Skocz do zawartości

najgorszy zawodnik w lidze

BiałaCzekolada

Rekomendowane odpowiedzi

O Dougu Weście swego czasu był artykuł pt "jesteś po prostu najgorszy"

Tak mi się skojarzyło

Bruno Caboclo

bo takie suche pierdzenie mnie nie bawi, wolę wersję człenia wódy

z nim na parkiecie Raps są -30 w dupę

WS/48 ma na zajebistym poziomie -0,7

PER ma -17,7

grał całe 3 mecze, taki zayebisty kolo

z drugiej strony Chuck Hayes 51% swych posiadań piłki kończy stratą

also, Caboclo był równie wujowy rok temu

ale mi dojebany farsz do calzone wyszedł... dobra rada - jak testujecie chili, czy jeszcze nie zwietrzało, nie wciągajcie powietrza nad paczką

Sasha Vujacic has played 52 minutes in 6 games under Kurt Rambis. Vujacic is averaging 0.0 points per game. He hasn't scored a single point.

nie ma gorszego w lidze.

i nigdy nie było :P jak ja zawsze saszki nie znosiłem :)

Plus Caboclo, cholera pamiętam te teksty "ekspertów" podczas draftu jaki to z niego klawy prospekt ... chyba jednak Wiga nie przeskoczy :P

Caboclo dużo zyskał dzięki wybuchowi Giannisa. No i przecież miał być właśnie kolejnym Gianniso-Durantem, ze względu na budowę. 

A tak naprawdę poza warunkami i jakimiś nadziejami na ciekawą grę nie pokazywał nic, co pozwoliłoby go oceniać jako dobrego prospecta. 

Skończyć z poziomem najlepszego rim protectora i bordeline AS w lidze to jedno, ale on zaliczył kolejną gigantyczną obsuwę.

Tyson Chandler większą. JEst karykaturą rim protection iiii na dodatek przed nim grube 3 lata.....

A tu co niektórzy psy wieszali na Hornacku a tu GM odwalił kawał dobrej zmiany

Tyson Chandler większą. JEst karykaturą rim protection iiii na dodatek przed nim grube 3 lata.....

A tu co niektórzy psy wieszali na Hornacku a tu GM odwalił kawał dobrej zmiany

Tej, nie wina Chandlera że na parkiecie musi kryć 1,5 szybkiego przeciwnika bo Len i Tucker są za wolni od adwersarzy i na kilku krokach ich gubią przy wejściu w pomalowane. Spadek ma, ale ja tu większe karykatury w lidze widzę

Edytowane przez Elwood

Tej, nie wina Chandlera że na parkiecie musi kryć 1,5 szybkiego przeciwnika bo Len i Tucker są za wolni od adwersarzy i na kilku krokach ich gubią przy wejściu w pomalowane. Spadek ma, ale ja tu większe karykatury w lidze widzę

Ale wiesz że poza graczami 76ers i Lakers czyli dnem dna to Tyson Chandler jest non stop w  Bottom 10 w pluso minusach od początku sezonu?

Ale wiesz że poza graczami 76ers i Lakers czyli dnem dna to Tyson Chandler jest non stop w  Bottom 10 w pluso minusach od początku sezonu?

Cytując klasyka "cała reszta jest wubem"

pluso minusy, jak sam dobrze wiesz, to koordynacja Twojej gry + gry aktualnych kolegów na parkiecie vs aktualny przeciwnik na parkiecie. A sety Suns w 90% są biedne niczym sushi z biedronki. Waltona bym zacytował, ale mi umknął