Przem Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 VHS też mam, nagrane z TVP2. Tylko video brak ;] ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak już będę głosował, to przede wszystkim na Kobe. Jako resztę frontcourtu trzeba dawać jakiś ogórów, żeby nie nabijać innym głosów. Misja się powiodła jak mniemam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ja mam też mam i mam kłopot. starej daty tv, vhs mi robi za wzmocnienie sygnału i dekoder dvbt i mi jebany kasetę z koncertem armii i 2tm23 wciągnął. kasety szkoda, video szkoda, jest tu taka co zrobi loda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Misja się powiodła jak mniemam ;] Głosy Zazy nie wzięły się z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 też mam i mam kłopot. starej daty tv, vhs mi robi za wzmocnienie sygnału i dekoder dvbt i mi jebany kasetę z koncertem armii i 2tm23 wciągnął. kasety szkoda, video szkoda, jest tu taka co zrobi loda?chooj z lodem - tasmę wyciągaj i naciągaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Zagłosowałem pod postem Bullsów na Butlera i dopisałem, że Derrick jest za słaby by dostać mój głos do ASG. Rezultat? 21 hejterskich odpowiedzi i wyzwisk na mnie w ciągu 2 minut. Usunąłem post bo mi ludzie zaczynali mesendzera spamować Edytowane 7 Stycznia 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zagłosowałem pod postem Bullsów na Butlera i dopisałem, że Derrick jest za słaby by dostać mój głos do ASG. Rezultat? 21 hejterskich odpowiedzi i wyzwisk na mnie w ciągu 2 minut. Usunąłem post bo mi ludzie zaczynali mesendzera spamować przed usunięciem mogłeś wkleić tutaj, brzmi bekowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No nie pomyślałem co by screena zrobić. Od dziś dla spokoju głosuję na Cristiano Felicio, nie wiedziałem, że efekt DRode dalej tak mocno działa.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No nie pomyślałem co by screena zrobić. Od dziś dla spokoju głosuję na Cristiano Felicio, nie wiedziałem, że efekt DRode dalej tak mocno działa.:-) Nie ukrywam, plan całkiem całkiem. Jakie mamy szanse na wprowadzenie go do top 15 przy sukcesywnym głosowaniu do samego końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wciągnijmy to ludzi z Chicago-Bulls.pl i może będzie beka. Myślę, że nawet gdyby łącznie dostał 5k głosów to by to w mediach odnotowali. Już sobie wyobrażam ten frontcourt wschodu na ASG Felicio-Varejao-Nogueira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jak wspomnisz innego gracza w poscie ze swoim glosem, to glos jest niewazny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 I tak usunąłem ten post więc co to za różnica. Od dziś Cristiano Felicio #NBAVote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 I tak usunąłem ten post więc co to za różnica. Od dziś Cristiano Felicio #NBAVote Żadna. Piszę, żebyś następnym razem oddał ważny głos, o ile będziesz chciał zagłosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Są i pierwsze komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Biorąc pod uwagę, że można głosować codziennie na kilku platformach, to te wyniki nie są powalające. Gdy odpalili głosowanie próbowałem oddać głos na nba.com zakończyło się to niepowodzeniem i generalnie uświadomiło mi to, że kto tam będzie grał zupełnie mi wisi. Co nie znaczy, że zupełnie mnie nie interesuje spotkanie. Z GSW będą na pewno Curry i Green. Klay? wydaje mi się, że nie gra na poziomie all-star w tym sezonie. Ciekawi mnie czy nie będzie jakieś spółdzielni przeciwko graczom GSW i reszta nie będzie podawać im piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A były takie sytuacje w przeszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) A jaki powód mieliby niby mieć? Winia GSW za ich bilans czy co? To nie polaczki Jedyne co pamiętam to spółdzielnia przeciw młodemu shaqowi za jego debilne gadki w rookie season Green I James na C? To jest właśnie to głupota z podziałem na f i g... Edytowane 14 Stycznia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Była jeszcze spółdzielnia przeciwko Jordanowi inicjowana przed Isiaha Thomasa tylko nie pamiętam w którym roku. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To jest właśnie to głupota z podziałem na f i g... To prawda, a głupota jest chyba najłagodniejszym określeniem. Mimo, że jest to cyrk i ogólnie zabawa, z podniety którą większość chyba wyrasta koło 15 roku życia, to od samego początku włączenia środkowych do skrzydłowych pomysł był poroniony. Ciekawe, kiedy wrócą do starego systemu. Mocno trzymam za to kciuki. Bo wycofanie głosowania na pojedynczych zawodników, zamiast na całe piątki, jest już nie do cofnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi