Qba Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 @Geddo Coleman za Maxa? Seriously? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Na pewno bardziej zasługuje na maxa, a niżeli Gill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dobrze wobec tego, że nie dałem mu maxa @Sla Czemu nie bidowaleś w pierwszym etapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 wydawało mi się, że dostał maxa. no ale mimo wszystko te 11 250 000, 10%, 5 lat to i tak za dużo. Uważam, że Coleman jest więcej wart i powinien większą kasę dostać. A to ledwie 2 mln do maksymalnej umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 @Sla Czemu nie bidowaleś w pierwszym etapie? Dałem Ibace MLE. Wiedziałem, że Malone i Griffith za tą kasę nie podpiszą w pierwszym etapie więc póki co usunąłem się w cień. Chociaż byłem pewien, że taki Gill będzie chciał maxa, a podpisał za mniej więc mogłem się na tym przejechać. Biorąc pod uwagę, ze salary rośnie to ten kontrakt Gilla nie wygląda tak źle, ale imo to Smith był najlepszym SG na FA. Po co Ci SG mając Currego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Chłopaki odwalcie się od busta Colemana właŝnie został mormonem tak że mòwił mi że nawet dopłaci za możliwość zostania w salt lake. Sam nie wiem czy dam mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Coleman fajny grajek. Ciekawe połączenie dobrej obrony, niezłej zbiórki i rzutu za 3 . Na Pf rzadko się to zdarza. A może się jeszcze rozwinąć na campach. Sppkojnie 3 opcją w dobrym zespole może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Brdzie aktualne csv/txt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jak będę przy komputerze to wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Pacers będą tankować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Z taką rozsypką i skillami GMa to nie mają innego wyjścia. A walka o seed nr8 to nieco za nisko Edytowane 12 Marca 2016 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Bardzo dobrze, jeden kandydat do PO mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dałem Ibace MLE. Wiedziałem, że Malone i Griffith za tą kasę nie podpiszą w pierwszym etapie więc póki co usunąłem się w cień. Chociaż byłem pewien, że taki Gill będzie chciał maxa, a podpisał za mniej więc mogłem się na tym przejechać. Biorąc pod uwagę, ze salary rośnie to ten kontrakt Gilla nie wygląda tak źle, ale imo to Smith był najlepszym SG na FA. Po co Ci SG mając Currego? Będę grał dwoma SG Smith imię grać tylko w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 http://simbasket.pl/csv/2024_03.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jestem ciekawy co będą grać teraz Cavaliers mając trio Magic, Drexler, Ebanks i trochę biedę pod koszem. Raczej bez kolejnych wymian się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 tak jeszcze patrzę na pierwszy etap i mega się dziwie w zasadzie, że chłopaki nie podpisali czegoś takiego Kyrie Irving- 12 000 000, 12,5%, 3 lata (BR) Perry Jones - 12 000 000, 10 %, 3 lata Danny Ainge (BR) - 12 000 000, 0%, 4 lata widać ich apetyty na ostatni kontrakt w karierze są duuuuuuuuuże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ja się wcale nie dziwie, zawodnicy pokroju Irvinga i Jonesa chcą maxa, a im przysługuje 15 mln więc nie podpiszą za taką kasę skoro to nie jest nawet zwykły max. W kolejnych etapach ich wymagania spadną na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 KD 3 lata temu podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 cisza przed burzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi