Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A to mozna sobie tak o 21:07 bidowac jak koniec etapu jest o 21 a moje przebicie bylo o 20;59? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 jak to z rogerem? wg mnie nie mozna ale chwile sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 jak to z rogerem? wg mnie nie mozna ale chwile sprawdze moim zdaniem też nie,dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 kurna, a chciałem właśnie poprawić swoją... nie mogłem zmniejszyć procentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Kto wie jak to rozumiec? "). Zasada ta nie dotyczny sytuacji, gdy ktoś zaoferował maksymalny możliwy kontrakt i jego oferta została wyrównana przez innego GMa na lepszych % i/lub latach. W takim wypadku GM którego oferta została wyrównana ma możliwość polepszyć swoją ofertę (tj. % i/lub lata)." ROger zaoferowal dla siebie max mozliwy kontrakt a ze nie jest to max?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Raz wyrównana ofertę nie można już poprawiać nie przebijając zrównanej oferty o wymagane minimum (patrz powyższe widełki). Zasada ta nie dotyczny sytuacji, gdy ktoś zaoferował maksymalny możliwy kontrakt i jego oferta została wyrównana przez innego GMa na lepszych % i/lub latach. W takim wypadku GM którego oferta została wyrównana ma możliwość polepszyć swoją ofertę (tj. % i/lub lata). W moim rozumowaniu max. możliwy kontrakt, to nie max, a ilość dostępnej kasy przeze mnie, no ale ja nie wiem kto wymyslil ten przepis, więc pewnie interpetować go można w sposób, że chodzi tylko i wyłącznie o maxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ja to rozumiałem tak jak napiałem wcześniej. zaoferował, co mógł od siebie, wiec może tylko jeszcze podbic % i lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ice, Twoje przebicie wydluzylo etap do 21:05, kazde przebicie po 21 przedluza go o kolejne 5 min w momencie zamkniecia tematu o 21:11 bylo ostatnie przebicie przedluzajac etap do 21:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 masymalny mozliwy to maksymalny mozliwy jaki gm moze dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 nie interpretował bym tego dosłownie językowo... wg mnie roger mógł poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 jazda dalej i konczymy. ejjjjjjjj przeciez nie mozna obnizac % i lat!!!!!!!!!!!!! Karl Malone - 11 500 000, 5%, 5 lat Karl Malone - 12 000 000, 0%, 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Oferta ROgera Wazna ETAP WYSTARTUJE o 21:20 do 21:25, kazdy post przed 21:20 bedzie niewazny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 no przecież napisałem, że się skumałem... chciałem poprawić ale temat jest zablokowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Oferta lettaleca i moja nie Wydłużq etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Posty od odwieszenia do 21:20 czy od 21:00 do 21:20 są nieważne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 od zawieszenia do 20.21 czyli jakby ktos za szybko zabidowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 nie od zablokowanie tematu od 21:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 no Sla... nie cykaj... przebij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi