julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ale nuda na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Ooo A Perkins pewnie myśli, że mu teraz wybaczę... Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na pocieszenie pozostaje Ci fakt, ze miałeś najlepszego zawodnika w serii. Olajuwon robił w tej serii 33-16-5 na 55%, kto był lepszy od niego? Na pocieszenie pozostaje Ci fakt, ze miałeś najlepszego zawodnika w serii. Olajuwon robił w tej serii 33-16-5 na 55%, kto był lepszy od niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No to najlepszego PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzień 130 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Mavericks (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans Nuggets! Nuggets 131 - Mavericks 106 play-by-play (#4) Timberwolves vs Grizzlies (#5) Bilans serii: 4 - 1 awans Timberwolves! (#2) Trailblazers vs Suns (#7) Bilans serii: 4 - 0 awans Trailblazers! (#3) Rockets vs Sonics (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Rockets! (#1) 76ers vs Pacers (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans 76ers! 76ers 124 - Pacers 110 play-by-play (#4) Wizards vs Magic (#5) Bilans serii: 2 - 4 awans Magic! Wizards 86 - Magic 91 play-by-play (#2) Pistons vs Hawks (#7) Bilans serii: 3 - 3 Pistons 116 - Hawks 128 play-by-play (#3) Celtics vs Nets (#6) Bilans serii: 2 - 4 awans Nets! Celtics 107 - Nets 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No no, chyba mamy pierwsze niespodzianki. Mayo z aparatem tlenowym i na wózku wprowadził Nets do 2 rundy i jednocześnie pognębił długoletniego pracodawcę. MJ już na rybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No proszę, jakie niespodzianki A ja dziękuję za serię RDG - byłem pewien, że nie nawiążę żadnej walki. Gdyby nie ten Perkins to kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 MJ już na rybach i nie wiem jak ocenia to Roger, ale imo on najbardziej zawiódł. W tym meczu co prawda zagrał nieźle i poprawil sobie trochę staty, ale w poprzednich 5 grach robił 20 ppg na 40%. Byłem właśnie bardzo ciekawy jak poradzi sobie Jordan z tak dobrą w obronie drużyną jak Magic. Harper jeden z najlepszych plastrów na obwodzie w lidze, a gdyby on sobie nie radził (ale radził sobie świetnie) to był jeszcze Randolph i Payton. Ogólnie bardzo fajna defensywna seria. Mayo niesamowity jest. 26,7/11,7/6,5. Świetny statline i to przeciwko klubowi w którym spędził prawie całą karierę. Do tego Wes Johnson 25 ppg i świetna seria. Ogólnie Nets nieźle rozstrzelali bardzo dobrą w RS obronę Celtics. U mnie niestety g7 i boję się wylotu na ryby.. Beasley tragicznie gra. RS miał najlepszy w karierze, a teraz robi niby 28/10, ale na 39% FG. Tragedia. Na szczęście Iverson rozgrywa świetną serię. Zawodzi mnie też Harris, myślałem że ograniczy trochę George, ale ten robi co chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie wiem jak można moją wygraną w serii uznawać za zaskoczenie - RS gorszy tylko o dwie wygrane a matchupowałem się z Wizards b.dobrze: wszystkie pozycje od PG do SF mam świetnie bronione - Worthy z ławki też daje radę, więc osamotniony Jordan miał baaardzo ciężko. Niby jako team Wizards są jednak trochę lepsi, to ze względu na matchupy tu byłą typowa 50/50 sytuacja. Zaskoczeniem będzie jak wygram więcej niż 1 mecz z 76ers, gdzie nie dość że siła drużyn jest nieporównywalna to jeszcze się słabiutko matchupuję (przeciwko nim trzeba mieć chyba 2-3 ofensywnych kozaków i liczyć na mega fart, że wszyscy w danym meczu zaskoczą). Zaskoczeniem to są Nets - już drugi sezon z rzędu (ciągnięci przez kompletnie nowy backcourt...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak gra 4 z 5 to nawet przy bardziej rozbiegniętym bilansie drużyn faworyta nie można wskazać - Magic w regularze mnie punktowali, więc wiedziałem że łatwo nie będzie, mimo wszystko szkoda że moim zczołkowali 2-0 po pierwszych dwóch spotkaniach. Graty julek, no i dzięki że wskazałeś mi drogę, którą prawdopodobnie pójdę w nowym sezonie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Piekna seria z Pistons, po to sie gra w ta gierke , nie? Ktokolwiek wygra mniej niz dwie dogrywki to bedzie rozczarowanie. Tak BTW to Paul Gorge byl w tej lidze przed tym sezonem?> bo nie zauwazylem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 AH gral w Bulls z Daye. Stro kibicujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) No no, chyba mamy pierwsze niespodzianki. Mayo z aparatem tlenowym i na wózku wprowadził Nets do 2 rundy i jednocześnie pognębił długoletniego pracodawcę. MJ już na rybach. Dzięki za serię Krzemo. Szkoda, że nie mogliśmy się sprawdzić na tych samych warunkach. Śmierdziało G7 do momentu połamania Millera... Edytowane 1 Lutego 2016 przez Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Napięcie rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki za serię Krzemo. Szkoda, że nie mogliśmy się sprawdzić na tych samych warunkach. Śmierdziało G7 do momentu połamania Millera...Dzięki. Pewnie skończyłoby sie 7 meczowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Napięcie rosnie Geddo zawsze późno simuje wiec do 24 pewnie poczekamy. W Detroit podobno jest problem z ziolem. Niejaki B-Easy obskoczyl już wszystkich dealerów żeby się wyluzować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 AH gral w Bulls z Daye. Stro kibicujesz??? Wysyłam mój zastęp czirliderek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Geddo zawsze późno simuje wiec do 24 pewnie poczekamy. W Detroit podobno jest problem z ziolem. Niejaki B-Easy obskoczyl już wszystkich dealerów żeby się wyluzować. Wysyłam mój zastęp czirliderek: Podsune BEasemu do posunięcia nie bedzie miał sił na mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Żeby tylko nie skończył jak Odom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Graty julek, no i dzięki że wskazałeś mi drogę, którą prawdopodobnie pójdę w nowym sezonie ;] Też dzięki - za serie i umożliwienie rewanżu (za PO sprzed hmm...4? sezonów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi