Stromile Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dzień 7 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 115 - Bulls 122 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quarter: 1 Time Remaining: 7:27 Bulls 21, Mavericks 14 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bulls ball: Juwan Howard inbounds the ball to John Paxson John Paxson attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. John Paxson brings the ball over the timeline. John Paxson passes the ball to Hakeem Olajuwon (Right wing). The pass is deflected and stolen by Kevin Garnett. No to po serii Paxa .... Wykrakałeś Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 uff.. balem sie tego meczu. 76ers sa poki co bez formy a raptors sa dosyc mocni. na szczescie mr. mills wzial sprawy w swoje rece i rzucil 44 pkt. szak tak jak w tamtym sezonie tragicznie wchodzi w sezon i pod koszem cala robote robi comegys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dzień 8 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 120 - Spurs 91 play-by-play Heat 109 - Celtics 121 play-by-play Raptors 107 - Timberwolves 96 play-by-play Pistons 137 - Bucks 130 play-by-play 76ers 111 - Warriors 95 play-by-play Suns 145 - Kings 111 play-by-play Bulls 120 - Hornets 100 play-by-play Lakers 102 - Grizzlies 111 play-by-play Pacers 105 - Wizards 94 play-by-play Clippers 103 - Sonics 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Qba, popraw ustawienie Mavs. Masz Jamisona w s5 na SF i PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Facepalm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Twarda walka o miejsce w drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale że z Izajaszem wygrali? I to na wyjeździe. No nie wierzę... Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dziadki z Wizz byli jeszcze zajechani po poprzednim zwycięstwie z Cavs. Pistons dzisiaj męczyli się z Bucks.. I udało się dopiero po dogrywce. Kolega Cartwright, który nie ma prawie wcale piłki w rękach zaliczył 7 strat.. Cieszy dobra forma BIG 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzień 8 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 120 - Hornets 100 play-by-play Może i został rozdziewiczony, ale licznik Paxsona wciąż daje radę - 7 meczów, 54 asysty, 1 strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 btw. Po porażkach Kings i Heat, Pistons są jedyną niepokonaną drużyną w tym sezonie. Ciekawe na jak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no niestety nie udalo sie wygrac z Celtics, prosze mnie przeniesc na zachod ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzień 9 (na pierwszym miejscu goscie)Pistons 108 - Bulls 145play-by-playCeltics 109 - Sonics 103play-by-playSpurs 89 - Nuggets 122play-by-playRaptors 121 - Kings 104play-by-playWarriors 92 - Pacers 77play-by-playTimberwolves 97 - Grizzlies 86play-by-playBucks 83 - Hornets 113play-by-playMavericks 106 - 76ers 123play-by-playTrailblazers 117 - Suns 106play-by-playRockets 111 - Jazz 117play-by-playLakers 113 - Heat 108play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Karl Malone (Pistons) - 8 dni (sprained wrist)Loy Vaught (Kings) - 6 dni (dislocated finger)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Iverson miał być najlepszym graczem po Izajaszu ? Paxon niszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Lepiej może nie simuj już więcej. Jak widzicie zaszły spore zmiany. Mianowicie od dnia dzisiejszego komisarzami już nie są GeDDo i Cichy, którzy piastowali te funkcję już bardzo długo. Nowymi komisarzami zostają letallec oraz Krzemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 nie martw się, moi Grizz też possali... a Mailman to naprawdę niechcący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Rano zastanawiałem się jak długo Pistons będą niepokonani.. No to zostałem brutalnie sprowadzony na ziemię. Z Bulls zawsze mi nie szło.. W PO 3 sezony temu odpadlem z nimi w pierwszej rundzie mając drugi seed. W RS też zazwyczaj słabo. Wiedziałem, że Hakeem będzie robił w meczach ze mną co chcę bo nie mam odpowiedzi na niego, ale że Paxson walnie 34-15-8-7 to się nie spodziewałem. Ogólnie to tu nie bardzo jest co komentować. Oprócz Paxsona, HO i Dumars +30 pts i Pippen 29 pkt. Masakra po prostu. Iverson miał być najlepszym graczem po Izajaszu ? Iversona bym się nie czepiał za bardzo po tym meczu. W 19 minut zrobił 19-5, ale z nieznanych przyczyn mając 4 faule grał tylko 19 minut. Griffith i Westbrook się osmieszyli. Małym pocieszeniem jest to, że Malone zagrał tylko 20 minut, AI 19, a Beasley nie miał dnia za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pistons ok, to Bulls włączyli dopalacze (Pax wręcz kosmicznie). co się dzieje z Birdem? to on miał ciągnąć Grizz, a robi to 32letni Scotty Hopson... plus wykańczają mnie moi byli gracze (Gminsky, Dele). się mi zachciało Pattersona... tak właściwie to kto jest kandydatem do finałów? 76ers vs Timberwolves/Suns/Nuggets/Kings? wschód nie wydaje mi się mocniejszy w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 E, chyba mi się monitor zepsuł. Mówili, że w LCDkach już nie wypalają się piksele...A ja jakieś dziwne cyferki widzę Tłoki nie szły pełną parą, Bykom szło wszystko - ot taki freak mecz, który się zdarza raz na jakiś czas. Ani nie oddala Detroit od 76ers, ani nie przybliża Chicago do 76ers Na koniec dnia i tak najważniejszy jest licznik Paxsona - 8 meczów, 69 asyst, 1 strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 To juz drugi taki mecz Bulls w sezonie. Na 8. Czyżby szczęśliwy sezon Byków?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi