał pod koszem a nie na obwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No tak, ale samo posiadanie pierścienia za wiele nie mówi o jego posiadaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ktoś coś jeszcze negocjuje dzisiaj i trzeba wstrzymać się z simką? Ja negocjuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi