Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ban? serio? moze jeszcze powiecie, że na Raptors oferte dla Moses'a tez ban? gdzie jest napisane, co w przypadku blednej ofery zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ok racja nie mogl dac tyle - niepotrzebnie usuwal mozesz skladac jeszzce jedna oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Każdą zmianę w swoich ofertach (dodanie, wycofanie, podbicie) GM zgłasza w nowym poście, jednocześnie podając wszystkie swoje oferty (czyli również te, które pozostają bez zmian w stosunku do poprzedniego posta). Edytowane posty nie będą uwzględniane przy sprawdzaniu ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 dopiero teraz przeliczylem salary, fakt oferta byla niewazna zmieniamy zasady FA bo te sa pojebane!:/ nigdy do dzis nie ogladalem tego na zywo tej dziczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zapamiętajcie zrobicie błąd piszcie nowy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Każdą zmianę w swoich ofertach (dodanie, wycofanie, podbicie) GM zgłasza w nowym poście, jednocześnie podając wszystkie swoje oferty (czyli również te, które pozostają bez zmian w stosunku do poprzedniego posta). Edytowane posty nie będą uwzględniane przy sprawdzaniu ofert. dodanie wycofanie przebicie - to dla mnie dotyczy prawidłowych ofert. tak samo niejasno napisane jak kwestia Rogera i jego maxa. wiadomo, ze są pomyłki jak napierdalamy 5 minutówki ... @Cichy dla mnie to juz jest ostatnia oferta Dallas Mavericks $24 974 351 1. Elden Cambell 10 250 000, 5 lat, 0% 2. Elden Cambell 13 250 000, 5 lat, 10% 3. Dale Davis 5 000 000, 5 lat, 0%. 4. Ben Coleman 1 000 000, 5 lat, 0% 5. Wesley Johnson 4 000 000, 4 lata, 5% 6. Wesley Johnson 5 724 351, 5 lat, 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ok, jestes w etapie, nie placz i nie kasuj postow, ja juz stad spadam. Dzis simki nie bedzie, postaram sie to zrobic Jutro, chyba ze inny komisz bedzie mial czas. koniec z pilnowaniem, uwazam najblizszy bledny post powinien zakonczyc juz ten etap;) (ale to tylko moje zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) odpusc tego pierce'a gimmie bo sie przerzuce na burksa Edytowane 19 Marca 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Krzemo kończ już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 juz przynioslem sobie chusteczki, wiec troche jeszcze poplacze. FA jest konieczne do zmiany, bo to jakas chora sieczka nie do upilnowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 czy chcecie by FA bylo gra w ciemno z tworzeniem kont na ktore nikt nie moze zagladac i bedzie to komisyjnie sprawdzane (kto bedzie w komisji?) czy chcecie FA gdzie kazdy wszytsko wie (jak w starej formule) tylko ze etap trwa ok 36h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 zajebiste to jest co do zmian - bardzo podoba mi się pomysł Xama z nowym użytkownikiem na forum. wypas opcja. plus ożywi dyskusje fa (bankowo). założę się, że blefów i domysłów byłoby sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ok Krzemo pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ale narobiłem sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Mi osobiście ta gra w ciemno nie do końca by się podobała. Co prawda pierwszy raz od 13 sezonów biorę aktywny udział podczas FA ale poza "uregulowaniem" tego chaosu ma to swój smaczek. Edytowane 19 Marca 2016 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Problemem jest wyłącznie nieznajomość zasad. Myślę, że po dzisiejszej dogrywce wszyscy są już na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Problemem jest wyłącznie nieznajomość zasad. Myślę, że po dzisiejszej dogrywce wszyscy są już na bieżąco. problemem jest niekończąca się licytacja. istna rzeź. ja znam zasady, a i tak chciałem obniżyć % - zaćmienie w ferworze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie ma doskonałego wyjścia jak będziemy kończyć o konkretnej godzinie to będzie rzeź na kilka minut przed i to jeszcze większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Pistons chyba bez PO w tym roku niestety.. Chciałem dac Karlowi 6 rok(wtedy zapewne by podpisał ze mną) ale nie ma mnie w domu i nie zdążyłem. Chociaż z drugiej strony przyszlosciowo moze mi to wyjść na plus. Ja dzisiaj też niestety nie dam rady zrobić simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Też się czuję oszukany przez powtórkę - zostanę bez Mosesa.No co Ty? Ja straciłem Sullingera, a aby było ciekawiej to straciłem przez to również Ridera, gdyż deal który był robiony w dniu zakończenia pierwszego II etapu, był robiony w tym właście celu. Liczyłem, że zaatakuję z zaskoczenia i się uda. No i się w zasadzie udało, ale w 'zasadzie' robi tutaj znaczną różnicę. A Xamel pewnie teraz się śmieje, że wydymał Cichego, bo gdyby nie on to nie miałby już Scotta i Sullingera. Co do zasad odnośnie FA, to nie są one złe. Uważam, że jest ciekawie i zasady te dają dużo emocji. Problem polega na tym, że większość nie czyta zasad i składa oferty w końcówe (pod wpływem braku czasu, stresu, itp.), to natomiast rodzi masę błędów i efekty są takie a nie inne. Powiedzmy sobie szczerze, przecież wcześniej też FA odbywały się na tych samych zasadach i jakoś znacznych problemów nie było! Gdyby ludzie wcześniej się przebijali (a nie czekali na zakończenie etapu), to nie popełnialiby tych błędów, bo każda decyzja byłaby przemyślana i sprawdzona. Oczywiście pisanie posta pod koniec etapu, to element taktyki. Aczkolwiek uważam, że jeśli ktoś chce tak grać to proszę bardzo, może pisać 20 postów w ciągu 5 minut. Jednakże jeśli się gdzieś walnie to powinien zdawać sobie sprawę jakie mogą być tego konsekwencje. Edytowane 19 Marca 2016 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi